Canım benim sen neden korkuyorsun o korksun pislik herif polismis birde bir şikayet etse kendi başı yanar haberi yok bence gidin yetkili mercilere şikayette bulunun o msjlarinida silme sakın dursun lazim olurgünaydın herkese. psikolojim çok yıprandı birkaç aydır sorunlu ve sıkıntılı bir hayatım var. yaklaşık 2 seneyi aşmış bir birlikteliğim vardı. kendisi polis. evlilik düşünüyordum kendi çapımda. meğersem koca bir yalanmış benim yaşadıklarım. sürekli aldatılmışım, sürekli kandırılmışım.. o kadar iğrenç şekillerde aldatıyormuş ki mümessiller, avukatlar ceza yememek için onunla birlikte oluyormuş. sürekli farklı kadınlarla birlikteymiş. beni, yaşadığım şehirdeki bulunan sanayide oturup herkese anlatmış, kendi arkadaşlarına anlatmış "yesilkalp şöyle domalıyor, böyle poposu var şunları yapıyor" diye... bunlar benim meselem değil biliyorum ama açıkçası kaldıramadım uzun bir dönem. tüm duyduklarımdan sonra aniden iletişimimi kestim. yoluma devam ettim hiçbir şekilde hırs,ego,intikam olmadı içimde.
kısa süre sonra beni aramaya başladı yaklaşık 2 hafta sonra. ben bir dükkanda sağlıkçıyım medikalciler gibi düşünün. bir sürü dükkan var tek patrona ait. benim bulunduğum dükkanın numarasını iş arkadaşlarımdan öğrenmeye çalışmış. iş arkadaşım da "siz bana kendi numaranızı verin ben yesilkalp ile iletişime geçip sizi aramasını söylerim" demiş bu insan da yanlış bir numara vermiş kapamış. sonra bir şekilde benim bulunduğum dükkanın numarasını bulup farklı numaralardan aramaya başladı.
tüm ailem, arkadaşlarım, dostum biliyor durumları. ama bu adam öyle biri ki arkasında delil kanıt bırakmadan beni taciz ediyor. şimdi de sosyal medyadan kendine ait olmayan hesaplardan bana mesaj atıyor. hiçbir şekilde cevap vermiyorum ama çok üzülüyorum. şikayet etmek istiyorum ama elimde net bir kanıtım yok maalesef ki yok yok yok. kendi abisi de polis... diyorum ki abisine ulaşıp bu yaptıklarını ona anlatsam ve tamamiyle istemediğimi, beni taciz ettiğini söylesem mi? sürekli babam yanımda duruyor dükkanda çünkü dükkana gelip beni rahatsız edeceğinden korkuyorum. önceden yapmıştı bunu. kendisi başka şehirde yaşıyor şuan
ben çok üzgünüm içimde tam atacağım ama kendini bi şekilde belli ediyor. napayım ben. çok kırgınım lütfen beni kırmayın
Baban iletisme geçse bu pislikle babanda onu arayıp tehdit etseyorumlarınız için teşekkürler. söylemek istediğim şey şikayet etmek elbette istiyorum ama bana demişti ki (kendi akrabalarından bir polis bu şekilde açığa alınmış tacizden) "eğer biri beni şikayet etse mesleğimi elimden alsa o kişiyi de öldürür öyle ceza evine girer paşa paşa yatardım" demişti. en büyük korkum bu çünkü "mesleğimi elimden alırsa benim korkacak hiçbir şeyim kalmaz" diyordu sürekli. afedersiniz gölgemden bile korkuyorum
Havlayan köpek ısırmaz merak etme canım hiç birşey yapamaz o şuan belindeki silaha guvenip öyle konuşuyor bence sen hangi şehirdesin o hangi şehirde?yorumlarınız için teşekkürler. söylemek istediğim şey şikayet etmek elbette istiyorum ama bana demişti ki (kendi akrabalarından bir polis bu şekilde açığa alınmış tacizden) "eğer biri beni şikayet etse mesleğimi elimden alsa o kişiyi de öldürür öyle ceza evine girer paşa paşa yatardım" demişti. en büyük korkum bu çünkü "mesleğimi elimden alırsa benim korkacak hiçbir şeyim kalmaz" diyordu sürekli. afedersiniz gölgemden bile korkuyorum
Benim yazdıklarımı yanlış anlamış olmalısınız ki alıntılayıp bunları yazmışsınız. Israrlı takip Türkiye’de suç değil bu nedenle mutlaka sonuç alır demeniz gerçekçi değil. Şikayet etmesin diye bir şey yazmadım asla yazmam ama elinde suç bile sayılmayan mesajlarla karakola gittiğinde ne olacak sanıyorsunuz? Yaptıkları yanına kalmasın tabiki ama bu sırada can güvenliğimizi de düşünmemiz gerekiyor değil mi? Devlet kadınlara bu güvenceyi vermiyor bizim adım atarken her şeyi düşünmemiz gerekiyor ne yazık ki. Can güvenliğimden endişe ediyorum diye karakola defalarca gittiğimde cevap olarak o zaman şikayet etmeyin, şikayet ettiğinizi öğrenirse başınıza daha çok bela olur denildi bana 3 farklı polis memuru tarafından. Bu nedenlerden dolayı daha hızlı aksiyon alması ve böyle saçmalıklarla karşılaşma ihtimalini azaltması için cimere yazmasını önerdim konu sahibine. İyi günlerAllah aşkına yaa
Muz cumhuriyeti değil burası.
Her polis her polisi korumaz. Gerektiği gibi üstüne düşerse konunun mutlaka sonuç alır.
Burası türkiye deyip allahsızların ettikleri yanına kalmamalı
Arkadaşım sen korkma görevden aldırır diye senden korkusuna tehdit ediyor
İçeri girmek o kadar kolay değil yatar cıkarım bilmemne
Senin suçun yokki niye kırsınlar. İllaki hukukta bir sey vardır bir delil vardır. Polisler korkalım diye degil bizi korusunlar diye var. Onların herşeyi yapma hakları yok. Önce kendisiyle kavga etmeden izah etsen istemediğinigünaydın herkese. psikolojim çok yıprandı birkaç aydır sorunlu ve sıkıntılı bir hayatım var. yaklaşık 2 seneyi aşmış bir birlikteliğim vardı. kendisi polis. evlilik düşünüyordum kendi çapımda. meğersem koca bir yalanmış benim yaşadıklarım. sürekli aldatılmışım, sürekli kandırılmışım.. o kadar iğrenç şekillerde aldatıyormuş ki mümessiller, avukatlar ceza yememek için onunla birlikte oluyormuş. sürekli farklı kadınlarla birlikteymiş. beni, yaşadığım şehirdeki bulunan sanayide oturup herkese anlatmış, kendi arkadaşlarına anlatmış "yesilkalp şöyle domalıyor, böyle poposu var şunları yapıyor" diye... bunlar benim meselem değil biliyorum ama açıkçası kaldıramadım uzun bir dönem. tüm duyduklarımdan sonra aniden iletişimimi kestim. yoluma devam ettim hiçbir şekilde hırs,ego,intikam olmadı içimde.
kısa süre sonra beni aramaya başladı yaklaşık 2 hafta sonra. ben bir dükkanda sağlıkçıyım medikalciler gibi düşünün. bir sürü dükkan var tek patrona ait. benim bulunduğum dükkanın numarasını iş arkadaşlarımdan öğrenmeye çalışmış. iş arkadaşım da "siz bana kendi numaranızı verin ben yesilkalp ile iletişime geçip sizi aramasını söylerim" demiş bu insan da yanlış bir numara vermiş kapamış. sonra bir şekilde benim bulunduğum dükkanın numarasını bulup farklı numaralardan aramaya başladı.
tüm ailem, arkadaşlarım, dostum biliyor durumları. ama bu adam öyle biri ki arkasında delil kanıt bırakmadan beni taciz ediyor. şimdi de sosyal medyadan kendine ait olmayan hesaplardan bana mesaj atıyor. hiçbir şekilde cevap vermiyorum ama çok üzülüyorum. şikayet etmek istiyorum ama elimde net bir kanıtım yok maalesef ki yok yok yok. kendi abisi de polis... diyorum ki abisine ulaşıp bu yaptıklarını ona anlatsam ve tamamiyle istemediğimi, beni taciz ettiğini söylesem mi? sürekli babam yanımda duruyor dükkanda çünkü dükkana gelip beni rahatsız edeceğinden korkuyorum. önceden yapmıştı bunu. kendisi başka şehirde yaşıyor şuan
ben çok üzgünüm içimde tam atacağım ama kendini bi şekilde belli ediyor. napayım ben. çok kırgınım lütfen beni kırmayın
günaydın herkese. psikolojim çok yıprandı birkaç aydır sorunlu ve sıkıntılı bir hayatım var. yaklaşık 2 seneyi aşmış bir birlikteliğim vardı. kendisi polis. evlilik düşünüyordum kendi çapımda. meğersem koca bir yalanmış benim yaşadıklarım. sürekli aldatılmışım, sürekli kandırılmışım.. o kadar iğrenç şekillerde aldatıyormuş ki mümessiller, avukatlar ceza yememek için onunla birlikte oluyormuş. sürekli farklı kadınlarla birlikteymiş. beni, yaşadığım şehirdeki bulunan sanayide oturup herkese anlatmış, kendi arkadaşlarına anlatmış "yesilkalp şöyle domalıyor, böyle poposu var şunları yapıyor" diye... bunlar benim meselem değil biliyorum ama açıkçası kaldıramadım uzun bir dönem. tüm duyduklarımdan sonra aniden iletişimimi kestim. yoluma devam ettim hiçbir şekilde hırs,ego,intikam olmadı içimde.
günaydın dün çok aktif değildim. Sizin dediğiniz gibi aradım kendisini voice recorder adında ses kayıt programı var telefonumda. konuşmaya ben başladım ve "şuan ses kaydı alıyorum bilgin olsun bunu bil ona göre davran" dedim. bildiğim her şeyi anlattım onu istemediğimi hakkımda dedikodu, ifşa çıkardığını, aldattığını ki bu önemli değil! hepsini açık açık söyledim. net bir şekilde ismiyle hitap ederek konuştum "seni istemiyorum" dedim. birden kendinden geçti bağırmaya, küfür, hakaretler etmeye başladı. ben böyle bir şeyle karşılaşacağımı düşünemedim bir an donakaldım. "böyle devam edersen seni şikayet edeceğim sözlerine dikkat et, beni korkutuyorsun senden korkuyorum bana zarar verebilirsin" dedim. bu kez bana "psikopatsın sen manyaksın sen delisin sen" demeye başladı. hepsi şuan telefonumda duruyor tüm ses kaydı. en son telefonu kapamadan 10-15 saniye önce "tamam ben bir daha seni aramayacağım karşıma çıkma yoluma çıkma" demeye başladı sanki onu rahatsız etmişim gibi. ben de "ben zaten seni arayıp sormuyorum sadece rahatsız etme beni yeter" dedim.Acik acik artik benle iletisime gecmeni istemiyorum, rahatsiz oluyorum. Aramizdda tekrar bir sey baslama ihtimali yok dedin mi? Cunku nolursa olsun senden cvp almak icin yazdigi belli. Sen engelledikce ve cvp alamadikca hirs yapmis gibi. Hatta ona kizdigini veya naz yaptigini da dysunuyor olabilir. Bazilari uc bes gun engelleyip sonra engeli kaldiriyorlar vs. Bunu akli basina gelsin diye yaptigini dusunuyor da olabilir.
Net ol, sessiz kalma. Bi daha beni rahatsiz etmeni istemiyorum, edersen cimer basta olmak uzere her yyere sikayet ederim siciline isletirim de. Gozu korksun. Sen pasif kaldikca ozguveni artar. Ozguvenini kir. Ama gozdagi vermeden once kararli bicimde konus, sonra sikayet edecegini soyle. Baktin hala dinlemiyor o zmn muhakkak sikayet et.
Ilk defa sizden bu kdr kesin bir dille istenmedigini duydugu icin kudurmus belli ki. Iyi yapmissiniz. Ins daha cesaret edemezgünaydın dün çok aktif değildim. Sizin dediğiniz gibi aradım kendisini voice recorder adında ses kayıt programı var telefonumda. konuşmaya ben başladım ve "şuan ses kaydı alıyorum bilgin olsun bunu bil ona göre davran" dedim. bildiğim her şeyi anlattım onu istemediğimi hakkımda dedikodu, ifşa çıkardığını, aldattığını ki bu önemli değil! hepsini açık açık söyledim. net bir şekilde ismiyle hitap ederek konuştum "seni istemiyorum" dedim. birden kendinden geçti bağırmaya, küfür, hakaretler etmeye başladı. ben böyle bir şeyle karşılaşacağımı düşünemedim bir an donakaldım. "böyle devam edersen seni şikayet edeceğim sözlerine dikkat et, beni korkutuyorsun senden korkuyorum bana zarar verebilirsin" dedim. bu kez bana "psikopatsın sen manyaksın sen delisin sen" demeye başladı. hepsi şuan telefonumda duruyor tüm ses kaydı. en son telefonu kapamadan 10-15 saniye önce "tamam ben bir daha seni aramayacağım karşıma çıkma yoluma çıkma" demeye başladı sanki onu rahatsız etmişim gibi. ben de "ben zaten seni arayıp sormuyorum sadece rahatsız etme beni yeter" dedim.
umarım bitmiştir her şey
Öyle şey olur mu yaptıkları yanına mı kalsin Allah aşkına yapma bunu kendineyorumlarınız için teşekkürler. söylemek istediğim şey şikayet etmek elbette istiyorum ama bana demişti ki (kendi akrabalarından bir polis bu şekilde açığa alınmış tacizden) "eğer biri beni şikayet etse mesleğimi elimden alsa o kişiyi de öldürür öyle ceza evine girer paşa paşa yatardım" demişti. en büyük korkum bu çünkü "mesleğimi elimden alırsa benim korkacak hiçbir şeyim kalmaz" diyordu sürekli. afedersiniz gölgemden bile korkuyorum
Açılan sahte hesapta olsa savcılık kararıyla açılan telefon veya bilgisayarın ıp sinden buluyorlar sen direkt savcıya git haddini bildir korkma canım sonra o düşünsün iş yerini bir daha ararsa kendi telefonunla ses kaydı yapgünaydın herkese. psikolojim çok yıprandı birkaç aydır sorunlu ve sıkıntılı bir hayatım var. yaklaşık 2 seneyi aşmış bir birlikteliğim vardı. kendisi polis. evlilik düşünüyordum kendi çapımda. meğersem koca bir yalanmış benim yaşadıklarım. sürekli aldatılmışım, sürekli kandırılmışım.. o kadar iğrenç şekillerde aldatıyormuş ki mümessiller, avukatlar ceza yememek için onunla birlikte oluyormuş. sürekli farklı kadınlarla birlikteymiş. beni, yaşadığım şehirdeki bulunan sanayide oturup herkese anlatmış, kendi arkadaşlarına anlatmış "yesilkalp şöyle domalıyor, böyle poposu var şunları yapıyor" diye... bunlar benim meselem değil biliyorum ama açıkçası kaldıramadım uzun bir dönem. tüm duyduklarımdan sonra aniden iletişimimi kestim. yoluma devam ettim hiçbir şekilde hırs,ego,intikam olmadı içimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?