- Konu Sahibi afra tafra
-
o hakimlerin kızlarının yeğenlerinin başına gelse de aynı hafifletici sebepler!i göz önünde bulundururlar mı acaba?ben o sapıklar kadar o kararı verenlere de küfür edip,bela okuyorum
off yaaa inanamıyorum gerçek mi bu? tacize uğradığın için ceza aldın ve siciline işlendi?21 yıldır sokaklardayım, eski bir profesyonel karateciyim, Tarlabaşında, Taksim'de, Sirkeci'de, Aksaray'da neler yaşadım, kitap olacak cinsten. Trene bindim bir gün Sirkeci'den Bakırköy'de akşam lisesine gidiyorum, adam beni resmen elledi, yaşım 22, itiş kakış kavga çıktı, vurdum var gücümle, trendekiler de müdahale etti, Yenimahalle istasyonunda indik. Polis geldi, onlarca şahidim vardı, adam benden davacı oldu. Mahkemeye çıktık, adamın avukatı beni suçladı, o tarihlerde lisanslıydım, aktif dövüşüyordum, hakim kararını sapıktan yana kullandı; dövüş sporu bilmek silah sayılıyormuş, vurmamalıymışım, polisi aramalıymışım ki o zamanlar daha cep telefonları falan tek tük, bende de yok üstelik. Daha önce işlenmiş suçum olmadığından ve lisanlı müsabık olduğumdan cezamı erteledi. Ama suçluydum sonuçta, şaka gibi, Rahşan affı denilen dönemde sicilim temizlendi, artık çıkmıyor gbt de. Bir sapığa vurduğum için cezalandırıldım ben, bir sürü şahidim olmasına rağmen. Trendekilerden üç kişi sağolsunlar bana şahitlik ettiler, etmeselerdi hapse falan girecektim sanırım. Yani biz kadınların varlığı kabahat
Bu karar hala var abla,dövüş sporu bilmek yine silah sayılıyor kardeşimde uzak Doğu sporları ile ilgileniyor yıllardır linsanlı hem de,sürekli kardeşimi uyarıyoruz maalesef sakın sokakta kavgaya falan karışma çünkü kardeşim suçlu bulunur düşünsene haklı olarak kendini savunacak çocuk ama linsanlı ve dövüş sporu diye kardeşim suçlu bulanacak.21 yıldır sokaklardayım, eski bir profesyonel karateciyim, Tarlabaşında, Taksim'de, Sirkeci'de, Aksaray'da neler yaşadım, kitap olacak cinsten. Trene bindim bir gün Sirkeci'den Bakırköy'de akşam lisesine gidiyorum, adam beni resmen elledi, yaşım 22, itiş kakış kavga çıktı, vurdum var gücümle, trendekiler de müdahale etti, Yenimahalle istasyonunda indik. Polis geldi, onlarca şahidim vardı, adam benden davacı oldu. Mahkemeye çıktık, adamın avukatı beni suçladı, o tarihlerde lisanslıydım, aktif dövüşüyordum, hakim kararını sapıktan yana kullandı; dövüş sporu bilmek silah sayılıyormuş, vurmamalıymışım, polisi aramalıymışım ki o zamanlar daha cep telefonları falan tek tük, bende de yok üstelik. Daha önce işlenmiş suçum olmadığından ve lisanlı müsabık olduğumdan cezamı erteledi. Ama suçluydum sonuçta, şaka gibi, Rahşan affı denilen dönemde sicilim temizlendi, artık çıkmıyor gbt de. Bir sapığa vurduğum için cezalandırıldım ben, bir sürü şahidim olmasına rağmen. Trendekilerden üç kişi sağolsunlar bana şahitlik ettiler, etmeselerdi hapse falan girecektim sanırım. Yani biz kadınların varlığı kabahat
besiktasta okudum 4 yil. Mac gunleri yedigim lafin haddi hesabi yoktu Boyle bir olay olunca hepsi cok duyarli oluyorlar da iki gun sonra kezban bunlar ya modlarina geri doneceklerine eminimSöylemeden edemeyeceğim, çarşı grubunun duyarlılığını takdir ettim.
Elbette gerçek bir çözüm değil ama toplu taşıma araçlarında tek bir kadın kaldığında, kadının ineceği durağa kadar inmeyerek, bir nebze destek olma kararı almışlar.
aynen öyle zaten rahşan affı çok kişinin başını yaktı. Bugün gazetede bir haber okudum. Özgecanı ölüren adama yardım eden arkadaşı eski sevgilisini alıkoyup tecavüz etmiş sanırım. Kız korkudan şikayet edemedim diyor.hiç unutamam katilleri 7 yıl yatıp rahşan affından !!! çıktılar...gencecik bi anaokulu öğretmeniydi annesiyle evine gidiyordu.annesinin gözü önünde yaptılar herşeyi.17 kez bıçaklanan annesi lafta yaşadı ama yaşadı mı bilinmez...
Böyle şeye gelemiceksen ne demek ya randevu evimi orası sanki toplu taşıma araçlarına o işi yapmak için biniyoruz zihniyete bak yaaaaya üniversitede daha sık dolmuşa binerdim evim uzakken..bır gun karpuz gıbı doluydu dolmus ve ıgrenc bır oğlan gelmıs resmen bana dayanmıs..tutunurken koluma yan tarafıma degıyor vucudu..ıgrendım beyfendı anladım kalabalık ama bıraz öte gıder mısınız dedım..
boyle seye gelemıceksen dolmusa bınmıceksın kardesım dedı bana ama nasıl bagırıyor sankı ben sucluyum..
ben de ona bagırdım agzıma gelenı soyledım boyle o. cocukları oldugu surece gel de azalsın tacızler dedım..
bunu yetiştiren de vardır bırsey dedım hatta sınırle..yanımdakı teyze de dedı kı
'' haklısın kızım haklısın allahından bulsun yarım saattır anasına sövdun cocugun ama hak ettım o küfürleri gocunmadım ama ınan bana elımden gelmıyor babası gıbı hayvan bu '' dedı..
ya bı tuhaf oldum kı annesıymıs yanımda oturan kadın ıkı kat ta o soylendı ogluna.
o da sus kadın senı de bogarım falan dedı.. lanet etmıstım valla o gunume
Doğrudur canım,dövüş sporları bilmek silah sayılıyormuş.off yaaa inanamıyorum gerçek mi bu? tacize uğradığın için ceza aldın ve siciline işlendi?
artık bu ülkede olan hiçbir şeye şaşırmayacağım!
Böyle şeye gelemiceksen ne demek ya randevu evimi orası sanki toplu taşıma araçlarına o işi yapmak için biniyoruz zihniyete bak yaaaa
off yaaa inanamıyorum gerçek mi bu? tacize uğradığın için ceza aldın ve siciline işlendi?
artık bu ülkede olan hiçbir şeye şaşırmayacağım!
Bu karar hala var abla,dövüş sporu bilmek yine silah sayılıyor kardeşimde uzak Doğu sporları ile ilgileniyor yıllardır linsanlı hem de,sürekli kardeşimi uyarıyoruz maalesef sakın sokakta kavgaya falan karışma çünkü kardeşim suçlu bulunur düşünsene haklı olarak kendini savunacak çocuk ama linsanlı ve dövüş sporu diye kardeşim suçlu bulanacak.
çok büyük geçmiş olsun tacizci pisliğe ne demeli utanmadan davacı olmuş ya kadından dayak yemek ağır gelmiştir tabiOnca şahide rağmen hemde, söylenenleri bir duysan, çok kalabalıktı acaba öyle mi sandın, taciz sözü var mı, üzerinde ne vardı, sen adama neden küfür ettin vs.. vs.. Bir ara hakime dedim ki; adam beni taciz etmiş, çiçek mi verseydim, tabi küfür edeceğim, sus dedi seni bir de mahkemeye saygısızlıktan şikayet ederim :) Ağzımızın payını alıp, tacizden davacı olmamayı öğrendik yani
ben ordu da yaşıyorum bura da dolmuşlara herkes oturacak şekilde yolcu alınıyor öyle tıklım tıklım almak yasak hepsinde telsiz var öyle anlaşıyorlar çok tek kaldım dolmuşta ama bişey olmadı , Allaha şükür yaşadığım yer temiz nezih insanlar sözlü taciz bile çok az olur, Allah istanbul, mersin adana gibi yerlerde olan kadınları korusun , oralarda olsam ben bıçak bile taşırdım.
Şerefsizler çok kızgınımaynen oyle bu lafı o kadar duydum kı..baska bır kıza da soyleyenler oldu...ozel aracınla gıt o zaman kardesım dıyenler...acıkcası mal bu tipler..zavallı kısılıkler
çok geçmiş olsun. pek geçeceğe benzemiyor ama.. allah yardımcımız olsun. allahtan başka kimsemiz yok anlaşılan..Onca şahide rağmen hemde, söylenenleri bir duysan, çok kalabalıktı acaba öyle mi sandın, taciz sözü var mı, üzerinde ne vardı, sen adama neden küfür ettin vs.. vs.. Bir ara hakime dedim ki; adam beni taciz etmiş, çiçek mi verseydim, tabi küfür edeceğim, sus dedi seni bir de mahkemeye saygısızlıktan şikayet ederim :) Ağzımızın payını alıp, tacizden davacı olmamayı öğrendik yani
yaşadığın olay paranoyadan ziyade gerçekten de taciz girişimine benziyor. apartmanın kapısı açık mı duruyor?Bende kaç gündür o kadar huzursuzum ki. Paranoyak oldum resmen. Dün akşam 5i biraz geçiyordu. Binanın önündeydim. Karşıda duran bir çocuk gördüm. Ben binanın kapısını açıp içeri girince oda girdi. Büyük ihtimalle o çocuktu çünkü etrafta başka kimse yoktu. Asansöre doğru yürüdü. Asansör zaten giriş kattaydı. Bende asansöre binmedim çünkü çocuğun kötü niyetli olduğunu hissettim bir an. Hemen asansöre binip gidebilirdi ama ben merdivenden çıkarken baktım bindi mi diye. Asansörün kapısını tutuyordu ve bana bakıyordu pis pis sırıttı. Bende döndüm çıktım merdivenleri. Ama o kadar korktum ki anlatamam.
Allah yardımcımız olsun. Allah korkusu olmayan insanlardan her şey beklenir. Rabbim bizleri evlatlarımızı korusun inşallah.
ne taktiği arkadaşlar şaka mısınız ???? biz tecavüzden tacizden korunmayacağız , taktik geliştirmeyeceğiz.Asıl buna meyilli SAPIKLAR insan olmayı öğrenecek , kadını cinsel obje olarak görmeyecek !!!
hala kadın kendini sakınsın taktik geliştirsin mantığı pessss !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?