Öncelikle çok geçmiş olsun. Bir arkadaşımın sevgilisi de polisti. Ayrıldıktan sonra arkadaşımı whatsapp’dan rahatsız ediyordu. Şikayet etti sevgilisi polislikten çıkartıldı açığa alındı. Şimdi bir kırtasiyede çalışıyormuş.günaydın herkese. psikolojim çok yıprandı birkaç aydır sorunlu ve sıkıntılı bir hayatım var. yaklaşık 2 seneyi aşmış bir birlikteliğim vardı. kendisi polis. evlilik düşünüyordum kendi çapımda. meğersem koca bir yalanmış benim yaşadıklarım. sürekli aldatılmışım, sürekli kandırılmışım.. o kadar iğrenç şekillerde aldatıyormuş ki mümessiller, avukatlar ceza yememek için onunla birlikte oluyormuş. sürekli farklı kadınlarla birlikteymiş. beni, yaşadığım şehirdeki bulunan sanayide oturup herkese anlatmış, kendi arkadaşlarına anlatmış "yesilkalp şöyle domalıyor, böyle poposu var şunları yapıyor" diye... bunlar benim meselem değil biliyorum ama açıkçası kaldıramadım uzun bir dönem. tüm duyduklarımdan sonra aniden iletişimimi kestim. yoluma devam ettim hiçbir şekilde hırs,ego,intikam olmadı içimde.
kısa süre sonra beni aramaya başladı yaklaşık 2 hafta sonra. ben bir dükkanda sağlıkçıyım medikalciler gibi düşünün. bir sürü dükkan var tek patrona ait. benim bulunduğum dükkanın numarasını iş arkadaşlarımdan öğrenmeye çalışmış. iş arkadaşım da "siz bana kendi numaranızı verin ben yesilkalp ile iletişime geçip sizi aramasını söylerim" demiş bu insan da yanlış bir numara vermiş kapamış. sonra bir şekilde benim bulunduğum dükkanın numarasını bulup farklı numaralardan aramaya başladı.
tüm ailem, arkadaşlarım, dostum biliyor durumları. ama bu adam öyle biri ki arkasında delil kanıt bırakmadan beni taciz ediyor. şimdi de sosyal medyadan kendine ait olmayan hesaplardan bana mesaj atıyor. hiçbir şekilde cevap vermiyorum ama çok üzülüyorum. şikayet etmek istiyorum ama elimde net bir kanıtım yok maalesef ki yok yok yok. kendi abisi de polis... diyorum ki abisine ulaşıp bu yaptıklarını ona anlatsam ve tamamiyle istemediğimi, beni taciz ettiğini söylesem mi? sürekli babam yanımda duruyor dükkanda çünkü dükkana gelip beni rahatsız edeceğinden korkuyorum. önceden yapmıştı bunu. kendisi başka şehirde yaşıyor şuan
ben çok üzgünüm içimde tam atacağım ama kendini bi şekilde belli ediyor. napayım ben. çok kırgınım lütfen beni kırmayın
Kıyamam size. Lütfen çaresizmişsiniz gibi düşünmeyin. Adamın sizinle birçok iletişim kanalı olmuş, şahitleriniz de varmış bu yaşadığınız durumdan. Bir avukata danışın hukuki anlamda neler yapabilirsiniz bir öğrenin gerekiyorsa savcılığa suç duyurusunda bulunun. O insan müsvettesinin yaptıkları yanına kar kalmasın.günaydın herkese. psikolojim çok yıprandı birkaç aydır sorunlu ve sıkıntılı bir hayatım var. yaklaşık 2 seneyi aşmış bir birlikteliğim vardı. kendisi polis. evlilik düşünüyordum kendi çapımda. meğersem koca bir yalanmış benim yaşadıklarım. sürekli aldatılmışım, sürekli kandırılmışım.. o kadar iğrenç şekillerde aldatıyormuş ki mümessiller, avukatlar ceza yememek için onunla birlikte oluyormuş. sürekli farklı kadınlarla birlikteymiş. beni, yaşadığım şehirdeki bulunan sanayide oturup herkese anlatmış, kendi arkadaşlarına anlatmış "yesilkalp şöyle domalıyor, böyle poposu var şunları yapıyor" diye... bunlar benim meselem değil biliyorum ama açıkçası kaldıramadım uzun bir dönem. tüm duyduklarımdan sonra aniden iletişimimi kestim. yoluma devam ettim hiçbir şekilde hırs,ego,intikam olmadı içimde.
kısa süre sonra beni aramaya başladı yaklaşık 2 hafta sonra. ben bir dükkanda sağlıkçıyım medikalciler gibi düşünün. bir sürü dükkan var tek patrona ait. benim bulunduğum dükkanın numarasını iş arkadaşlarımdan öğrenmeye çalışmış. iş arkadaşım da "siz bana kendi numaranızı verin ben yesilkalp ile iletişime geçip sizi aramasını söylerim" demiş bu insan da yanlış bir numara vermiş kapamış. sonra bir şekilde benim bulunduğum dükkanın numarasını bulup farklı numaralardan aramaya başladı.
tüm ailem, arkadaşlarım, dostum biliyor durumları. ama bu adam öyle biri ki arkasında delil kanıt bırakmadan beni taciz ediyor. şimdi de sosyal medyadan kendine ait olmayan hesaplardan bana mesaj atıyor. hiçbir şekilde cevap vermiyorum ama çok üzülüyorum. şikayet etmek istiyorum ama elimde net bir kanıtım yok maalesef ki yok yok yok. kendi abisi de polis... diyorum ki abisine ulaşıp bu yaptıklarını ona anlatsam ve tamamiyle istemediğimi, beni taciz ettiğini söylesem mi? sürekli babam yanımda duruyor dükkanda çünkü dükkana gelip beni rahatsız edeceğinden korkuyorum. önceden yapmıştı bunu. kendisi başka şehirde yaşıyor şuan
ben çok üzgünüm içimde tam atacağım ama kendini bi şekilde belli ediyor. napayım ben. çok kırgınım lütfen beni kırmayın
Seni niye kıralım senin suçun ne. Kadının beyanı esastır sen şikayetini o fake hesaplarla atılan mesajları sun, seni sorduğu arkadaşını şahit tut, hakkında ileri geri konuştuğu kişilerden şahitlik iste, sen o kişileri söyle zaten ifadeye çağırırlar.
Once 155 i ara bilgi al ,sonra siber suclara da bildir sor ne yapilir diye en son abisini ara hakkinda cirkin cirkin konustugunu ve korktugunu uzaklastirma karari cikarmayi dusundugunu soyle ,abi duygusal davranabilir onun icin ortami germeden konus...ayrica bir polis hakkinda uzaklastirma karari vikarmak demek siciline islemesi demek bu kadar kadina siddetin ve tacizin oldugu bir donemde sence amirleri bunu nasil karsilar?korkmasi gereken o sen degil, olan ona olur ,merak etme polisler anlayislidir yardimci olurlar sana ki meslektaslarini koruyacaklarini sanma sakin
yorumlarınız için teşekkürler. söylemek istediğim şey şikayet etmek elbette istiyorum ama bana demişti ki (kendi akrabalarından bir polis bu şekilde açığa alınmış tacizden) "eğer biri beni şikayet etse mesleğimi elimden alsa o kişiyi de öldürür öyle ceza evine girer paşa paşa yatardım" demişti. en büyük korkum bu çünkü "mesleğimi elimden alırsa benim korkacak hiçbir şeyim kalmaz" diyordu sürekli. afedersiniz gölgemden bile korkuyorumYazdım yazdım sildim. Aklımda birkaç ay öncesinden bir haber var. Gene bir kolluk kuvveti olayın zanlısı. Kız intihar etti. Üstelik ortada adamın arkadaşlarına attığı mesajlar da vardı kanıt olarak. Elini kolunu sallayarak dolaşıyor şu anda o kişi.
Baban arkandaysa durma, resmi kanallardan şikayetçi ol. Adamın abisiyle filan muhatap olma. Bence o da biliyordur kardeşinin ne mal olduğunu. Eğer yapabiliyorsan adamın tehdit ettiği diğer kadınların da şikayetçi olmasını sağla. Ama kendini fiziksel olarak koruyabileceksen yap bunları.
maalesef çok örneği var... aldatmasını geçtim de durumun bu şekilde kötüleşmesi beni çok yıpratıyorAilen arkandaysa şikayet et . Sen de haber sal şikayette bulunacağım de .büyük ihtimal diğer sevgililerine de aynı şeyi yapıyordur şerefsiz . Üniformalarına çok güveniyorlar . Benim eski sevgilim de polisti allah için bana bir kötü davranışı olmadı ama çok çapkındı . Öyle olmasının sebebi birazda kadınlar ama ,net anladım . Üniformaya giden kadın çok .adam boş kalmıyor biliyor kime gitse kabul ediliyor
sonra bir şekilde benim bulunduğum dükkanın numarasını bulup farklı numaralardan aramaya başladı.
delil kanıt bırakmadan beni taciz ediyor. şimdi de sosyal medyadan kendine ait olmayan hesaplardan bana mesaj atıyor. hiçbir şekilde cevap vermiyorum ama çok üzülüyorum.
Sen onun calistigi karakola gitsen bir sikayt etsen varya agzini sonsuza dek kapatir göte bak sen bilmiyosun bunlar cok korkaklar sen ne diye susuyosun sen ona aynen sunu soyle. Calistigin karakola gelip senin yaptiklarini herkese anlatacagim sikayet edecegim de bak bakalim ne yapiyor. Meslekten atilsin gorsun gununu it herifgünaydın herkese. psikolojim çok yıprandı birkaç aydır sorunlu ve sıkıntılı bir hayatım var. yaklaşık 2 seneyi aşmış bir birlikteliğim vardı. kendisi polis. evlilik düşünüyordum kendi çapımda. meğersem koca bir yalanmış benim yaşadıklarım. sürekli aldatılmışım, sürekli kandırılmışım.. o kadar iğrenç şekillerde aldatıyormuş ki mümessiller, avukatlar ceza yememek için onunla birlikte oluyormuş. sürekli farklı kadınlarla birlikteymiş. beni, yaşadığım şehirdeki bulunan sanayide oturup herkese anlatmış, kendi arkadaşlarına anlatmış "yesilkalp şöyle domalıyor, böyle poposu var şunları yapıyor" diye... bunlar benim meselem değil biliyorum ama açıkçası kaldıramadım uzun bir dönem. tüm duyduklarımdan sonra aniden iletişimimi kestim. yoluma devam ettim hiçbir şekilde hırs,ego,intikam olmadı içimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?