- 20 Ağustos 2015
- 11
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi Cokzordurum
-
asude_bahar birincisi yasak olduğunu biliyorum
İkincisi avukat ifade aldı gitti sormayı Biz de biliyoruz fakat tecrübe yok bilgi yok
Burada binlerce insandan yardım istiyorum varsa bilginiz konuşun
KK üyeleri bu adamın en uzun ne şekilde hapiste kalma ihtimali varsa her yolu deneme istiyoruz bir de bu adam dayak yedi ismini bildiği kişileri şikayet etti darp raporu aldı bu durumda bu kişilerin yaktığı kanitlanabir mi dayak yediği topluluk ççok kalabalikti
Dayak yedi ama o kadar kalabalık olmasına rağmen bir çok kişi çekimser davrandı pek bir şey olmadı yaniBanlıyken üyelik almak yasak evet, asıl üyeliğin nedir?
Çocuk istismarı konusunda yasalar çok yetersiz. Adalet desen zaten yok..Hukukun ise kime işleyeceği belli değil..
Hani insanları kendi adaletini kendileri sağlamaya itecek cinsten olaylar yaşanıyor.
Bu yüzden bu olaydan bişey çıkacağını sanmıyorum ben. Ceza alırsa da emin olun kısa bir süre sonra çıkar o delikten.
Yok mu şöyle çevrenizde 3-5 cengaver, o kansızın kırılmadık kemiğini bırakmasın?
O zaman avukat nasıl öyle emin konuşabildiBunu yazdıktan sonra okudum. Kanıtlayamaz.
Bi yiğit çıkıp hadım etse, onu da kanıtlayamaz mesela.
Off ruhum sıkışıyor böyle konularda.
O zaman avukat nasıl öyle emin konuşabildi
Çocuk olduğu için yalan söyleme durumu düşmanlık vs olmayacagi için inanilmaz mi ki ya da yikamadik elbiseleri onları gotirsek parmak izi için falan
Ben aile dostuyum maddi durumları iyi olsa zaten en iyi Avukat en iyi Pedagog bulunur olmadığı için kıyıdan köşeden bir şeyler araştırma için uğraşıyoruzHukuksal süreç için lütfen ennnm iyi avukatı arastırın. İki kuruş para için içeri kısa süreliğine attırıp snra tamam ben işimi yaptım diyen biri olmasın. Baska bişeye takıldım ben magdur mınık iyi mi? Psikolojik destek alıyor mu?
BİDE BU KADAR ÖNEMLİ Bİ KONU VARKEN İKİNCİ ÜYELİK YASAKA BIDI BIDIŞARI ÇOK YERLİ OLMUŞ. Tebrikler!
Hukuksal süreç için lütfen ennnm iyi avukatı arastırın. İki kuruş para için içeri kısa süreliğine attırıp snra tamam ben işimi yaptım diyen biri olmasın. Baska bişeye takıldım ben magdur mınık iyi mi? Psikolojik destek alıyor mu?
BİDE BU KADAR ÖNEMLİ Bİ KONU VARKEN İKİNCİ ÜYELİK YASAKA BIDI BIDIŞARI ÇOK YERLİ OLMUŞ. Tebrikler!
Ben aile dostuyum maddi durumları iyi olsa zaten en iyi Avukat en iyi Pedagog bulunur olmadığı için kıyıdan köşeden bir şeyler araştırma için uğraşıyoruz
Çocuk sürekli dudaklarini siliyor nasıl unutucam diyor sürekli psikolojik destek için randevu aldık neredeyse iki hafta sonraya
Med olay öyle çirkin gelişti ki olaydan çok sonrası beni insanlardan tiskindirdi annesi bile bi an dedi ki durun kimse duymasın abim çok kızarBen adamdan ve dayak olayından bahsettim, yani dayak atanlara bişey olmaz, kanıtlayamaz kimin yaptığını.
Maalesef bir kaç yıl bile yatmayabilir, hadi yattı diyelim, böyle bir pislik için bir kaç yıl yeter mi?
O çekimser kalanlara da selam ediyorum buradan.
Böyle bir şey olabilir mi ki psikolojik olarak o kadar ihtiyaç var ki istanbulHangi şehirdeyseniz, sitede bir pedagog ve terapist varsa, gönüllü destek olabilirler belki, bunun için çağrıda bulunabilirsiniz yeni bir konu başlığında.
Med olay öyle çirkin gelişti ki olaydan çok sonrası beni insanlardan tiskindirdi annesi bile bi an dedi ki durun kimse duymasın abim çok kızar
Bu adam pc tamircisi
Pc oldu diyerekten kızı çağırıyor akşam on buçuk olmuş tek gitmesin dedik ablamla gönderdik adam plan yapmış şarj lazım laptop için dedi ikisini gönderdi ki kız tek getirsin sonra kız tek gitti zaten annesinin en büyük hatası buydu orda kızı sıkıştırılmış her şeyi yapmış kızın korkudan sesi çıkmamış elinden telefonunu falan da almış kızı da kendi elleri ile getirdi nabız yoklama için Hayvan sonra içeri geldi çocuk bize anlattı adamı eldeelden kaçırmadan ortalığı karıştırdım herkes döküldü sokaklara ama sadece izlemek için sadece çocuğun dayısı ve babam sadece iki adam dövdü polisler bile dedi ki keşke daha çok dovseydiniz adam utanmadan iftira diyor evliyim diyor işin en kötü yani karısına haber verdik kocamin yanında e işi vardı dedi
Böyle bir şey olabilir mi ki psikolojik olarak o kadar ihtiyaç var ki istanbul
Su an çok ihtiyaç var buradan belki görülür yahut yeni konu açarım bunun için çok teşekkür ediyorum bilemezdim soylemesenOlur tabi neden olmasın..İstanbulda yaşayan ve siteye üye olan bir uzman varsa, seve seve gönüllü olacağından eminim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?