Taciz, Çirkin insanlar

Çocuğun psikolojisinin bozulup bozulmadığını dikkate alır sanırım mahkeme. Şahit de yok. Kanıt da yok. Valla çok zor bence mahkemenin inanıp da ceza vermesi maalesef. Baronun verdiği avukata soramıyor musunuz sizinle ilgilenmesi gerekmez mi Orayı anlamadım ben?

çok çirkin inan ki..
eskişehirde olay olmuş unutmam.
2 kız porsuk çayında ihtihar etmiş. biri ölü digeri agir yaraliydi...
ikiside 13-14 yaşinda..
içlerden birisi hamileymiş hemde 3 aylıkmış..
not birakmişlardi beni aramayin diye..
ne kadar üzücü... daha hayatın baharindayken yaşaniyor.
aileler küçük kız cocuklari cinsel şiddeti yönelik bilgileri vermeleri lazim.
video izlemiştim hindistanda yaşanan 9 yaşindaki kız tecavüze uğruyor ve ailesine söleyemiyor çok mutsuz neşesi kaybolmuştu...sora annesine sölüyor onu psikolojik egitime veriyolar sora kız sonunda anlatiyor. tecavüzcü adami tutuklaniyor....
türkiyedede var ama söleyemiyor küçük kızlar. korku yaşiyor
türkiyenin adaleti nerdee.....

Cidden dünya kadınlara çok dar gelmeye başladı. Çocuklara ve kadınlara dokunmayın yeter.

Ne kadar sövsem içim soğumaz bu konulara

Offf okurken kahroldum! Sitede avukat arkadaşlar var sanırım, umarım onlardan biri görüp size yol gösterir. Acaba adamın ceza alması için sosyal medyada imza kampanyası falan mı başlatsanız, ama aile duyulmasın diyorsa yapacak fazla bir şey de kalmıyor. Şu satırları yazarken bile zorlanıyorum Allahım ne hale geldi bu ülke!

Neyse ki kiz anlatmis. Cogu madur anlatamiyor, icinde patliyor...
Demek ki ailesine guvenmis cunku arkasinda ailesinin olduguna inanmayan cocuk anlatamiyor.
Umarim bir daha yuzu gulmez o cani serefsizin.
Bu konuyu aktif tutalim, istanbuldan yardim etmek isteyen avukat veya pedagoglar olabilir...

böyle durumlarda uzmanlar çocugu farklı yollarla da konuşturuyorlar.
tutuksuz yargılanıyorsa mahkeme açılmıştır,
çocugu görüştürmediler mi uzmanla?

Konu Sahibi bendim
Konum kapansin istiyorum Mune abla
Zira popüler üye olmadigimizdan midir nedir pek bi yardımcı olundu !
Kadın dayanışması ! Allah razi olsun !
Ama bir tane bile asude midir nedir onin Tarzindaki bir yorum kaldıracak halde değilim
İlk kez adalete güveniyorum ilk kez beklentim var
Merak edenler için bir çok gelisme yazmak isterim ama şunu belirteyim sadece
Bu sapık tutuksuz yargilanmiyor şu an içerde çok şükür .
Başta medcezir olmak üzere acimizi paylaşan arkadaslara çok teşekkür ederim
Annesindeki Bir Anlık gaflet ile çocuk mahvoldu dikkat edin aileler lütfen çünkü bundan sonrası ile ugrasmak bu olayı yaşamak kadar yıpratici yıkıcı ve cok cok yalnız oluyormuş insan gerçekten

Son olarak da o kadar çirkin olaylar dönüyor ki etrafimda
Bir sürü konum var burda
Dayak, taciz,çocuk istismari,aldatma ve bir sürü
O yüzden belki inanmayanlar çıkacaktır diye düşünüyorum artık çünkü oyun bölümünde bu tarz bir yorum yakaladim
Buna karşılık kanıt olarak burada yöneticilere gerek olaylar gerek kişiliğimin gerçek olduğuna dair her türlü bilgi ve kanıtı da sunmaya hazırım .

böyle durumlarda uzmanlar çocugu farklı yollarla da konuşturuyorlar.
tutuksuz yargılanıyorsa mahkeme açılmıştır,
çocugu görüştürmediler mi uzmanla?
Hayır biz ugrastik randevu için de
benim beklentim böyle Özel durumlarda acil Destek saglanmasi
Üstelik uzman da beklediğim gibi çıkmadı pat diye olaya girdi bir de ilaç yazdı direk
Şimdi başka yerleri arıyoruz yardım için

Aile bir anlık panik ile öyle dedi
Olay şu anda aşırı derecede yayıldı bu çevrede
Ben istiyorum ki bu saatten sonra bu sapık hiç bir yerde barinamasin
Sapigin karısı ananbabasi hep çocuğu karalama derdinde
Bir geliyorlar para teklifi
Bir geliyorlar kızın ne işi vardı oğlumun - kocamin yanında
Kız oğluna iftira atıyormus 13 yaşındaki çocuk bu ya
Utanmadan kapıya gelip mahallede yüzlü yüzlü bağırıyor
Bir allahın kulu da utandirmiyor şunları

Yaş 15 ten küçük olunca işler daha kolaymis öyle dediler
Mesela 15 olsa adam suan dışarıda olacakmış
Avukatlar polisler hepsi çok rahat 5-6 yıl yatar diyorlar ama şahit yok bir şey yok bu beni korkutuyor

Gecenlerde otobusle hastaneye gidiyordum. Otirdugum koltuk,ondeki ikili koltuktan yukaridaydi. Sanirim teker ustundeydim. On iki koltuk bostu. O ikili koltugun yaninda cook kilolu bir adam vardi. Hatta ne kadar kilolu,Allah yardimcisi olsun demistim icimden.

Normalde oyle etrafa bakan biri degilim otobusde minibusde. Ama 1-2 kez adamin, otobuae binen genc kizlara nasil baktigina sahit oldum. İcimden cok kizdim. Hic mi kiz gormemis,yiyecek gibi bakiyo falan sinir oldum adama. Adam bakarken yalaniyo falan... İfrit oldum...

Onumdeki koltuga cam kenarina genc bir kiz oturdu. Adam geldi kizin yanina oturdu. Hadi dedim,yanindaki de kilolu belki rahat edememistir ama, koltuk bosken de oturabilirdi.

Elinde siyah bir dosya oldugunu fark ettim. Tam kizla kebdisinin arasina koydu dosyayi ama eliyle de tutuyor. Bu arada tabi eli kizin bacagina bitisik halde duruyor.

Adama gicik oldum ya izliyorum. Bildigin dosyayi tutma bahanesiyle kizin bacagini elliyor... Dedim deniz dur sakin ol. Tam bunu derken,adamin kiza yan gozle baktigini gordum. Yani " ben seni elliyorum,bakalim tepki veriyor muaun,itiraz rdiyor musun,rahatsiz oluyor musun..." o bakislar oyle igrencti ki,hanginiz olsa anlardi o adamin o sekilde neden baktigini... Yan gozle kacamak kacamak bakiyor...

Artik durdum durdum duramadim.. " cik cik " cektim. Kiz bisey dese,en ufak bir rahatsizlik ibaresi olsa,hamile halimle dalacagim adama,sahit de goaterilebilirim,hic sorun degil... Ama kizda cit yok.

Ben cik cik cekince mi, yoksa inecegi yere geldigi icin misir nedir adam indi otobusten.

Benim cene hayatta durmaz, canim adam kac dakikadir dosyayi tutuyorum bahanesiyle dokunuyo sana,hic fark etmiyo musun dedim. Aa kim, hic de fark etmedim dedi. Yeminle ben cildirdim burada,biraz dikkat edin firsat vermeyin soyle adamlara dedim. Ay fark etmedim diyorum,hem sanane be... Diye guzelce agzimin payini aldim.

Ben de inecegim yere gelmistim. E tabi alan veren razi bana ne,bana ne oluyor ki,haklisin,kusura bakma dedim ve indim...

Konuyla alakasi yok ama taciz deyince hemen bu olay geliyor aklima,deliriyorum. Cocugun beyani gecerlidir diye biliyorum ben kanit olmasa bile. Tabi avukatlar daha iyi bilir. Midem bulaniyor hele boyle cocuklari duyunca...

Facebook Twitter, Ekşi sözlük gibi yerlerde kolayca yayılıyor bu tip şeyler.

merhaba arkadaşlar 6 aylık hamileyim ve eşim beni anneme bırakıp boşanmak istediğini söyledi herhangi bir kavgamızda olmadı ama eşimin ailesini arayıp kayınvalideme anne konuş lütfen oğlun beni boşayacağını sölüyor dediğimde boşucaksa boşasın bıktım artık ben sızden dedı eşimin alesi alt katımda oturuyor eşime o evde oturmak istemediğimi defalarca söledi ama derdimi anlatamadım kendi evimiz oldugu için kolay kolayda cıkamıyoruz kayınvalıdem esımın uzerıne ok gıttıgımı oglunu bunalttıgımı söyluyor ben hamıleyım gel gıtlerım olabılır bıraz sabırlı davranmasını beklıyorum dedıgımde hamıleysen hamılelıgını bıl dedı gunlerdır hastanede yatıyorum yogun kanamam oldugu ıcın bunu soledıgımde kanaman varsa var napabılırım dıyor ...
eşim arayıp sormuyor terlıkle pıjamayla cıktıgım evımden bırseye ıhtıyacın varmı demıyor paran var mı cocuk ıyımı demıyor aılem cok tepkılı biz sana zamanında söyledik diyerek üzerime geliyorlar sürekli ağlıyorum bebeğime birşe olacak diye korkuyorum ama dayanacak gucumde kalmadı herkez hayatına kaldıgı yerden devam edıyor ozellıkle esım gezıyor tozuyor arkdaşlarıyla ama benım dayanıcak gucum kalmadı cocukla bır basıma kalakaldım bır terapıste gıtsek daha saglıklı olur dıye dusunuyorum bunu esıme dıle getırdım bırcok kez fakat kabul etmedım ben delı degılım sen gıt kafanı tamır ettır dedı ,
nasıl ikna edebılırım bılmıyorum yardımlarınızı rıca ederım kızlar fıkrınız var mıdır kımseyle konusamıyorum artık dayanamıyorum kımse benı anlamıyor

Yeni konu açarak paylaşım yaparsanız mesajınız arada kaynayıp gitmez.

Buraya yazmışsınız ama kimse görmeyecek herkes ilk mesaja göre yorum yapacak. Yeni konu açın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…