- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.219
- 898
- Konu Sahibi Sugargirl1990
-
Bir şey yapmamış kaçıran kişi kıza.Gerçekten mi?? Çok sevindim saol cnm söylediğin için.. valla aklıma takılmıştı.. inş istemediği bişi yaşatmamışlardır
Gerçekten mi?? Nasıl sevindim anlatamam..Bir şey yapmamış kaçıran kişi kıza.
Evet Müge anlı da kız söylediGerçekten mi?? Nasıl sevindim anlatamam..
İnşallah yaGerçekten mi?? Çok sevindim saol cnm söylediğin için.. valla aklıma takılmıştı.. inş istemediği bişi yaşatmamışlardır
Ikametgahta yaziyor ya valla ofİyi de vukuatlı nufüs kaydını istemiyor ki nufüs cüzdanında bekar yazar zaten demek Zorunda değildin
Istifami vermistim bahcede aglarken.
Bir onceki isyerimde 4 sene calistim , cok asilan oldu. Ailem in bilmesini duymasini istemedim. Biraktim orayi.
Dikkat cekilecek sekilde asla giyinmiyorum
Tamam basim acik ama sanayide cok defa tunik ya da uzun etek giyiyorum.
Ben sorulmadıkca çok bilgi verme taraftarı değilim dosyaya yazılmasa iyi olurdu çünkü böylesi bilgiye ulaşamazlarIkametgahta yaziyor ya valla of
Benim mesafeli durduğum adam bana bu maymunlukları yapamaz.
Bildiğin laf soktun kurduğun cümleyi kime sorsan kadında suç bulduğunu gösterir canım. Yeme biziAdama nasıl davrandığını nerden bile bilirim kendi hayatımdan yola çıkarak konuşuyorum kime yazık neye göre yazık acaba slnkhrmn008 hanımefendi
Nufus mudurlugunden işe girerken ikametgah almak zorundasinizBen sorulmadıkca çok bilgi verme taraftarı değilim dosyaya yazılmasa iyi olurdu çünkü böylesi bilgiye ulaşamazlar
Benim yakınım eşinden ayrıldığında onu işe alan kişi burası bağnaz söyleme kimseye demiş o adam şaklamış sizinki art niyetliymiş keşke sizde en baştan saklasaydınız olan olmuş
boşanmak çok doğal ama bazı insanların içi kötü cidden kötüler
Zengin bir tanıdığımız var bir arkadaşıyla bir ortama gidiyor yeni tanıştığı kişiler kadın onu bakın bu çok zengin diye tanıştırıyor herkes ondan para istemeye başlıyor
Ona dikkat etmedim ikametgahta medeni duruma hiç bakmadımNufus mudurlugunden işe girerken ikametgah almak zorundasiniz
Ve orada yaziyor hatta aaa sen bosanmisin dedi ofiste
Bildigin anons yapti neredeyse
Bizim insanimiz inanilmaz kotu ve cahil
Bana inandirici gelmedi bu konu ha imkansiz mi degil de boyle aleni ulu orta da yapmasi ilginc geldi
Ayak bileginizden tutmasi icin adamin yerlerde olmasi lazim
Bilemedimm
Ve beni işe alan kadin demez mi sen bekar secenegini isaretlemissin ama dulmussun. Bir insan ya evlidir bekardir dedim. Tamam da sen taze bekar kiz degilsin dedi.
Bu kadin 2 kiz cocuk annesi.
İyi yapmışsın boşver sen demek ki onların kaşıntıları var. Nesi normal bunun .Asil mesele olaya sahit olan 2 bayan arkadasimin sahit olmamasi
Abarttigimi dusunmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?