TACIZ BIR AKIL VERIN

Merhaba Enteresan konular var bu gun dikkat ettinmi? Mantik otesi acabalar la dolu

Boy bilgisi geçtiğine göre mini/kısa etek diye dusundum. Uzun etek olsa diz altı cingene model olurdu :)
Marjinal kafa bunlar. Dusunsene kuzen esi birdenbire etkilendigini soyluyor. Esi hamile evde. Bacagina hop elini atiyor. Bu adam da ne cesaret varmis kk kk olali boyle cesaretli adam tanimamistir.birde ne yapayim diye soruyor??? Ayy obur konuda kapanmis yaaa:))

Hahah sona çok güldüm evet kapanma sebebi de yok. İkinci üyelik sebebi ile profilde pasiflenmis.

Evet sapik ruhlular vardır ama hani Allah korusun bana kuzeninin eşi saldirsa boy bilgisi neden vereyim ?
Mesela şey de garip kuzen neden onlarla gitmiyor birakmaya.

1.76 boyunda bir kızsın nası bişeysen öyle ve sana etek veriyor kuzenin göz göre göre mini oluyor. Göz göre göre de o miniyle kocasının yanına oturtuyor arabaya....

Bazı erkekler üyelik alıp böyle konular açıp açlıklarını böyle mi gidermeye çalışıyorlar acaba?? Eğer öyleyse yazık be size :)))

Baby hava buz gibiydi bu akşam, o etekle tişört getiren kuzene dikkat et seni zatürre yapmak gibi gizli bir gündemi var bence.

Konu hiç inandırıcı gelmedi bana ama inanacak olsaydım "istisnalar hariç edebiyle duran hiç kimseye kuzeninin eşi böyle bir davranışta bulunmaya cesaret edemez belliki cesaret vermişsin" derdim.

Konu hiç inandırıcı gelmedi bana ama inanacak olsaydım "istisnalar hariç edebiyle duran hiç kimseye kuzeninin eşi böyle bir davranışta bulunmaya cesaret edemez belliki cesaret vermişsin" derdim.
Ne yani tacize ugrayanlar cesaret verdigi icin mi tacize ugruyor? Edepsiz olduklari icin mi? 12 yasinda tacize ugradim ne edepsizlik yapmistim acaba ?

Ben de konuya inanmadım.
Sırf zihniyetinize cevap vermek için yazıyorum.
Bu nasıl bir yorumdur. Aklınız başınızda mı sizin?
Edep yahu.
Tacize uğrayanı suçlamak da neyin nesidir anlamadım.
Ne kadar erkek hayranlığıdır bu. Erkek yapmışsa illaki kadın yüzünden yapmıştır, erkek yapmışsa haklıdır zihniyetiniz yerin dibine batsın.

ne demek söylememek!!!!!
dünyayı yıkarım duymadık tek adam bırakmam!!!!
kuzenimle aram da bozulursa bozulsun ya!
kuzenim benim onurumdan, şerefimden daha mı önemli!!!
eziklenmeyin tacize karşı azcık uyanık olun!
o adama nasıl bakacaksın, evine nasıl gideceksin!
bitecek mi sanıyorsun tacizleri??

Size denilecek çok laf varda susuyorum. Bu ülkede ne olacağı belli olmaz. “Baktı, onunda rızası vardı” sebebiyle tecavüze uğruyor kadınlar. Yani olur da bir gün başınıza tatsız bir olay gelirse-sizin gibi zihniyetler olduğu sürece çok yüksek ihtimal- şu kurduğunuz cümlenin aynısını size kurarlarsa anlarsınız sanırım.

Ne kadar acınası toplum olduk. Kadın tacize- tecavüze uğruyor kendini suçlu buluyor, hata kendisininmiş gibi utanıyor çekiniyor söyleyemiyor kimseye. Burada sus diyen kadınlara da şaşırıyorum.

YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİ ZİHNİYETLERE!

Konuya ben de inanmadim gibi o yuzden yorum yapmak istememistim.

Ama ben asil sizin fake oldugunuzu dusunmek istiyorum suan ! Soyleyecek cok sey var size de ban yemek istemiyorum !!

Şu bana yorum yapan hatunlara toplu cevabım olsun.

"İstisnalar hariç" demenin anlamını biliyosunuzdur sanırım. Bu ülkede herkes ensest mağduru olmayıp her kadın tecavüze uğramadığına göre bunları yaşamak zorunda olanları ve yaşatanları istisna olarak görüyorum. Sakın bana tecavüzü destekliyomuşum da, kadını suçlu buluyomuşum erkekleri haklı görüyomuşum gibi saçma sapan yorumlar yapıp benim üzerimden çığırtkanlık yapmayın. Böyle bir şeyi haklı görecek kadar ne cahilim ne sağduyusuz, vicdansız. "Dulum", "etek", "1.76 boyum" gibi belirtmeler bana hiç inandırıcı gelmiyo he diyelim ki oldu benim kuzenimin eşi bana sarkıntılık yapamaz, buna cesaret edemez. Çünkü ben sindirilecek, susacak, korkup kabullenecek bir kadın değilim konu sahibininde öyle olduğu kanısına vardım doğal olarak yineliyorum;

Konuya inanmıyorum ama doğruysa cesareti konu sahibinden bulmuştur (nokta).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…