- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi Sugargirl1990
-
Bakire de yazaydım deseydin..Ve beni işe alan kadin demez mi sen bekar secenegini isaretlemissin ama dulmussun. Bir insan ya evlidir bekardir dedim. Tamam da sen taze bekar kiz degilsin dedi.
Bu kadin 2 kiz cocuk annesi.
Bir de sikayet etmememin sebebi iste buydu. Ates olmayan yerden duman cikmaz kadin mutlaka kusurludur zihniyeti yuzunden
Bana inanmamalarindan korktum 1 aylik elemanim
Ama adam sapikmis
İyi de vukuatlı nufüs kaydını istemiyor ki nufüs cüzdanında bekar yazar zaten demek Zorunda değildinVe beni işe alan kadin demez mi sen bekar secenegini isaretlemissin ama dulmussun. Bir insan ya evlidir bekardir dedim. Tamam da sen taze bekar kiz degilsin dedi.
Bu kadin 2 kiz cocuk annesi.
İyi de vukuatlı nufüs kaydını istemiyor ki nufüs cüzdanında bekar yazar zaten demek Zorunda değildin
Bunu söyleyenin bir kadın olması ne üzücü..Araya girmek gibi olmasın ama ne demeye getiriyorsunuz?
Yemekhanr herkese acik bir yer ayak bileginizden nasil tutabiliyor, serviste herkesin icinde nasil opebiliyor ! O herif bunlari yaparken ki birkac kisiye daha yapmis ordakiler ne yapiyor ? Ya gercekten her ortamda sadece toplu tasima, sokak vs degil sanirim her yerde ruhsuz vurdumduymaz insanlar var artik. Bir daha boyle birsey yapmaya kalkisirsa avaziniz ciktigi kadar bagirin ortaligi ayaga kaldirin ne bicim isyeridir orasi yahu
O kıza da çok üzüldüm.. bak o kızla evlenmek istemiş pis şeref yoksunu.. kız istememiş diye kaçırmış.. yüz mü vermiş oldu kız şimdi zavallı..Daha dün minibüsten kız kaçırdılar öyle demeyin o kadar duyarlı ki halkımız kafasını kaldırıp bakmıyor Bile
Bu sizin düşünceniz mi? Siz gerçek misiniz? Bu ülkede Kadınlar kızlar kaçırılıyor, öldürülüyor tecavüze uğruyor. Erkekler bu hakkı da hem cinslerimizin bu mantığından alıyor. Gerçekten çok yazık...Benim mesafeli durduğum adam bana bu maymunlukları yapamaz.
Yapan varmış diyorsunuz ya! Siz nerede yaşıyorsunuz hanımefendi?! Daha bugün haberlerde gördüm 19 yaşındaki bir kız öldürüldü. Tek neden katilinin aşkına karşılık vermemesiydi. Siz dalga geçer gibi yapan varmış diyorsunuz. Ha bir de şikayet etmesin diyin. Özrünüz kabahatinizden büyük!!! Ya her şeyden bir haber yaşıyorsunuz ki bu çok düşük bir ihtimal bu müthiş yorumu yapabildiğinize göre internet erişiminiz gayet var ve tek tık kadar uzağınızda bilgiler. Ya da insanların sinirleriyle oynamayı görev edinmişsiniz!Fikir beyan ettim herkes gibi ben şikayet etmesin demiyorum zaten.
Ama şuda var yani mesafeli olana adam neden maymunluk yapsın diye düşündüm yapan varmış bende şaşırdım ne diyim..
Kız kurtarıldı dün gece ailesine kavuştu şükürler olsun.O kıza da çok üzüldüm.. bak o kızla evlenmek istemiş pis şeref yoksunu.. kız istememiş diye kaçırmış.. yüz mü vermiş oldu kız şimdi zavallı..
Bu zihniyette olan kadınları oldukça o erkekler çoğalacak malesefO kıza da çok üzüldüm.. bak o kızla evlenmek istemiş pis şeref yoksunu.. kız istememiş diye kaçırmış.. yüz mü vermiş oldu kız şimdi zavallı..
Gerçekten mi?? Çok sevindim saol cnm söylediğin için.. valla aklıma takılmıştı.. inş istemediği bişi yaşatmamışlardırKız kurtarıldı dün gece ailesine kavuştu şükürler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?