- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi Cokzordurum
-
Hayır biz ugrastik randevu için deböyle durumlarda uzmanlar çocugu farklı yollarla da konuşturuyorlar.
tutuksuz yargılanıyorsa mahkeme açılmıştır,
çocugu görüştürmediler mi uzmanla?
Aile bir anlık panik ile öyle dediOfff okurken kahroldum! Sitede avukat arkadaşlar var sanırım, umarım onlardan biri görüp size yol gösterir. Acaba adamın ceza alması için sosyal medyada imza kampanyası falan mı başlatsanız, ama aile duyulmasın diyorsa yapacak fazla bir şey de kalmıyor. Şu satırları yazarken bile zorlanıyorum Allahım ne hale geldi bu ülke!
Yaş 15 ten küçük olunca işler daha kolaymis öyle dedilerÇocuğun psikolojisinin bozulup bozulmadığını dikkate alır sanırım mahkeme. Şahit de yok. Kanıt da yok. Valla çok zor bence mahkemenin inanıp da ceza vermesi maalesef. Baronun verdiği avukata soramıyor musunuz sizinle ilgilenmesi gerekmez mi Orayı anlamadım ben?
Facebook Twitter, Ekşi sözlük gibi yerlerde kolayca yayılıyor bu tip şeyler.Aile bir anlık panik ile öyle dedi
Olay şu anda aşırı derecede yayıldı bu çevrede
Ben istiyorum ki bu saatten sonra bu sapık hiç bir yerde barinamasin
Sapigin karısı ananbabasi hep çocuğu karalama derdinde
Bir geliyorlar para teklifi
Bir geliyorlar kızın ne işi vardı oğlumun - kocamin yanında
Kız oğluna iftira atıyormus 13 yaşındaki çocuk bu ya
Utanmadan kapıya gelip mahallede yüzlü yüzlü bağırıyor
Bir allahın kulu da utandirmiyor şunları
Alir cinsel taciz de sahit sart degil ki ayrica bu suc sahit yaninda islenmezŞimdi bu kız ifade verdi şahit yok çünkü zaten tek yakalayip sıkıştırmis
Bu durumda şahit falan olmadan ceza alabilir mi
Ceza için şartlar nedir
Yeni konu açarak paylaşım yaparsanız mesajınız arada kaynayıp gitmez.merhaba arkadaşlar 6 aylık hamileyim ve eşim beni anneme bırakıp boşanmak istediğini söyledi herhangi bir kavgamızda olmadı ama eşimin ailesini arayıp kayınvalideme anne konuş lütfen oğlun beni boşayacağını sölüyor dediğimde boşucaksa boşasın bıktım artık ben sızden dedı eşimin alesi alt katımda oturuyor eşime o evde oturmak istemediğimi defalarca söledi ama derdimi anlatamadım kendi evimiz oldugu için kolay kolayda cıkamıyoruz kayınvalıdem esımın uzerıne ok gıttıgımı oglunu bunalttıgımı söyluyor ben hamıleyım gel gıtlerım olabılır bıraz sabırlı davranmasını beklıyorum dedıgımde hamıleysen hamılelıgını bıl dedı gunlerdır hastanede yatıyorum yogun kanamam oldugu ıcın bunu soledıgımde kanaman varsa var napabılırım dıyor ...
eşim arayıp sormuyor terlıkle pıjamayla cıktıgım evımden bırseye ıhtıyacın varmı demıyor paran var mı cocuk ıyımı demıyor aılem cok tepkılı biz sana zamanında söyledik diyerek üzerime geliyorlar sürekli ağlıyorum bebeğime birşe olacak diye korkuyorum ama dayanacak gucumde kalmadı herkez hayatına kaldıgı yerden devam edıyor ozellıkle esım gezıyor tozuyor arkdaşlarıyla ama benım dayanıcak gucum kalmadı cocukla bır basıma kalakaldım bır terapıste gıtsek daha saglıklı olur dıye dusunuyorum bunu esıme dıle getırdım bırcok kez fakat kabul etmedım ben delı degılım sen gıt kafanı tamır ettır dedı ,
nasıl ikna edebılırım bılmıyorum yardımlarınızı rıca ederım kızlar fıkrınız var mıdır kımseyle konusamıyorum artık dayanamıyorum kımse benı anlamıyor
Alir.Ben durusmada canli olarak sahit oldum.Ayrica esim avukat ondan biliyirum.Elbise olayi için ne diyorsunuz
Bir de böyle durumlarda çocuğun ifadesine bakılarak ceza alır mı
Buraya yazmışsınız ama kimse görmeyecek herkes ilk mesaja göre yorum yapacak. Yeni konu açınmerhaba arkadaşlar 6 aylık hamileyim ve eşim beni anneme bırakıp boşanmak istediğini söyledi herhangi bir kavgamızda olmadı ama eşimin ailesini arayıp kayınvalideme anne konuş lütfen oğlun beni boşayacağını sölüyor dediğimde boşucaksa boşasın bıktım artık ben sızden dedı eşimin alesi alt katımda oturuyor eşime o evde oturmak istemediğimi defalarca söledi ama derdimi anlatamadım kendi evimiz oldugu için kolay kolayda cıkamıyoruz kayınvalıdem esımın uzerıne ok gıttıgımı oglunu bunalttıgımı söyluyor ben hamıleyım gel gıtlerım olabılır bıraz sabırlı davranmasını beklıyorum dedıgımde hamıleysen hamılelıgını bıl dedı gunlerdır hastanede yatıyorum yogun kanamam oldugu ıcın bunu soledıgımde kanaman varsa var napabılırım dıyor ...
eşim arayıp sormuyor terlıkle pıjamayla cıktıgım evımden bırseye ıhtıyacın varmı demıyor paran var mı cocuk ıyımı demıyor aılem cok tepkılı biz sana zamanında söyledik diyerek üzerime geliyorlar sürekli ağlıyorum bebeğime birşe olacak diye korkuyorum ama dayanacak gucumde kalmadı herkez hayatına kaldıgı yerden devam edıyor ozellıkle esım gezıyor tozuyor arkdaşlarıyla ama benım dayanıcak gucum kalmadı cocukla bır basıma kalakaldım bır terapıste gıtsek daha saglıklı olur dıye dusunuyorum bunu esıme dıle getırdım bırcok kez fakat kabul etmedım ben delı degılım sen gıt kafanı tamır ettır dedı ,
nasıl ikna edebılırım bılmıyorum yardımlarınızı rıca ederım kızlar fıkrınız var mıdır kımseyle konusamıyorum artık dayanamıyorum kımse benı anlamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?