taciz ediliyorum, korkuyorum

yesilkalp

Hayatın başında...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
2.826
4.095
133
günaydın herkese. psikolojim çok yıprandı birkaç aydır sorunlu ve sıkıntılı bir hayatım var. yaklaşık 2 seneyi aşmış bir birlikteliğim vardı. kendisi polis. evlilik düşünüyordum kendi çapımda. meğersem koca bir yalanmış benim yaşadıklarım. sürekli aldatılmışım, sürekli kandırılmışım.. o kadar iğrenç şekillerde aldatıyormuş ki mümessiller, avukatlar ceza yememek için onunla birlikte oluyormuş. sürekli farklı kadınlarla birlikteymiş. beni, yaşadığım şehirdeki bulunan sanayide oturup herkese anlatmış, kendi arkadaşlarına anlatmış "yesilkalp şöyle domalıyor, böyle poposu var şunları yapıyor" diye... bunlar benim meselem değil biliyorum ama açıkçası kaldıramadım uzun bir dönem. tüm duyduklarımdan sonra aniden iletişimimi kestim. yoluma devam ettim hiçbir şekilde hırs,ego,intikam olmadı içimde.

kısa süre sonra beni aramaya başladı yaklaşık 2 hafta sonra. ben bir dükkanda sağlıkçıyım medikalciler gibi düşünün. bir sürü dükkan var tek patrona ait. benim bulunduğum dükkanın numarasını iş arkadaşlarımdan öğrenmeye çalışmış. iş arkadaşım da "siz bana kendi numaranızı verin ben yesilkalp ile iletişime geçip sizi aramasını söylerim" demiş bu insan da yanlış bir numara vermiş kapamış. sonra bir şekilde benim bulunduğum dükkanın numarasını bulup farklı numaralardan aramaya başladı.

tüm ailem, arkadaşlarım, dostum biliyor durumları. ama bu adam öyle biri ki arkasında delil kanıt bırakmadan beni taciz ediyor. şimdi de sosyal medyadan kendine ait olmayan hesaplardan bana mesaj atıyor. hiçbir şekilde cevap vermiyorum ama çok üzülüyorum. şikayet etmek istiyorum ama elimde net bir kanıtım yok maalesef ki yok yok yok. kendi abisi de polis... diyorum ki abisine ulaşıp bu yaptıklarını ona anlatsam ve tamamiyle istemediğimi, beni taciz ettiğini söylesem mi? sürekli babam yanımda duruyor dükkanda çünkü dükkana gelip beni rahatsız edeceğinden korkuyorum. önceden yapmıştı bunu. kendisi başka şehirde yaşıyor şuan
ben çok üzgünüm içimde tam atacağım ama kendini bi şekilde belli ediyor. napayım ben. çok kırgınım lütfen beni kırmayın

Polis olmuşta adam olamamış. Keşke bir şey olsa böyle bakınca yada bir tuşa basınca karşındakini tanıyabilsen bunca şey olmadan.
Psikolojik destek alabilirsin ama bu konu kapanmadan nasıl olur bilemiyorum. Abisi değilde başka polis mi yok git ona şikayet et.

Once 155 i ara bilgi al ,sonra siber suclara da bildir sor ne yapilir diye en son abisini ara hakkinda cirkin cirkin konustugunu ve korktugunu uzaklastirma karari cikarmayi dusundugunu soyle ,abi duygusal davranabilir onun icin ortami germeden konus...ayrica bir polis hakkinda uzaklastirma karari vikarmak demek siciline islemesi demek bu kadar kadina siddetin ve tacizin oldugu bir donemde sence amirleri bunu nasil karsilar?korkmasi gereken o sen degil, olan ona olur ,merak etme polisler anlayislidir yardimci olurlar sana ki meslektaslarini koruyacaklarini sanma sakin

Yazdım yazdım sildim. Aklımda birkaç ay öncesinden bir haber var. Gene bir kolluk kuvveti olayın zanlısı. Kız intihar etti. Üstelik ortada adamın arkadaşlarına attığı mesajlar da vardı kanıt olarak. Elini kolunu sallayarak dolaşıyor şu anda o kişi.

Baban arkandaysa durma, resmi kanallardan şikayetçi ol. Adamın abisiyle filan muhatap olma. Bence o da biliyordur kardeşinin ne mal olduğunu. Eğer yapabiliyorsan adamın tehdit ettiği diğer kadınların da şikayetçi olmasını sağla. Ama kendini fiziksel olarak koruyabileceksen yap bunları.

Mesleğinin arkasına saklanmış kötü bir insan.
Git tabii ki şikayetini yap, polis diye hiç yaptırım olmayacak mı yani? Hoş bu zamana kadar gelişen olaylara bakınca, bu ülkede her şey mümkün diyebiliyor insan. Adaletle alakalı sıkıntımız bayağı bayağı var çünkü.
Örneğini bir kaç ay öncesinde görmüştük.
Ama siz yine de şikayetinizi yapın derim.
En azından kaydı olur. Bunu demek bile iç burkuyor valla adalet olmayınca...

Çok geçmiş olsun öncelikle üzüldüm.
Korkmayın ve asla korktuğunuzu belli etmeyin, suçlu siz değilsiniz.
Delil yok demişsiniz ama sosyal medyadan atılan mesajlar gayet delil niteliğinde fake hesap bile olsa artık buluyorlar esas kişiyi.

Abisine söyleme fikri bence doğru değil, nasıl bir tavırla karşılaşacağınızı bilmiyorsunuz belki de kardeşini savunup olayın üstünü örtecek.
Direk şikayetçi olmak daha mantıklı gibi, eş dost biliyor demişsiniz şahitlik edebilirler.
Sosyal medya gücünüz veya tanıdıklarınız varsa oda fazlasıyla işe yarayabilir.

En önemlisi aileniz destekçi mi ? siz kendinizi ne kadar güvende hissediyorsunuz ? şikayet üzerine olaylar ilerleyip açığa falan alınırsa size daha fazla yüklenme olasılığı var mı?

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bir arkadaşımın sevgilisi de polisti. Ayrıldıktan sonra arkadaşımı whatsapp’dan rahatsız ediyordu. Şikayet etti sevgilisi polislikten çıkartıldı açığa alındı. Şimdi bir kırtasiyede çalışıyormuş.
Gidin şikayet edin haketmiş

Kıyamam size. Lütfen çaresizmişsiniz gibi düşünmeyin. Adamın sizinle birçok iletişim kanalı olmuş, şahitleriniz de varmış bu yaşadığınız durumdan. Bir avukata danışın hukuki anlamda neler yapabilirsiniz bir öğrenin gerekiyorsa savcılığa suç duyurusunda bulunun. O insan müsvettesinin yaptıkları yanına kar kalmasın.

Ailen arkandaysa şikayet et . Sen de haber sal şikayette bulunacağım de .büyük ihtimal diğer sevgililerine de aynı şeyi yapıyordur şerefsiz . Üniformalarına çok güveniyorlar . Benim eski sevgilim de polisti allah için bana bir kötü davranışı olmadı ama çok çapkındı . Öyle olmasının sebebi birazda kadınlar ama ,net anladım . Üniformaya giden kadın çok .adam boş kalmıyor biliyor kime gitse kabul ediliyor

yorumlarınız için teşekkürler. söylemek istediğim şey şikayet etmek elbette istiyorum ama bana demişti ki (kendi akrabalarından bir polis bu şekilde açığa alınmış tacizden) "eğer biri beni şikayet etse mesleğimi elimden alsa o kişiyi de öldürür öyle ceza evine girer paşa paşa yatardım" demişti. en büyük korkum bu çünkü "mesleğimi elimden alırsa benim korkacak hiçbir şeyim kalmaz" diyordu sürekli. afedersiniz gölgemden bile korkuyorum

O kadar sinirlendim ki pisliğe bak. Aldattığı yetmiyor bir de görevini kötüye kullanıyor, taciz ediyor. Şikayet edin. Fake hesapların ekran görüntülerini falan alın.

Delil toplamaya çalışın ve şikayet edin. Gerekirse sosyal medyada sesinizi duyururuz

maalesef çok örneği var... aldatmasını geçtim de durumun bu şekilde kötüleşmesi beni çok yıpratıyor

arayıp ne diyor

mesajlarda ne yazıyor

dün burada ona buna numaramı dağıttı konusu vardı

sizinki de dağıtmış olabilir mi, yani arayanlar başkaları olabilir mi

yani sizi aldatmış, hakkınızda konuşulmuş vs de şimdi neden arıyor beni nasıl bırakırsın gibi gurur mu yaptı

fake hesap vs IP si bulunur ama adam arıza gibi anlattın

şikayet et layığını bulsun dahi diyemiyoruz ne acı ki

Sen onun calistigi karakola gitsen bir sikayt etsen varya agzini sonsuza dek kapatir göte bak sen bilmiyosun bunlar cok korkaklar sen ne diye susuyosun sen ona aynen sunu soyle. Calistigin karakola gelip senin yaptiklarini herkese anlatacagim sikayet edecegim de bak bakalim ne yapiyor. Meslekten atilsin gorsun gununu it herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…