Taciz Edildim

Sitede bununla ilgili bir yaptırım varmı bilmiyorum varsa düzeltirim

Nlp tekniğini biliyorsanız böyle yazım daha etkili oluyor düşünceyi aktarmada
O tür teknikler egitim amaclı ortamlarda sunumlarda kullanılıyor.. arkadaşın rahatsz olması haklı çünkü sizin sohbet şeklinde yapmış oldugunuz konusmayı o şekilde görmek bütünlüğü tamamen bozuyor çunkü beynimiz yazdıklarınızı okurken bilgi alacağım şeklinde öğrenmeye odaklanmıyor yukarı satırlada bağlantı kopmuş oluyor böylelikle... tabi siz bilirsiniz tarzınız böyleyse bisi diyemem 🤷🏻‍♀️

Konu sahibi nerde? O kadar mesaj yazılmış, yardim istemesine rağmen kimseye cevap yazmamış?
Evet konu sahibimiz yok ortada mesela anlamadgim sey aileler demiyor mu durduk yere oglumuz/oglunuz niye nisanlisıni terk etti derdi ne falan bir kopukluk var kavga tartışma gibi bir olay mı oldu 🤷🏻‍♀️

ne olduğunu anlayamadan yaşandı ve bitti diyorsunuz da buna kimse inanmaz maalesef ha sizi psikolojik olarak çok zorlamıştır evet tamam ama bir şey anlaymadım oldu bitti deseniz bir inandırıcılığı yok ve ateşle barut yan yana durmaz zorla olduysa o an polise şikayet etmelisiniz yok zorla olmad polise gitmdiniz diyelim psikolojik baskı yaptı falan deyin bari. ve bence bu karaktersiz kişi ile evlenmek ten se şu an ki durumunuz sizin için çok daha iyi bence

Konu sahibi soyleyecek soz bulamiyorum. Nasil bir seref yoksunuymus nisanliniz... Dilerim sana yasattiginin bedelini kat kat odesin. Ailesi de nasil bir aileymis.

Yok yaa ben soru sordum. Meni yeterli mi ? Darp izi kesin kanıttır ama psikolojik şiddet ispatlanabilir mi?
Meni olsa da üstü kapatılabilen bir ülkede yaşıyoruz. Ne olacağı belli değil o yüzden. Ama yine de hakkımızı aramalıyız diye düşünüyorum

Meni olsa da üstü kapatılabilen bir ülkede yaşıyoruz. Ne olacağı belli değil o yüzden. Ama yine de hakkımızı aramalıyız diye düşünüyorum

Kesinlikle öyle. Ben bir psikolog tarafından dolandırıldim. Öğrenciymis bana kendini klinik psikolog olarak tanıttı. Haklıydım. Dava açtım ve kaybettim. Ispatlamama rağmen durumu.

Sonra düşündüm acaba hiç uğraşmasa mıydım. 2 sene davayla uğraştım ve elim bomboş

Onları serbest bırakan polis mi ?? Vay be ne yetkileri varmışta haberimiz yokmuş :) polisin serbest bırakma veya tutuklama yetkisi yoktur
Evet tatlım polis hakkında delil yetersiz diye dosya açmıyorlar dosya açılmadan mahkemeye sevk edilemez zaten bu da seneler önce öğrenmem gereken bir seydi

Sitede bununla ilgili bir yaptırım varmı bilmiyorum varsa düzeltirim

Nlp tekniğini biliyorsanız böyle yazım daha etkili oluyor düşünceyi aktarmada
Ama
zor
okunuyor
,
direkt
okumadan
geçmek
zorunda
kalıyoruz
.
Diğer
üye
yazmasa
,
ben
bakire
olmadığınızı
bilmeyecektim
mesela
.
:KK45:

ben beddua değil de kısas istiyorum bir konu hakkında tok tok konuşanlar için. aynı durumla, aynı iftiralarla karşılaşırlarsa belki empati yaparlar.

burda konu sahibi suçlu çıkmış nerdeyse, 20 yaşında hangimiz çok duzgun kararlar verebiliyorduk, gerçekten inanmış adama boyun eğmiş, ben tecavuze denk olduğuna inanıyorum evlenme vaadiyle kandırmanın.
evleneceğini duşunduğu için nişanlı oldukları için adam kendisine o guvenceyi verdiği için birlikte olmuş, yoksa olmazmış. bu bir sözleşme gibi bir durum değil mi? sizin benim için bekaretin anlamı olmayabilir, ama konu sahibi için var ki nişanlandıktan sonra birlikte olmuş. velev ki zorla değilse bile kandırmayla birlikte olmuş işte.
yasaya göre tecavuz olmayabilir, ama bence öyle lay lay rahatça yapılmış bir durum da değil.
Çok teşekkür ederim sonunda ailem de sizin gibi düşünüyor fakat eski nişanlım ve ailesi o kadar alçak insanlar çıktı ki o kız bakire değildi zaten diyip hakkımda annesiyle beraber dedikodular çıkarmaya başladılar hiç olmayan yaşanmamış şeyler söyleniyor hakkımda şuanda bu laflarla uğraşmaya çalışıyoruz ne yapacağımı böylesine çirkef ve Allah korkusu olmayan insanlara karşı nasıl savaşacağımı gerçekten bilmiyorum

Çok teşekkür ederim sonunda ailem de sizin gibi düşünüyor fakat eski nişanlım ve ailesi o kadar alçak insanlar çıktı ki o kız bakire değildi zaten diyip hakkımda annesiyle beraber dedikodular çıkarmaya başladılar hiç olmayan yaşanmamış şeyler söyleniyor hakkımda şuanda bu laflarla uğraşmaya çalışıyoruz ne yapacağımı böylesine çirkef ve Allah korkusu olmayan insanlara karşı nasıl savaşacağımı gerçekten bilmiyorum

siz kendinizi açıklamaya çalışmayın, dava açtınız mı? açıcam diyodunuz?

Terketmese tecavuzcunuzle evlenecek miydiniz yani, dogru mu anlıyorum?
Evet şu durumda ispatlamaniz zor, kadin beyani esastir ama...
Ayrilmak istedigim icin bana iftira atiyor der cikar işin içinden, zira adam ayrilmak isteyene kadar siz her sey normalmis gibi davranmissiniz. Hatta adamla evlenme kararinizdan bile vazgecmemissiniz.

İspata gerek diye bişi yok malesef üzerinden zaman geçmiş ve nişanlılarmış adam karşılıklı isteyerek oldu derse nolacak
Neden ayrıldınız ?

Tecavüz etti diyorsun.
Taciz etti diyorsun.
Ayrılmasaydınız tecavüzcünüzle evlenecektiniz. Doğru anladım dimi.

Back
X