Kesinlikle şikayet et
Amirine ulaş öncelikle konuş. Sonra savcılığa başvur
Senin uerinde olsam bir TV kanalına da ulaşırdım
mesajlar şu şekilde:
yeşilkalp biz kötü olamayız en azından ben sana kötü olamam neden her yerden beni engelledin hayatında biri varsa da biz hala arkadaşız ben sana ne yaptım
lütfen sadece cevap ver hatrım varsa
hastayım yeşilkalp evde bi başıma covid olmuşum 6.gün
aman bakma mesajlara sakın
aman görme mesajlarımı
hiç mi iyi günümüz olmadı
yalnızım yeşilkalp
geleceğim yanına dükkanda yalnızsın biliyorum
. sürekli bu şekilde uzayıp giden mesajlar kimisinde cevap vereyim diye ajitasyon yapıyor kimisinde hayatımda biri var beni rahatsız etme diyor. ki rahatsız eden kişi ben değilim bile sadece canım yansın kışkırtmak için yapıyor
Ne demek kanıt bırakmıyor. Kendine ait olmayan hesaptan yazması yeterli bj kanıt bencegünaydın herkese. psikolojim çok yıprandı birkaç aydır sorunlu ve sıkıntılı bir hayatım var. yaklaşık 2 seneyi aşmış bir birlikteliğim vardı. kendisi polis. evlilik düşünüyordum kendi çapımda. meğersem koca bir yalanmış benim yaşadıklarım. sürekli aldatılmışım, sürekli kandırılmışım.. o kadar iğrenç şekillerde aldatıyormuş ki mümessiller, avukatlar ceza yememek için onunla birlikte oluyormuş. sürekli farklı kadınlarla birlikteymiş. beni, yaşadığım şehirdeki bulunan sanayide oturup herkese anlatmış, kendi arkadaşlarına anlatmış "yesilkalp şöyle domalıyor, böyle poposu var şunları yapıyor" diye... bunlar benim meselem değil biliyorum ama açıkçası kaldıramadım uzun bir dönem. tüm duyduklarımdan sonra aniden iletişimimi kestim. yoluma devam ettim hiçbir şekilde hırs,ego,intikam olmadı içimde.
kısa süre sonra beni aramaya başladı yaklaşık 2 hafta sonra. ben bir dükkanda sağlıkçıyım medikalciler gibi düşünün. bir sürü dükkan var tek patrona ait. benim bulunduğum dükkanın numarasını iş arkadaşlarımdan öğrenmeye çalışmış. iş arkadaşım da "siz bana kendi numaranızı verin ben yesilkalp ile iletişime geçip sizi aramasını söylerim" demiş bu insan da yanlış bir numara vermiş kapamış. sonra bir şekilde benim bulunduğum dükkanın numarasını bulup farklı numaralardan aramaya başladı.
tüm ailem, arkadaşlarım, dostum biliyor durumları. ama bu adam öyle biri ki arkasında delil kanıt bırakmadan beni taciz ediyor. şimdi de sosyal medyadan kendine ait olmayan hesaplardan bana mesaj atıyor. hiçbir şekilde cevap vermiyorum ama çok üzülüyorum. şikayet etmek istiyorum ama elimde net bir kanıtım yok maalesef ki yok yok yok. kendi abisi de polis... diyorum ki abisine ulaşıp bu yaptıklarını ona anlatsam ve tamamiyle istemediğimi, beni taciz ettiğini söylesem mi? sürekli babam yanımda duruyor dükkanda çünkü dükkana gelip beni rahatsız edeceğinden korkuyorum. önceden yapmıştı bunu. kendisi başka şehirde yaşıyor şuan
ben çok üzgünüm içimde tam atacağım ama kendini bi şekilde belli ediyor. napayım ben. çok kırgınım lütfen beni kırmayın
Siz şikayetçi olun gerisini sadece talep edersiniz devlet araştırır. Hakimler savcılar bu yüzden var.günaydın herkese. psikolojim çok yıprandı birkaç aydır sorunlu ve sıkıntılı bir hayatım var. yaklaşık 2 seneyi aşmış bir birlikteliğim vardı. kendisi polis. evlilik düşünüyordum kendi çapımda. meğersem koca bir yalanmış benim yaşadıklarım. sürekli aldatılmışım, sürekli kandırılmışım.. o kadar iğrenç şekillerde aldatıyormuş ki mümessiller, avukatlar ceza yememek için onunla birlikte oluyormuş. sürekli farklı kadınlarla birlikteymiş. beni, yaşadığım şehirdeki bulunan sanayide oturup herkese anlatmış, kendi arkadaşlarına anlatmış "yesilkalp şöyle domalıyor, böyle poposu var şunları yapıyor" diye... bunlar benim meselem değil biliyorum ama açıkçası kaldıramadım uzun bir dönem. tüm duyduklarımdan sonra aniden iletişimimi kestim. yoluma devam ettim hiçbir şekilde hırs,ego,intikam olmadı içimde.
kısa süre sonra beni aramaya başladı yaklaşık 2 hafta sonra. ben bir dükkanda sağlıkçıyım medikalciler gibi düşünün. bir sürü dükkan var tek patrona ait. benim bulunduğum dükkanın numarasını iş arkadaşlarımdan öğrenmeye çalışmış. iş arkadaşım da "siz bana kendi numaranızı verin ben yesilkalp ile iletişime geçip sizi aramasını söylerim" demiş bu insan da yanlış bir numara vermiş kapamış. sonra bir şekilde benim bulunduğum dükkanın numarasını bulup farklı numaralardan aramaya başladı.
tüm ailem, arkadaşlarım, dostum biliyor durumları. ama bu adam öyle biri ki arkasında delil kanıt bırakmadan beni taciz ediyor. şimdi de sosyal medyadan kendine ait olmayan hesaplardan bana mesaj atıyor. hiçbir şekilde cevap vermiyorum ama çok üzülüyorum. şikayet etmek istiyorum ama elimde net bir kanıtım yok maalesef ki yok yok yok. kendi abisi de polis... diyorum ki abisine ulaşıp bu yaptıklarını ona anlatsam ve tamamiyle istemediğimi, beni taciz ettiğini söylesem mi? sürekli babam yanımda duruyor dükkanda çünkü dükkana gelip beni rahatsız edeceğinden korkuyorum. önceden yapmıştı bunu. kendisi başka şehirde yaşıyor şuan
ben çok üzgünüm içimde tam atacağım ama kendini bi şekilde belli ediyor. napayım ben. çok kırgınım lütfen beni kırmayın
Şimdi bu mesajlarda suç unsuru yok
Yani özledim eski sevgilime yazdım
Tehdit hakaret küfür vs
Arayınca ne diyor
Beni bıraktın çok üzüldüm vs mi
evet gerçekten canım yanmasın diye uğraşıyorum. olay bitti ben önüme bakıyorum ama bu kez adam beni elinde tutmaya çalışıyor. inanın aniden görünüp kayboluyor insan içindeyken sadece siz orda onu görüyorsunuz ve gidiyor. birine söylemeye çekiniyorum. bitti diyorum kapıma çiçek geliyor bize bi şans daha ver mesajıyla birlikte.Çok üzüldüm bunları yaşadığınıza. Sakın cevap vermeyin. Şikayet edebilirsiniz ama genelde polisler birbirini koruyor ve adam size karşı daha da öfkelenmiş oluyor sadece. Başımıza benzer sayılabilecek bir olay gelmişti ve ne yazık ki başımız daha da ağrıdı. Asla cevap vermeyin ve yalnız kalmamaya çalışın. Aslında size yazılan mesajlarda tehdit hakaret olmasına gerek olmamalı şikayet etmek için. Ama ne yazık ki burası Türkiye ve ısrarlı takip suç değil. Cimere yazmak en mantıklı seçenek gibi. Karakola gidince sonuç alındığına pek şahit olmadım ben. Bence abisiyle falan da konuşmayın pislik kardeşini korur kesinlikle
günaydın herkese. psikolojim çok yıprandı birkaç aydır sorunlu ve sıkıntılı bir hayatım var. yaklaşık 2 seneyi aşmış bir birlikteliğim vardı. kendisi polis. evlilik düşünüyordum kendi çapımda. meğersem koca bir yalanmış benim yaşadıklarım. sürekli aldatılmışım, sürekli kandırılmışım.. o kadar iğrenç şekillerde aldatıyormuş ki mümessiller, avukatlar ceza yememek için onunla birlikte oluyormuş. sürekli farklı kadınlarla birlikteymiş. beni, yaşadığım şehirdeki bulunan sanayide oturup herkese anlatmış, kendi arkadaşlarına anlatmış "yesilkalp şöyle domalıyor, böyle poposu var şunları yapıyor" diye... bunlar benim meselem değil biliyorum ama açıkçası kaldıramadım uzun bir dönem. tüm duyduklarımdan sonra aniden iletişimimi kestim. yoluma devam ettim hiçbir şekilde hırs,ego,intikam olmadı içimde.
biliyorum farkındayım o yüzden delilim yok diyorum. benim burada yapmak istediğim intikam falan değil sadece bıraksın beni o kadar...Bu yazdığı mesajlarla şikayet bile etseniz bir şey olmaz, maalesef. Adam çok kurnaz. Yapabileceğiniz tek şey abisine ulaşıp, yazmaya devam ederse onu şikayet edeceğim diye korkutmak. Böyle insanlardan her şey beklenir, dikkatli olun. Pisliğinde boğulsun.
Çok üzüldüm bunları yaşadığınıza. Sakın cevap vermeyin. Şikayet edebilirsiniz ama genelde polisler birbirini koruyor ve adam size karşı daha da öfkelenmiş oluyor sadece. Başımıza benzer sayılabilecek bir olay gelmişti ve ne yazık ki başımız daha da ağrıdı. Asla cevap vermeyin ve yalnız kalmamaya çalışın. Aslında size yazılan mesajlarda tehdit hakaret olmasına gerek olmamalı şikayet etmek için. Ama ne yazık ki burası Türkiye ve ısrarlı takip suç değil. Cimere yazmak en mantıklı seçenek gibi. Karakola gidince sonuç alındığına pek şahit olmadım ben. Bence abisiyle falan da konuşmayın pislik kardeşini korur kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?