Taciz durumunda neler yapıyoruz ?

güzel konu, vakit bulunca tyüm yorumları okumak istiyorum.

bir arkadaşımın başına şöyle durum geldi.
mahallenin delisi bariz bir şekilde eşini taciz etmiş (elle tacizin biraz üzerinde bir vaka), kız çok korkmuş, işe polis karışmış vs. ama ne olmuş dersin, akli dengesi yerinde değil diye adamı ertesi gün salıvermişler.

sözlü ve bakışla yapılan tacizleri

görmemezliğe duymamazlığa geliyorum

binlerce kez şükür olsun ki ,başıma daha ilerisi ,öyle elle taciz filan gelmedi gelse şikayet ederim tabi ki

Son düzenleme:
Vala öyle yüzüğe falanda bakılmıyor artık sözle olduğu zaman duymamazlıktan gelmek en iyisi. Ben evliyim,birde yaşımdan küçük göründüğüm için liseli ergenler laf atmazmı İyice sinir oluyorum

Bu mevzunum guzellikle ilgisi filan yok. Adamin gozu donmesi yeterli.
Basima toplu tasima araclarinda geldi oyle bir durum. Tepkimi koydum bagirarak. Onlarin dilinden konusacaksin. Onlar yapmaya utanmiyor, ben bagirmaya elbette utanmam. Reziller.

Bu mevzunum guzellikle ilgisi filan yok. Adamin gozu donmesi yeterli.
Basima toplu tasima araclarinda geldi oyle bir durum. Tepkimi koydum bagirarak. Onlarin dilinden konusacaksin. Onlar yapmaya utanmiyor, ben bagirmaya elbette utanmam. Reziller.
Tabiki güzellikle ilgisi yok.
Kadın olsun taştan olsun veya nefes alsın yeter diyen zihniyetteler böyle sapıklar

Allaha sukurler olsun benim basima gelmedi hic ama ablamin geldi ve ablam elindeki 700 800 sayfali kitaplari kafasina defalarca vurup uzaklastirmisti pis sapigi.
Haa bi dakika benim de geldi unutmusum.
Bi tarihi gemi ziyaretine gitmistim. Orda bi adam vardi. Baktim ben geminin neresine gitsem o da geliyor. Neyse evim uzak. Vapur 2 otobus falan degistiriyorum. Vapura bindim bu da bindi. Karsi tarafima oturdu. Indik duraga gittim otobus bekliyorum baktim o da bana bakti dolandi ayni otobuse bindi. Sonra karsi koltuguma oturdu. Bi sey de diyemiyorum. Aklima bir sey geldi. Benim inmedigim bir durak var otobus orda bosaliyor. Dedim ki kalk bilgece bas düğmeye. Kalktim dugmeye bastim baktim o da kalkti baska kapiya gidip dugmeye basti. Herkes indi. O da indi tabi ben inmedim iner gibi yaptim. Baktim disarda gecti karsima bakiyo. Ben de basimi sallayip el salladim otobus hareket etti ben gittim. Ohh canima degsin cok iyi yapmistim. Pis sapik sey ne olacak.

Bi keresinde sözlü taciz olmuştu yol boyunca kovaladim dövmek için kaçtı gitti sapık. Yakalasam ağzını burnunu kiracaktim. Diğer salak salak bakışlar için çok rahatsız edici olursa öküzün trene baktığı gibi ne bakiyon ya da senin annene de böyle bakarlar diyip geçiyorum gerizekalı insanlar iste

Bi keresinde sözlü taciz olmuştu yol boyunca kovaladim dövmek için kaçtı gitti sapık. Yakalasam ağzını burnunu kiracaktim. Diğer salak salak bakışlar için çok rahatsız edici olursa öküzün trene baktığı gibi ne bakiyon ya da senin annene de böyle bakarlar diyip geçiyorum gerizekalı insanlar iste

İlk atandığım yerde misiniz şu an acaba ya çok merak ettim :)
Hayatımda bu kadar boş ve abaza erkek popülasyonunu bir arada görmemiştim!
Ev arkadaşım da çok atarlıydı, sokaklarda bir sürü kendini bilmez erkek müsvettesiyle tatsız şeyler yaşamıştık
Hiçbirşey olmuyor malesef, polise de güvenmiyorum kimse kusura bakmasın, ailesinin eğitmeden sokağa saldığı hayvanatlar yüzünden olan bize oluyor!

"Aynı şeyi senin ana bacına yapsalar hoşuna gider mi?" Diye empati yaptırmaya çalışın bir de bilemedim, ben çok şükür tayin oldum geldim kurtuldum o saçma yerden...

Bu cok iyiyidii

Bi kerede benim esim kucukken daha 17 yasindaymis falan. Gece eve donermis. Bi arkadasi varmis cok iri yapili falan. Minibuste bir tane tek kiz var o saatte ve taciz ediliuo. Esim hemen gormus arkadasina demis. Esim zayifmis tabi bi sey yapamam diye arkadasina demis ilgilen sununla. Arkadasi almis kizi gel bacim sen buraya diye. Sofore kufur etmis dur lan serefsiz demis. O taciz eden adami indirmisler dovmusler dovmusler sonra binmis minubuse gitmisler.
Iste erkek boyle olacak. Tek kendi ailesini degil tum kadinlari koruyacak..
Ama zamanimizda valla bana dokunmayan yilan bin yasasin mantigi var..

Bir kez de çok feci bir taciz daha yaşamıştım arkadaşımla. Isikkent otobüsüne bindik otobüste arkadaşım ben yaşlı bir adam ve şoför vardı. Yaşlı dede bize dönüp saati ne kadar demez miBiz baştan anlamadım sonra eliyle parası ne kadar deyip göz atınca delirdik. Yaşlı sapik saldırdı şoför Utanmaz sapik bunak diyw. Kıyamam günlerce arkadaşımla ağladık bizde kötü bir imaj mi var o sapik niye öyle dedi diye

aslında toplumun kanayan bir yarası hemde ne yara ... insanlarımızın tacize yada tecavüze uğrayanların yanında olmaması onları savunmaması ki kaldı ki kanunlarımız bile savunmuyor. tacize uğruyorsunuz polise gidiyorsunuz ve gelen cevap bulunmaz o söz söylemiş sadece v.s die zırvalar ee bulununca ifade alınıp salı veriliyorlar sonra belki kin güdüp daha kötüsü yapabiliyorlar, tecavüze uğruyor insanlar ve toplum tecavüz edene değilde mağdura baskı kuruyor aman söyleme sakın ses etme kötü gözle bakarlar sana diye üstelik kanunlar bile yeri geliyor salıyorlar yeri geliyor ucuz cezalarla sıyrılıyorlar... hele hele o küçücük bedenlere yapılan iğrençlikler allahım diyorum bunlar insan mı? kanunlarımız yetersiz yaptırımlar cezalar hafif...

Biber gazini cantamdan eksik etmem en ufak bi rahatsizlikta cingar cikartip gazi sikarim sonucta hakliyim bir kere dolmustayim adam sinsi sinsi dokunmaya calisiyo kalabalikta bir bagirdim goren etimden et kesiyo zanneder sofor arabayi durdurdu tekme tokat asagi attilar adami birkerede boynumda ismim yaziyodu adamin biri ismimi soyledi immm cok sexy dedi ismimde cok siradan bisey yani dondum dur bakiyim dedim sıktim biber gazini iiiiy cok igrencsin dedim dondum yoluma devam ettim her duruma karsi cantamda kucuk bi bicak ve biber gazini eksik etmem

ben daha 13 yaşındaydım,30-35 yaşlarında bir p*****nkti.elle tacize uğradım.ama alt kalır mıyım? aslaaa.koca koca taşlarla kovaladım p****ngi.hala gözümün önün de o pisss suratı.

Olay çıkarırım rezil ederim üstelik döverim bana yapılması şart değil başka birine de yapılsa aynı tepkiyi gösteririm. Gücüm neye yeterse onu yaparım ama asla susmam susmayın !

Olay çıkarırım rezil ederim üstelik döverim bana yapılması şart değil başka birine de yapılsa aynı tepkiyi gösteririm. Gücüm neye yeterse onu yaparım ama asla susmam susmayın !
En sert tepki gösterdiğiniz olaydan bir örnek verir misiniz
Nasıl yaşandı
Siz ne yaptınız
O ne yaptı

Polis ne yapabilir ki?
Adalet ceza verir polis değil onlarda hiç bir şey yapmıyor.
Daha dayak yiyen tehdit edilen kadınları koruyamıyor savcılar. Her gün kadın cinayeti.
Polise gider şikayet edersin mahkemeye çıkarsın o kadar.
Bu ülkede bir şey olmuyor yani.
Babam emekli emniyet mensubu dövdüğü adam çok olmuştur. Başıma otobüste geldi benimde bağırdım adama. Çok eskiden adamın birini dövmüşerdi otobüste kadını taciz etti diye. Onlara böyle cezalar vermek lazım.

6 yıllık çalışma süresinde neler yaşmadımki. Adiler şerefsizler :-( dün gece aklıma geldi ve hala kendimi suçluyorum neden tepki vermedim diye, neden kafalarını gözlerini kırmadım, kıramadım :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…