taciz ediliyorum, korkuyorum

Kesinlikle şikayet et

Amirine ulaş öncelikle konuş. Sonra savcılığa başvur

Senin uerinde olsam bir TV kanalına da ulaşırdım

chery adamın mesajlarını okudun mu

adamın kötü sözü vs yok ki

neden ayrıldık diyor

hastayım ilgilenenim yok diyor

ben yeşilkalp i anlıyorum rahatsız oluyor, kendisini aldatan, neler neler yapan adamın bu tavrı çok rahatsız edici ama bunu Tv kanalına verse ne olur savcılığa verse ne olur, basit, günlük konuşmalar

Çok üzüldüm bunları yaşadığınıza. Sakın cevap vermeyin. Şikayet edebilirsiniz ama genelde polisler birbirini koruyor ve adam size karşı daha da öfkelenmiş oluyor sadece. Başımıza benzer sayılabilecek bir olay gelmişti ve ne yazık ki başımız daha da ağrıdı. Asla cevap vermeyin ve yalnız kalmamaya çalışın. Aslında size yazılan mesajlarda tehdit hakaret olmasına gerek olmamalı şikayet etmek için. Ama ne yazık ki burası Türkiye ve ısrarlı takip suç değil. Cimere yazmak en mantıklı seçenek gibi. Karakola gidince sonuç alındığına pek şahit olmadım ben. Bence abisiyle falan da konuşmayın pislik kardeşini korur kesinlikle

Adam akıllı, hem de çok akıllı. Bu mesajlarla şikayet etmek zaten çok zor.

Acik acik artik benle iletisime gecmeni istemiyorum, rahatsiz oluyorum. Aramizdda tekrar bir sey baslama ihtimali yok dedin mi? Cunku nolursa olsun senden cvp almak icin yazdigi belli. Sen engelledikce ve cvp alamadikca hirs yapmis gibi. Hatta ona kizdigini veya naz yaptigini da dysunuyor olabilir. Bazilari uc bes gun engelleyip sonra engeli kaldiriyorlar vs. Bunu akli basina gelsin diye yaptigini dusunuyor da olabilir.

Net ol, sessiz kalma. Bi daha beni rahatsiz etmeni istemiyorum, edersen cimer basta olmak uzere her yyere sikayet ederim siciline isletirim de. Gozu korksun. Sen pasif kaldikca ozguveni artar. Ozguvenini kir. Ama gozdagi vermeden once kararli bicimde konus, sonra sikayet edecegini soyle. Baktin hala dinlemiyor o zmn muhakkak sikayet et.

Mutlaka şikayet edin ama abisini karıştırmayın bence polis olduğuna güvenip, kardeşinin arkasını kollamak için olayın üstünü kapatabilir. Bunları yapanın kendisi de polis sonuçta. Umarım hak ettiğini bulur pislik.

Bu yazdığı mesajlarla şikayet bile etseniz bir şey olmaz, maalesef. Adam çok kurnaz. Yapabileceğiniz tek şey abisine ulaşıp, yazmaya devam ederse onu şikayet edeceğim diye korkutmak. Böyle insanlardan her şey beklenir, dikkatli olun. Pisliğinde boğulsun.

Hiç çekinmeden gidin şikayetçi olun. Hakkında hem adli hem de idari soruşturma açılır. Her iki durumda da ifade vermek zorunda kalır. Delilim yok diyorsun ama iletişim tespiti yapılır merak etme bir şekilde ortaya çıkar hatta geri adım atıp özürler yalvarmalar başlar (tecrubeyle sabit) İdari boyutu daha çok uğraştırır onu emniyetin büyük kısmında duyulur ki bu onun en son isteyeceği şeydir. Karakola gidersen daha hızlı sonuç alırsın. Savcılık kanalı biraz daha yavaş işler. Lütfen korkma ailen de yanındayken ona daha fazla fırsat verip seni sindirmesine izin verme..

Ne demek kanıt bırakmıyor. Kendine ait olmayan hesaptan yazması yeterli bj kanıt bence

Siz şikayetçi olun gerisini sadece talep edersiniz devlet araştırır. Hakimler savcılar bu yüzden var.

Şimdi bu mesajlarda suç unsuru yok

Yani özledim eski sevgilime yazdım

Tehdit hakaret küfür vs

Arayınca ne diyor

Beni bıraktın çok üzüldüm vs mi

Olmasın.
Yine de şikayet etsin, hakkımda dedikod çıkardı iftira attı desin. Cinsel suçlarda kadının beyanı esastır. Böyle adamların asla yanına kar kalmamalı, asla.

Canım gerekirse sosyal medyada paylaş yaşananları her şeyi kayıt et hesap ona ait olmasa bile yine buluyorlar sakın susma.ömerzm diye bir sayfa var oradan yardım al çok ünlü bağlantıları var.

evet gerçekten canım yanmasın diye uğraşıyorum. olay bitti ben önüme bakıyorum ama bu kez adam beni elinde tutmaya çalışıyor. inanın aniden görünüp kayboluyor insan içindeyken sadece siz orda onu görüyorsunuz ve gidiyor. birine söylemeye çekiniyorum. bitti diyorum kapıma çiçek geliyor bize bi şans daha ver mesajıyla birlikte.

Size özel mesaj atacağım bakar mısın

biliyorum farkındayım o yüzden delilim yok diyorum. benim burada yapmak istediğim intikam falan değil sadece bıraksın beni o kadar...

Allah aşkına yaa
Muz cumhuriyeti değil burası.
Her polis her polisi korumaz. Gerektiği gibi üstüne düşerse konunun mutlaka sonuç alır.
Burası türkiye deyip allahsızların ettikleri yanına kalmamalı

Arkadaşım sen korkma görevden aldırır diye senden korkusuna tehdit ediyor
İçeri girmek o kadar kolay değil yatar cıkarım bilmemne

Sosyal medyada taciz mesajlari ile sikayette bulunun. Hesapta isim foto olmasa bile bulurlar. O korkmuyorsa utanmiyorsa mesleginden siz de korkmayin hakkinizi arayin

Mesajlara hiç cevap yazdınız mı? Şikayet etmeniz için yazmanı istemiyorum rahatsız etme gibi bir cevap yazsanız daha iyi olur gibi birde bir süre sosyal medya kullanmayın bakalım belki vazgeçer

Ben adamın amacını anlamadım yaptıklarından pişman mı olmuş takıntı mı çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…