- 18 Ekim 2016
- 851
- 841
- 53
- 34
- Konu Sahibi Yasozden36
-
Merhaba Enteresan konular var bu gun dikkat ettinmi? Mantik otesi acabalar la doluBu kış günü sana etek mi verdi giymen için ? Yada hayal kurarken üşümedin
Bi adam ne kadar sapik olursa olsun ya direk sonuca ulaşır yada içten içe hayal kurar eşinin akrabasına
Acaba sen kuzeninin eşine birşeyler besleyip, onların evliliklerine iç geçirdiğin için hayal dünyanı buraya yazmış olabilirmisin
Merhaba canım aynen hayal dünyamız genişliyor :)Merhaba Enteresan konular var bu gun dikkat ettinmi? Mantik otesi acabalar la dolu
Boy bilgisi geçtiğine göre mini/kısa etek diye dusundum. Uzun etek olsa diz altı cingene model olurdu :)Mini etek mi uzun etek mi
Evet benimde ilgimi cekti...bi tuhafalar :)Şu son günlerde yeni üyelerin açtığı konular bir tek bana mı tuhaf geliyor ?
Neyse kenarda bekliyorum bakalım
Marjinal kafa bunlar. Dusunsene kuzen esi birdenbire etkilendigini soyluyor. Esi hamile evde. Bacagina hop elini atiyor. Bu adam da ne cesaret varmis kk kk olali boyle cesaretli adam tanimamistir.birde ne yapayim diye soruyor??? Ayy obur konuda kapanmis yaaa:))Boy bilgisi geçtiğine göre mini/kısa etek diye dusundum. Uzun etek olsa diz altı cingene model olurdu :)
Ay gece gece koptum :)))))Boy bilgisi geçtiğine göre mini/kısa etek diye dusundum. Uzun etek olsa diz altı cingene model olurdu :)
Hahah sona çok güldüm evet kapanma sebebi de yok. İkinci üyelik sebebi ile profilde pasiflenmis.Marjinal kafa bunlar. Dusunsene kuzen esi birdenbire etkilendigini soyluyor. Esi hamile evde. Bacagina hop elini atiyor. Bu adam da ne cesaret varmis kk kk olali boyle cesaretli adam tanimamistir.birde ne yapayim diye soruyor??? Ayy obur konuda kapanmis yaaa:))
Ne yani tacize ugrayanlar cesaret verdigi icin mi tacize ugruyor? Edepsiz olduklari icin mi? 12 yasinda tacize ugradim ne edepsizlik yapmistim acaba ?Konu hiç inandırıcı gelmedi bana ama inanacak olsaydım "istisnalar hariç edebiyle duran hiç kimseye kuzeninin eşi böyle bir davranışta bulunmaya cesaret edemez belliki cesaret vermişsin" derdim.
Konu hiç inandırıcı gelmedi bana ama inanacak olsaydım "istisnalar hariç edebiyle duran hiç kimseye kuzeninin eşi böyle bir davranışta bulunmaya cesaret edemez belliki cesaret vermişsin" derdim.
Konu hiç inandırıcı gelmedi bana ama inanacak olsaydım "istisnalar hariç edebiyle duran hiç kimseye kuzeninin eşi böyle bir davranışta bulunmaya cesaret edemez belliki cesaret vermişsin" derdim.
Size denilecek çok laf varda susuyorum. Bu ülkede ne olacağı belli olmaz. “Baktı, onunda rızası vardı” sebebiyle tecavüze uğruyor kadınlar. Yani olur da bir gün başınıza tatsız bir olay gelirse-sizin gibi zihniyetler olduğu sürece çok yüksek ihtimal- şu kurduğunuz cümlenin aynısını size kurarlarsa anlarsınız sanırım.Konu hiç inandırıcı gelmedi bana ama inanacak olsaydım "istisnalar hariç edebiyle duran hiç kimseye kuzeninin eşi böyle bir davranışta bulunmaya cesaret edemez belliki cesaret vermişsin" derdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?