Taciz Edildim

Aileni en iyi sen tanıyorsun babanın böyle bir tepki vereceğini bile bile neden bu durumu açıkladın bunu ispatlama imkanin olamaz zaten o kisiliksiz adamla evlenmek istemiyorsundur diye dusunuyorum umarım öyledir... bir zar uğruna hayatını kendine zindan etmeye kalkma sakın... zamanla öfken sinirin gececek karşına ADAM gibi biri çıkacak ve mutlu bir hayat kuracaksın sadece biraz zaman ve HAYIR diyebilmen lazım, bundan sonrası icin...

İnsanlar 30 yıllık kocasının gay olduğunu öğreniyor yıllar sonra, 3 çocuktan sonra.
Veya evlendikten sonra şizofren olduğunu öğreniyor.
Nişanlandıktan sonra nasıl bir emare vermesini bekliyorsunuz bu insanların?
Herkesin gıpta ile baktığı, ne güzel aile babası, karısı çocukları çok mutlu dediğimiz insanın karısını zorla başkalarına pazarladığını öğreniyorsunuz mesela?

Bunun belli bir yeri yoktur demişsiniz. Bende aynen onu söylüyorum. Psikopat olduğunu anlamayabilir. Bu mağduru suçlu konuma getirmez asla. Çıkın artık şu düşünceden.

Evet dediğiniz gibi çok örnek var ama tanımadan seviyorum aşığım deyip evlenen de çok fazla insan var. Ben de hep duyuyorum ama kadınlar hep göz yumuyor, söylemiyor, korkuyor. Ya da ailesi nişan atmak olmaz, boşanmak olmaz diyor baskı yapıyor.

Şunu anlatayım. Bir akrabamızın oğlunun şizofren olduğunu duyduk. Yani tam olarak doğru tanı o mu bilmiyoruz başka bir akrabamız öyle dedi ama kendi anne babasından duymadık bunu çünkü çocuklarına konduramıyorlar, sadece sinir problemi var diyor annesi. Bu arada bu insanlar bizim mahallede oturuyorlar yaklaşık bir senedir. Çocuk bazen anne babasına bağırıyor küfür ediyor, hatta annesine el kaldırmaya kalkmış sanırım. Biz bile duyuyoruz seslerini uzaktan, sokakta bile bağırıyor. Bazen haftalarca hiç sesi çıkmıyor çok efendi sakin bir çocuk der tanımayanlar. Annesi bir an önce evlendirmem lazım o zaman düzelir diyor. Ve öyle sevgililik yaşayacak bir çocuk veya bunu doğru bulan bir aile değil. Hani bir kızı görür beğenir isterler hemen yüzük takılır, ondan sonra düğün hazırlıkları. Kız bulmak için de köyden tanıdıklara soruyorlar mesela öyle. Şimdi bu çocuğu bir iki defa sakinken görüp iyi efendi çocuk deyip nişanlanınca ne olacak. O kız çok dert çekecek, dayak yiyecek, küfür işitecek. Aileme dedim eğer böyle bir şey olursa denk gelirsem söylerim o kıza bu çocuğun böyle böyle huyları var diye. İster kıskanç desinler ister akrabalar küssünler kimsenin başının yakılmasına göz yumamam dedim. Burada önemli olan kızların iyi tanımaları, kız ailelerinin erkeği iyi tanımaları. Hele ki akrabadır köylümüzdür deyip hemen kızlarını vermemeleri.

Başka bir örneğim arkadaşımın abisi. Sevgilisini dövmüş, kız hala ayrılmıyor. Çocuk iş beğenmiyor sürekli çıkıyor başka işlere giriyor, bütün parasını harcıyor, kız hala ayrılmıyor. E kızım hiç mi aklın yok diyorum. Arkadaşım da hayret ediyorum ben abim olmasına rağmen kızla konuştum kız yine dinlemiyor diyor.

Konu sahibi 20 yaşındaymış profilinde yazan yaş doğruysa. Nişanlısı da 22. O yaşlarda çoğu genç aşığım diyor mantıklı bakamıyor ya da görüyor ama seviyorum deyip evlenmeye kalkıyor. Lisede üniversitede saplantılı aşık olup her şeye göz yuman çok insan gördüm. Konu sahibi de o yaşlarda. Bu yaşların evlenmek için doğru olduğunu hiç düşünmüyorum. İnsanların birbirlerini tanıyabildiklerini hiç düşünmüyorum.

Mesaj biraz uzun oldu ama herkesin okuması için yazdım. Kimse kendine bu kötülükleri yapmasın lütfen. Kadın böyle yaparsa erkek tabi böyle yapar gibi bir şey söyleyip yapan erkeğe hak vermiyorum, vermem. Ama bile bile lades yapan kadınların çok fazla olduğunu belirtmek istedim.

Nisanliysaniz aileler de isin icinde demektir. 2 ay sonraya dugun planlanmissa ev esya bir cok sey hazırdır.
Aileniz ailesiyle konusmadi mi bu durumu?

Nisan tabiki bozulabilir ama sevgililik degil ki bitti diyelim bitsin.

Isin diger boyutuna hic girmiyorum insam müsveddesi...

Evet dediğiniz gibi çok örnek var ama tanımadan seviyorum aşığım deyip evlenen de çok fazla insan var. Ben de hep duyuyorum ama kadınlar hep göz yumuyor, söylemiyor, korkuyor. Ya da ailesi nişan atmak olmaz, boşanmak olmaz diyor baskı yapıyor.

Şunu anlatayım. Bir akrabamızın oğlunun şizofren olduğunu duyduk. Yani tam olarak doğru tanı o mu bilmiyoruz başka bir akrabamız öyle dedi ama kendi anne babasından duymadık bunu çünkü çocuklarına konduramıyorlar, sadece sinir problemi var diyor annesi. Bu arada bu insanlar bizim mahallede oturuyorlar yaklaşık bir senedir. Çocuk bazen anne babasına bağırıyor küfür ediyor, hatta annesine el kaldırmaya kalkmış sanırım. Biz bile duyuyoruz seslerini uzaktan, sokakta bile bağırıyor. Bazen haftalarca hiç sesi çıkmıyor çok efendi sakin bir çocuk der tanımayanlar. Annesi bir an önce evlendirmem lazım o zaman düzelir diyor. Ve öyle sevgililik yaşayacak bir çocuk veya bunu doğru bulan bir aile değil. Hani bir kızı görür beğenir isterler hemen yüzük takılır, ondan sonra düğün hazırlıkları. Kız bulmak için de köyden tanıdıklara soruyorlar mesela öyle. Şimdi bu çocuğu bir iki defa sakinken görüp iyi efendi çocuk deyip nişanlanınca ne olacak. O kız çok dert çekecek, dayak yiyecek, küfür işitecek. Aileme dedim eğer böyle bir şey olursa denk gelirsem söylerim o kıza bu çocuğun böyle böyle huyları var diye. İster kıskanç desinler ister akrabalar küssünler kimsenin başının yakılmasına göz yumamam dedim. Burada önemli olan kızların iyi tanımaları, kız ailelerinin erkeği iyi tanımaları. Hele ki akrabadır köylümüzdür deyip hemen kızlarını vermemeleri.

Başka bir örneğim arkadaşımın abisi. Sevgilisini dövmüş, kız hala ayrılmıyor. Çocuk iş beğenmiyor sürekli çıkıyor başka işlere giriyor, bütün parasını harcıyor, kız hala ayrılmıyor. E kızım hiç mi aklın yok diyorum. Arkadaşım da hayret ediyorum ben abim olmasına rağmen kızla konuştum kız yine dinlemiyor diyor.

Konu sahibi 20 yaşındaymış profilinde yazan yaş doğruysa. Nişanlısı da 22. O yaşlarda çoğu genç aşığım diyor mantıklı bakamıyor ya da görüyor ama seviyorum deyip evlenmeye kalkıyor. Lisede üniversitede saplantılı aşık olup her şeye göz yuman çok insan gördüm. Konu sahibi de o yaşlarda. Bu yaşların evlenmek için doğru olduğunu hiç düşünmüyorum. İnsanların birbirlerini tanıyabildiklerini hiç düşünmüyorum.

Mesaj biraz uzun oldu ama herkesin okuması için yazdım. Kimse kendine bu kötülükleri yapmasın lütfen. Kadın böyle yaparsa erkek tabi böyle yapar gibi bir şey söyleyip yapan erkeğe hak vermiyorum, vermem. Ama bile bile lades yapan kadınların çok fazla olduğunu belirtmek istedim.

Bu dedikleriniz başka. Benimde evlenene kadar efendi rolü yapan, evlendikten sonra kıza bipolar olduğunu söyleyen tanıdıklarım var. Allahın cezaları.

Benim demek istediğim bambaşka bir şey. Şunu demek istiyorum: Diyelim ki örneğinizdeki kız kendisini döven sevgilisinden inatla ayrılmadı. Salak aşıklardan biri. Ve sonunda da öldürüldü. Bu o kızı suçlu yapar mı? Çünkü bu tipleri nereden buluyorsunuz demek mağduru suçlamaktır. Bu konuda düşünceleriniz neler?

Bu dedikleriniz başka. Benimde evlenene kadar efendi rolü yapan, evlendikten sonra kıza bipolar olduğunu söyleyen tanıdıklarım var. Allahın cezaları.

Benim demek istediğim bambaşka bir şey. Şunu demek istiyorum: Diyelim ki örneğinizdeki kız kendisini döven sevgilisinden inatla ayrılmadı. Salak aşıklardan biri. Ve sonunda da öldürüldü. Bu o kızı suçlu yapar mı? Çünkü bu tipleri nereden buluyorsunuz demek mağduru suçlamaktır. Bu konuda düşünceleriniz neler?

Oğlanı suçlu, kadını salak yapar. Ben de salak olmasınlar diye yazıyorum kadınlara bu yorumları.

Pardon da bu ülkenin hakimi savcısı tutuklanmasına karar veriyor polis memurlarının demesiyle olmuyor insanları yanlış yönlendiriyorsunuz
[/QUO
SEN ÇOK BILIYORSUN, INTERNETE YUNUS EMRE ÇAKIR TARAFINDAN TECAVUZE UGRAYAN ZAVALLI KIZIN IFADESINI AC OKU POLIS MEMURLARI DEDIKLERIMI SPYLEMIS ONA GÜNDEMDEN HABERINIZ YOKSA BU BENIM YANLIS YONLENDIRMEM DEGIL SENIN BILGISIZLIGIN, BU KADAR INSAN SERBEAT BIRAKILIYOR SANA SURDA SON 10 GÜN ICERISINDE OLAN 5 TANE OLAY SAYARIM YANI SANA TAVSIYEM BIRAZ HABER OKUMAN

ben beddua değil de kısas istiyorum bir konu hakkında tok tok konuşanlar için. aynı durumla, aynı iftiralarla karşılaşırlarsa belki empati yaparlar.

burda konu sahibi suçlu çıkmış nerdeyse, 20 yaşında hangimiz çok duzgun kararlar verebiliyorduk, gerçekten inanmış adama boyun eğmiş, ben tecavuze denk olduğuna inanıyorum evlenme vaadiyle kandırmanın.
evleneceğini duşunduğu için nişanlı oldukları için adam kendisine o guvenceyi verdiği için birlikte olmuş, yoksa olmazmış. bu bir sözleşme gibi bir durum değil mi? sizin benim için bekaretin anlamı olmayabilir, ama konu sahibi için var ki nişanlandıktan sonra birlikte olmuş. velev ki zorla değilse bile kandırmayla birlikte olmuş işte.
yasaya göre tecavuz olmayabilir, ama bence öyle lay lay rahatça yapılmış bir durum da değil.

Huhkuki işlemleri yap ama

Bu durumdan dolayı hayatını karattma

Bak bende bakire değilim

Şuan doktor var

Dedimki ben zamanında küçüktüm oldu dedim

Gakat bu durumun suistimal edilmesini istemiyorum

Nikahtan önce birliktelik istemiyorum dedim

Kabul etti

Fakat uzak olduğu için ben istemiyorum

Yani bakire olmamak dünyanın sonu değil

Ben 4 yıkdır bakire değildim bunu alnım açık bir şekilde söyledim hiçbir sorunda olmadı hatta yalvardılarda ben istemedim

Bak bende bakire değilim

Şuan doktor var

Kabul etti

Ben 4 yıkdır bakire değildim bunu alnım açık bir şekilde söyledim hiçbir sorunda olmadı hatta yalvardılarda ben istemedim
4 yıldır neden bakire olmadığınızı birilerine ilan ediyorsunuz bunu da anlamadım

Onları serbest bırakan polis mi ?? Vay be ne yetkileri varmışta haberimiz yokmuş :) polisin serbest bırakma veya tutuklama yetkisi yoktur

Bak bende bakire değilim

Şuan doktor var

Kabul etti

Konuyla alakası yok ama merak ettiğim için soruyorum neden şiir yazar gibi yazıyorsunuz? Cümle cümle satır atlasanız ona razıyız ama cümlenin yarısı yukarda alakasız bir yerden kesilip yarısı iki satır aşağıda olunca çok rahatsız edici oluyor bence.

Evlenmiş olsaydı da rızası dışında gelişen bir durum olduğu için tecavüzdür. Tecavüzler her zaman şiddetli bağırmalı şekilde olmuyor. Psikolojik olarak da baskılanabilir bir insan. O an hayır demeyip sesini çıkartmamış ama istemiyor olsa da tecavüzdür çünkü hayır demeye korkmuş olabilir.
Günümüzde evlilik adı altında hala tecavüze uğrayan kadınlar var.
Burada kocası istiyor ama kendisi isteksizken tecavüze uğrayıp seviştiğini düşünen kadınlar var.
Basit bir olayı komplike hale getirmeye gerek yok. Evet konu fake gibi. Evet konu sahibi terk edilmese evlenecekti. Ama yaşananlar gerçekse tecavüze uğradığını değiştirmez bunlar.
Nişanlısı 22 yaşındaymış konu sahibi de o yaş civarındadır. Ne kadar olgun düşünülmesi beklenebilir ki? Ailesinin de durumu ortadayken özellikle

Bir kadının tecavüze uğraması için illa darp olması gerekmiyor. Psikolojik şiddetle de tecavüz olabilir
Peki bu ispatlanabilir mi? kadının iç çamaşırında meni olması yeterli mi ?

Konuyla alakası yok ama merak ettiğim için soruyorum neden şiir yazar gibi yazıyorsunuz? Cümle cümle satır atlasanız ona razıyız ama cümlenin yarısı yukarda alakasız bir yerden kesilip yarısı iki satır aşağıda olunca çok rahatsız edici oluyor bence.
Sitede bununla ilgili bir yaptırım varmı bilmiyorum varsa düzeltirim

Nlp tekniğini biliyorsanız böyle yazım daha etkili oluyor düşünceyi aktarmada

Sitede bununla ilgili bir yaptırım varmı bilmiyorum varsa düzeltirim

Nlp tekniğini biliyorsanız böyle yazım daha etkili oluyor düşünceyi aktarmada

Yok yaptırım. Ben kendi fikrimi söyledim sadece. Tekniği bilmiyorum ama sizin gibi yazan birkaç üye daha var ben asla okuyamıyorum bu şekilde yazılan mesajları, direkt geçiyorum. Pek işe yarar bir teknik değilmiş benim için.

Neyse konuyu dağıtmayayım, iyi forumlar size.

Yok yaptırım. Ben kendi fikrimi söyledim sadece. Tekniği bilmiyorum ama sizin gibi yazan birkaç üye daha var ben asla okuyamıyorum bu şekilde yazılan mesajları, direkt geçiyorum. Pek işe yarar bir teknik değilmiş benim için.

Sağolun iyi forumlar

ben böyle yazılan yorumları çoğu zaman okumuyorum, bence de işe yarayan bir teknik değil, garip

Back
X