taciz ediliyorum, korkuyorum

Canım benim sen neden korkuyorsun o korksun pislik herif polismis birde bir şikayet etse kendi başı yanar haberi yok bence gidin yetkili mercilere şikayette bulunun o msjlarinida silme sakın dursun lazim olur

Baban iletisme geçse bu pislikle babanda onu arayıp tehdit etse

Havlayan köpek ısırmaz merak etme canım hiç birşey yapamaz o şuan belindeki silaha guvenip öyle konuşuyor bence sen hangi şehirdesin o hangi şehirde?

çok geçmiş olsun. ortada sizi kıracak, sizi suçlayacak hiçbir şey yok. sevmişsiniz, güvenmişsiniz bir erkek müsvettesine.
çok şanslısınız babanız, aileniz arkanızda, yanınızda. yalnız olmadığınızı bilmek güzel. böyle zor durumda kalıp, hiç kimseye anlatamayan anlatsa da suçlanan, cezalandırılan nice kadınlarımız var maalesef.
abisi ile asla irtibata geçmeyin bence. siz şikayetlerinizi yapın gerekli yerlere.
en kısa sürede kurtulursunuz bu sapık ruh hastasından insallah.

Benim yazdıklarımı yanlış anlamış olmalısınız ki alıntılayıp bunları yazmışsınız. Israrlı takip Türkiye’de suç değil bu nedenle mutlaka sonuç alır demeniz gerçekçi değil. Şikayet etmesin diye bir şey yazmadım asla yazmam ama elinde suç bile sayılmayan mesajlarla karakola gittiğinde ne olacak sanıyorsunuz? Yaptıkları yanına kalmasın tabiki ama bu sırada can güvenliğimizi de düşünmemiz gerekiyor değil mi? Devlet kadınlara bu güvenceyi vermiyor bizim adım atarken her şeyi düşünmemiz gerekiyor ne yazık ki. Can güvenliğimden endişe ediyorum diye karakola defalarca gittiğimde cevap olarak o zaman şikayet etmeyin, şikayet ettiğinizi öğrenirse başınıza daha çok bela olur denildi bana 3 farklı polis memuru tarafından. Bu nedenlerden dolayı daha hızlı aksiyon alması ve böyle saçmalıklarla karşılaşma ihtimalini azaltması için cimere yazmasını önerdim konu sahibine. İyi günler

Senin suçun yokki niye kırsınlar. İllaki hukukta bir sey vardır bir delil vardır. Polisler korkalım diye degil bizi korusunlar diye var. Onların herşeyi yapma hakları yok. Önce kendisiyle kavga etmeden izah etsen istemediğini

Mesleğinden olur bebişim seni güçsüz gördüğünden üzerine geliyor. Mantıklı davranıp bir kaç delil toplamaya çalış. Ki zaten kadının beyanı esastır. Babanda arkanda mis gibi.
Ben konunu okuyunca bile tedirginliğini hissettim korkma.

Mesajlarına asla cevap vermeyin bu birinci konu, şikayetinize karşılık kullanılabilir
İkincisi bu olayın şikayet konusu olması için adamın açık vermesi gerekli, yazdığınız mesajlar ya da dedikodu yapıyor, iftira atıyor mesajları falan şikayetin yanından bile geçmez, kadın bana takıntılı der çıkar işin içinden.
Bu tarz konularda delilli şikayet evet memuriyetini bitirir ama net delil yoksa başınıza yeni belalar açmaktan öteye gitmez, kadının beyanı esastır konusu öyle bir şey değil, öyle olsa memur erkeklerin yüzde sekseni atılır. Sakin kalın, elbet hata yapacaktır sizden ses çıkmayınca, dükkana gelmesi ya da yolunuza çıkması gibi durum olursa bağırın, dikkat çekin, anında polisi arayın ancak bu şekilde olur

Kesinlikle sikayet ederdim, siber suçlardan takibe aldirirdim. O hapse girerken anca kendini öldürürdü. Manyak dolu etraf, siz de biraz.cesur olun.

Bu adamın acilen o meslekten men edilmesi toplum içinden dışlanması lazım. Elinizde deliller var nasıl yok. Bir sürü şey var. Lütfen o mesajlarla savcılığıa şikayette bulunun. İlla bir açık verecektir.

Bu şahsın gerçekten polis olduğuna emin misiniz? Sizi korkutmak ve sindirmek için senaryo kuruyor olabilir mi?

Mesajlarina net bir sekilde adini soyadini yazarak benimle iletisime gecmeni istemiyorum. Beni bu sekilde mesajlarinla taciz etmeye devam edersen yasal yollara basvuracagim diye cevap verseniz belki bir daha cesaret edemez.

Cok uzuldum yasadiklariniza. Karaktersiz herif ya..

günaydın dün çok aktif değildim. Sizin dediğiniz gibi aradım kendisini voice recorder adında ses kayıt programı var telefonumda. konuşmaya ben başladım ve "şuan ses kaydı alıyorum bilgin olsun bunu bil ona göre davran" dedim. bildiğim her şeyi anlattım onu istemediğimi hakkımda dedikodu, ifşa çıkardığını, aldattığını ki bu önemli değil! hepsini açık açık söyledim. net bir şekilde ismiyle hitap ederek konuştum "seni istemiyorum" dedim. birden kendinden geçti bağırmaya, küfür, hakaretler etmeye başladı. ben böyle bir şeyle karşılaşacağımı düşünemedim bir an donakaldım. "böyle devam edersen seni şikayet edeceğim sözlerine dikkat et, beni korkutuyorsun senden korkuyorum bana zarar verebilirsin" dedim. bu kez bana "psikopatsın sen manyaksın sen delisin sen" demeye başladı. hepsi şuan telefonumda duruyor tüm ses kaydı. en son telefonu kapamadan 10-15 saniye önce "tamam ben bir daha seni aramayacağım karşıma çıkma yoluma çıkma" demeye başladı sanki onu rahatsız etmişim gibi. ben de "ben zaten seni arayıp sormuyorum sadece rahatsız etme beni yeter" dedim.
umarım bitmiştir her şey

Ilk defa sizden bu kdr kesin bir dille istenmedigini duydugu icin kudurmus belli ki. Iyi yapmissiniz. Ins daha cesaret edemez

Öyle şey olur mu yaptıkları yanına mı kalsin Allah aşkına yapma bunu kendine

Açılan sahte hesapta olsa savcılık kararıyla açılan telefon veya bilgisayarın ıp sinden buluyorlar sen direkt savcıya git haddini bildir korkma canım sonra o düşünsün iş yerini bir daha ararsa kendi telefonunla ses kaydı yap

Siberde çalışıyorum, mesajlarda tehdit, şantaj, hakaret varsa eğer silme ekran alıntılarını al ve bağlı bulunduğunuz karakola şikayette bulunun. Ve size mesaj atarsa eğer uygun bir dil ile hakaret etmeden rahatsız etme beni vb şeyler söyle tekrar ne yazarsa yazsın cevap yazma.
Ayrıca sosyal medya üzerinden herhangi bir hesapdan uygunsuz şeyler yazıyorsa şikayet etme hesap kapanmasın ve O yazışmalarında ekran alıntılarını al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…