- 8 Ağustos 2017
- 429
- 322
- 53
- Konu Sahibi Sugargirl1990
-
Hayır hayır nasıl böyle konuşursunuz bizim okulda da bir öğretmen arkadaş var kimse konuşmuyor uzak dururyor ama herkesi sözlü taciz ediyor. Ki ben kadar mesafelisi yok en çok bana söylüyor tepki verip laf söylüyorum diye. Tabi sonunda bıraktıBenim mesafeli durduğum adam bana bu maymunlukları yapamaz.
Aynen öyle demek istemiş canım.yazık böyle düşünenlere gerçekten. 16 yaşında Türkiye'nin çok resmî bir kurumunda staj yaptım.o zaman stajyer arkadaşımın birine o kurumun 60 yaşında bir müdürü 1 yıl boyunca sözlü ve fiziki tacizde bulundu.daha sonra başka bi müdür daha tacize kalkınca (öpmek istemiş) olay ortaya çıktı.biz daha 16 yaşındaydık.ben 18 yaşına gelince o kurumda bu sefer üniversite stajı yaptım 2 ay.lisede başıma gelmeyen olay üniversite de başıma geldi maalesef.kurumda beni liseden beri tanıyan abi dediğim evli bi adam tarafından tacize uğradım.yani olayın sizinle bi alakası yok karşınızdaki nin Şeref..ile alakalı.Dişi köpek kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz mı demek istiyorsunuz?? Yazık ya sizin gibi düşünenlere!
Adam olan zaten yapmaz!
Demek siz hakim, polis filan olsanız, şikayet diye bir kategoriniz olmayacak.. Netice de mesafeliye kimse birşey yapamaz, birşey yapılıyorsa o kişi mesafesize ve ona müstehak.. Dava kapandı.. Kadın suçlu.. Mini giymesin.. İşi olmadıkça dışarı çıkmasın.. Erkeği salın, o suçsuz..
Şikayet ne demek acaba?!
Allah insani büyük konustugu yerden sinamasin da...
Cidden yazık....
Olduuu caniiimm, Kib ,byeBenim mesafeli durduğum adam bana bu maymunlukları yapamaz.
Benim mesafeli durduğum adam bana bu maymunlukları yapamaz.
Istifami vermistim bahcede aglarken.Bu olaylar tekrar tekrar yaşanmadan önlem alsaydın ya
Ki hala şikayet etmek yerine bahçede ağlamayı tercih etmişsin diğer kişi görene kadar
Serviste öpmeye kalkınca tepkin ne oldu mesela
Yada ertesi gün korkmadan o işyerine nasıl gidebildin
Niye şikayet ederek yada ordan uzaklaşarak sarılmanın öpmeye çalışmanın tekrarlamasına göz yumdun
Bence adam seni pasif gördüğü için bu kadar üstüne gelmiş. Sende ses çıkarmayarak neyi bekledin onu anlamadım
Ve beni işe alan kadin demez mi sen bekar secenegini isaretlemissin ama dulmussun. Bir insan ya evlidir bekardir dedim. Tamam da sen taze bekar kiz degilsin dedi.Boşanmışmış.. hee cnm boşanınca kadınlar o.. mu oluyo.. bu zihniyet için istediğim yaşamadan ölmesin kimse.. ayy çok sinirlendim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?