Ozaman abisiyle iletişime geçip olanları anlatacaksın canım.yorumlarınız için teşekkürler. söylemek istediğim şey şikayet etmek elbette istiyorum ama bana demişti ki (kendi akrabalarından bir polis bu şekilde açığa alınmış tacizden) "eğer biri beni şikayet etse mesleğimi elimden alsa o kişiyi de öldürür öyle ceza evine girer paşa paşa yatardım" demişti. en büyük korkum bu çünkü "mesleğimi elimden alırsa benim korkacak hiçbir şeyim kalmaz" diyordu sürekli. afedersiniz gölgemden bile korkuyorum
O zamana abisine bunu da ilet direkt meslekten men sebebi belinde silah var ,kuzum ya adam olacak ya da polis olmayacak ikisinden birini secsin sen mecburmusun korkuyla yasamaya sen abiyle acik acik konus o bence sana yardim eder goze alamazlaryorumlarınız için teşekkürler. söylemek istediğim şey şikayet etmek elbette istiyorum ama bana demişti ki (kendi akrabalarından bir polis bu şekilde açığa alınmış tacizden) "eğer biri beni şikayet etse mesleğimi elimden alsa o kişiyi de öldürür öyle ceza evine girer paşa paşa yatardım" demişti. en büyük korkum bu çünkü "mesleğimi elimden alırsa benim korkacak hiçbir şeyim kalmaz" diyordu sürekli. afedersiniz gölgemden bile korkuyorum
DAHa iyi değil mi. Ben olsam ortak tanıdıklarım varsa hayatını söndürürüm onun mesajını gönderirim.mesleği Asker polis olanların adli vakalara karışması mesleklerinin sonunu getiriyor diye biliyorum. Aklınca seni korkutuyor öldürürüm diye. Seni öldüremez ama o kesin atılır. Senin elin daha güçlüyorumlarınız için teşekkürler. söylemek istediğim şey şikayet etmek elbette istiyorum ama bana demişti ki (kendi akrabalarından bir polis bu şekilde açığa alınmış tacizden) "eğer biri beni şikayet etse mesleğimi elimden alsa o kişiyi de öldürür öyle ceza evine girer paşa paşa yatardım" demişti. en büyük korkum bu çünkü "mesleğimi elimden alırsa benim korkacak hiçbir şeyim kalmaz" diyordu sürekli. afedersiniz gölgemden bile korkuyorum
En büyük korkusunu söylemiş sana, elinde büyük bir koz var. Normal bir vatandaş olsa şikayet edilmesi daha az etkili olurdu belki. Direkt cimerê yazacağını söyle. .Hatta dah önce tehditle ilişkiye girdiği kişilerinde isimlerini ve mesleklerini paylaşacağını söyle. Muhtelemen onları da sorgulayacaklar, şimdiye kadar yaptıklarının bedelini ödeyeceksin de.yorumlarınız için teşekkürler. söylemek istediğim şey şikayet etmek elbette istiyorum ama bana demişti ki (kendi akrabalarından bir polis bu şekilde açığa alınmış tacizden) "eğer biri beni şikayet etse mesleğimi elimden alsa o kişiyi de öldürür öyle ceza evine girer paşa paşa yatardım" demişti. en büyük korkum bu çünkü "mesleğimi elimden alırsa benim korkacak hiçbir şeyim kalmaz" diyordu sürekli. afedersiniz gölgemden bile korkuyorum
Ya erkeğin suçunu gene kadınlar çeksin demi.şuan ezan okunuyor burada
rabbım bacısındna anasından bulsun inşallahhhhhhh
seni unutsun
mesajlar şu şekilde:arayıp ne diyor
mesajlarda ne yazıyor
dün burada ona buna numaramı dağıttı konusu vardı
sizinki de dağıtmış olabilir mi, yani arayanlar başkaları olabilir mi
yani sizi aldatmış, hakkınızda konuşulmuş vs de şimdi neden arıyor beni nasıl bırakırsın gibi gurur mu yaptı
fake hesap vs IP si bulunur ama adam arıza gibi anlattın
şikayet et layığını bulsun dahi diyemiyoruz ne acı ki
Ozaman abisiyle iletişime geçip olanları anlatacaksın canım.
Kardeşiniz düzelmezse şikayet edeceğim haberiniz olsun diyeceksin abisi mutlaka kulağını çeker.
Devam ederse de sikayet edeceksin.
yani benim düşündüğüm de buydu ben hata yapmamak adına doğru adımları atmaya çalışıyorum. babam yaşlandı kalbi burnunda bu olaydan sonra adam uyumuyor bile. kimse etkilensin istemiyorumO zamana abisine bunu da ilet direkt meslekten men sebebi belinde silah var ,kuzum ya adam olacak ya da polis olmayacak ikisinden birini secsin sen mecburmusun korkuyla yasamaya sen abiyle acik acik konus o bence sana yardim eder goze alamazlar
mesajlar şu şekilde:
yeşilkalp biz kötü olamayız en azından ben sana kötü olamam neden her yerden beni engelledin hayatında biri varsa da biz hala arkadaşız ben sana ne yaptım
lütfen sadece cevap ver hatrım varsa
hastayım yeşilkalp evde bi başıma covid olmuşum 6.gün
aman bakma mesajlara sakın
aman görme mesajlarımı
hiç mi iyi günümüz olmadı
yalnızım yeşilkalp
geleceğim yanına dükkanda yalnızsın biliyorum
. sürekli bu şekilde uzayıp giden mesajlar kimisinde cevap vereyim diye ajitasyon yapıyor kimisinde hayatımda biri var beni rahatsız etme diyor. ki rahatsız eden kişi ben değilim bile sadece canım yansın kışkırtmak için yapıyor
asla asla yapmaz bunu. kanun nedir ne değildir çok iyi biliyor. dükkanıma gelirken bile kameranın görmediği kısımları kullanmıştı arkasında delil asla bırakmaz. şizofreni gibi oluyorum bu şekilde.Tehdit hakaret küfür vs
asla asla yapmaz bunu. kanun nedir ne değildir çok iyi biliyor. dükkanıma gelirken bile kameranın görmediği kısımları kullanmıştı arkasında delil asla bırakmaz. şizofreni gibi oluyorum bu şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?