Tabiki güzellikle ilgisi yok.Bu mevzunum guzellikle ilgisi filan yok. Adamin gozu donmesi yeterli.
Basima toplu tasima araclarinda geldi oyle bir durum. Tepkimi koydum bagirarak. Onlarin dilinden konusacaksin. Onlar yapmaya utanmiyor, ben bagirmaya elbette utanmam. Reziller.
İlk atandığım yerde misiniz şu an acaba ya çok merak ettim :)İyi günler
O kadar gözüme batmaya başladı ki bu durum
Bir süredir geri kalmış sayılabilecek bir yerde yaşıyorum
Şehir aslında büyük ama insanlarin zihniyeti kötü
Bariz elle taciz olayı olmadı çok şükür ama sözlü taciz,bakisla taciz çok karşılaşıyorum
Üstelik ben güzel bir kız değilim
Bu insanlar için önemli olan güzellik ,kapalılik değil biliyorum ama kendimi sürekli buradan mini eteklerinde geçsem kim bilir başıma neler gelirdi diye düşünurken buluyorum öyle bir yerde yaşıyorum anlayacaginiz
Bir kaç kere ne bakiyosun veya ne diyosun sen dediğim oldu hepsi üste çıkıyor daha kötüsü üstüme yürüyen serseriler oldu koloni halinde gezen vasifsiz erkek toplulukları olur ya
Şahin içinde gezen turlerden onlar işte .
Zamanında polise şikayet etmisligim oldu
Tecavüz söz konusu değilse çok ilgilenmiyorlar sanırım ( benim gördüğüm bu başka türlü de olabilir )
Komiser bana yani çok bulunmaz sözlü taciz bu boşuna yorulursunuz filan dedi kendilerine is çıkacağı için sanırım çok isteksizdi nasıl bulunsun orada kamera yoktur bilmem ne bi sürü şey söyledi
Benim babam da bir ilde şube müdürü filan gibi bi şey dedim (yalan ) o zaman ilgili oldular baya.
Ertesi gün başka bir ekip aradı kamera kayıtlarını inceleyeceklermis sanırım
Onlarla buluştuk
İçlerinden bir memur akşam mesaj atmaya başladı işte gösterişli bi kizsin şehirde dikkat çekiyorsun (alakası yok ) insan ister istemez sana öyle bakıyor bilmem ne
Ailem duymasın diye de neden bilmiyorum o şikayet olayından vs hep vazgeçtim çok pişmanım
Poliste artık pek güvenilir gelmiyor
Ama dedigim gibi bana öyle denk gelmiş olabilir.
Siz ne yapıyorsunuz ? Tepki gösterip sonuç aldiklariniz oldu mu ?
Mesela saldirdiginiz, biber gazı siktiginiz, bağırıp rezil ettiginiz ,şikayet edip sonuç aldığınız ?
Anlatabilir misiniz nasıl korunuyorsunuz veya başınıza geldikten sonra nasıl tepki gosteriyorsunuz?
Bu cok iyiyidiiAllaha sukurler olsun benim basima gelmedi hic ama ablamin geldi ve ablam elindeki 700 800 sayfali kitaplari kafasina defalarca vurup uzaklastirmisti pis sapigi.
Haa bi dakika benim de geldi unutmusum.
Bi tarihi gemi ziyaretine gitmistim. Orda bi adam vardi. Baktim ben geminin neresine gitsem o da geliyor. Neyse evim uzak. Vapur 2 otobus falan degistiriyorum. Vapura bindim bu da bindi. Karsi tarafima oturdu. Indik duraga gittim otobus bekliyorum baktim o da bana bakti dolandi ayni otobuse bindi. Sonra karsi koltuguma oturdu. Bi sey de diyemiyorum. Aklima bir sey geldi. Benim inmedigim bir durak var otobus orda bosaliyor. Dedim ki kalk bilgece bas düğmeye. Kalktim dugmeye bastim baktim o da kalkti baska kapiya gidip dugmeye basti. Herkes indi. O da indi tabi ben inmedim iner gibi yaptim. Baktim disarda gecti karsima bakiyo. Ben de basimi sallayip el salladim otobus hareket etti ben gittim.Ohh canima degsin cok iyi yapmistim. Pis sapik sey ne olacak.
Sorma canım ya adam bir de Bodrum da Otel ismi söylüyor sanki eski sevgilim gibi delirdim o gün sinir krizleri gecirdimbodrum ha.yavuz hırsız ev sahibini bastırır olmuş sizinki
Bu cok iyiyidii
En sert tepki gösterdiğiniz olaydan bir örnek verir misinizOlay çıkarırım rezil ederim üstelik döverim bana yapılması şart değil başka birine de yapılsa aynı tepkiyi gösteririm. Gücüm neye yeterse onu yaparım ama asla susmam susmayın !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?