taciz ve tecavüze karşı kadın taktikleri

o hakimlerin kızlarının yeğenlerinin başına gelse de aynı hafifletici sebepler!i göz önünde bulundururlar mı acaba?ben o sapıklar kadar o kararı verenlere de küfür edip,bela okuyorum

21 yıldır sokaklardayım, eski bir profesyonel karateciyim, Tarlabaşında, Taksim'de, Sirkeci'de, Aksaray'da neler yaşadım, kitap olacak cinsten. Trene bindim bir gün Sirkeci'den Bakırköy'de akşam lisesine gidiyorum, adam beni resmen elledi, yaşım 22, itiş kakış kavga çıktı, vurdum var gücümle, trendekiler de müdahale etti, Yenimahalle istasyonunda indik. Polis geldi, onlarca şahidim vardı, adam benden davacı oldu. Mahkemeye çıktık, adamın avukatı beni suçladı, o tarihlerde lisanslıydım, aktif dövüşüyordum, hakim kararını sapıktan yana kullandı; dövüş sporu bilmek silah sayılıyormuş, vurmamalıymışım, polisi aramalıymışım ki o zamanlar daha cep telefonları falan tek tük, bende de yok üstelik. Daha önce işlenmiş suçum olmadığından ve lisanlı müsabık olduğumdan cezamı erteledi. Ama suçluydum sonuçta, şaka gibi, Rahşan affı denilen dönemde sicilim temizlendi, artık çıkmıyor gbt de. Bir sapığa vurduğum için cezalandırıldım ben, bir sürü şahidim olmasına rağmen. Trendekilerden üç kişi sağolsunlar bana şahitlik ettiler, etmeselerdi hapse falan girecektim sanırım. Yani biz kadınların varlığı kabahat

off yaaa inanamıyorum gerçek mi bu? tacize uğradığın için ceza aldın ve siciline işlendi?
artık bu ülkede olan hiçbir şeye şaşırmayacağım!

işte bu yüzden yanımızda ille ya sprey ya kuru sıkı tabanca tasıcaz kendi namusumuzu korumak icin sahsen benim cantamda cakı var yapcak bisey yok allah korusun böyle sapıklarla karsılasmak ben ölücegime derimki kendimi korumak icin onu öldürmek tabi gücün yeter yetmez en azından savunursun kendini

Bu karar hala var abla,dövüş sporu bilmek yine silah sayılıyor kardeşimde uzak Doğu sporları ile ilgileniyor yıllardır linsanlı hem de,sürekli kardeşimi uyarıyoruz maalesef sakın sokakta kavgaya falan karışma çünkü kardeşim suçlu bulunur düşünsene haklı olarak kendini savunacak çocuk ama linsanlı ve dövüş sporu diye kardeşim suçlu bulanacak.

eğer korkup kasılıp kalıyorsanız bir şey diyemem ama etraftakiler ne der diye susuyorsanız, susmayın. o etrftakileri bir daha görmeyeceksiniz varsın fahişe olduğunuzu düşünsünler siz bağırın çağırın kendinizi korumanız gerekiyorsa vurun çünkü o pislik size yaptığı gibi bir başka kadına da yapacak belki tecavüz edecek.
ben otobüste fortlamaya çalıştıklarında bağırıyorum vallaha. gündüz vakti peşime takılanı tokatlamışlığım var sadece gece karanlıkta peşime takıldılar mı korkuyorum sanırım tecavüz fobisiyle alakalı ama o zaman bile çanta çarpıyorum falan. kendimizi korumayı öğrenmeliyiz sadece tacizci erkeklerden değil. dayakçı kocalardan sevgililerden de.
benim lisedeki erkek arkadaşım İzmir'de doğmuş büyümüştü. annesi modern babası öyle ama kendisi anladım ki kadınları itip kakmaktan hoşlanan o tiplerden elini kaldırmaya teşebbüs ettiğinde acımadan paraladım. çünkü ben istesem de ona onun bana zarar vereceği kadar veremem. onun yarısı kadarım.
şiddet kötüdür evet. amacım şiddeti özendirmek değil. bana el kaldırmadığı sürece kimseye parmağımın ucunu sürmem ama el kaldırdığında da gözüm döner. kendimizi korumalıyız çünkü hayatımız o 5sn iiçinde verdiğimiz tepkiye bağlı olabilir. (yine de gaza gelip hıncınızı çıkarırcasına çok dövmeyin la adamları yazıktır )

besiktasta okudum 4 yil. Mac gunleri yedigim lafin haddi hesabi yoktu Boyle bir olay olunca hepsi cok duyarli oluyorlar da iki gun sonra kezban bunlar ya modlarina geri doneceklerine eminim

aynen öyle zaten rahşan affı çok kişinin başını yaktı. Bugün gazetede bir haber okudum. Özgecanı ölüren adama yardım eden arkadaşı eski sevgilisini alıkoyup tecavüz etmiş sanırım. Kız korkudan şikayet edemedim diyor.

Böyle şeye gelemiceksen ne demek ya randevu evimi orası sanki toplu taşıma araçlarına o işi yapmak için biniyoruz zihniyete bak yaaaa

off yaaa inanamıyorum gerçek mi bu? tacize uğradığın için ceza aldın ve siciline işlendi?
Doğrudur canım,dövüş sporları bilmek silah sayılıyormuş.

Böyle şeye gelemiceksen ne demek ya randevu evimi orası sanki toplu taşıma araçlarına o işi yapmak için biniyoruz zihniyete bak yaaaa

aynen oyle bu lafı o kadar duydum kı..baska bır kıza da soyleyenler oldu...ozel aracınla gıt o zaman kardesım dıyenler...acıkcası mal bu tipler..zavallı kısılıkler

Onca şahide rağmen hemde, söylenenleri bir duysan, çok kalabalıktı acaba öyle mi sandın, taciz sözü var mı, üzerinde ne vardı, sen adama neden küfür ettin vs.. vs.. Bir ara hakime dedim ki; adam beni taciz etmiş, çiçek mi verseydim, tabi küfür edeceğim, sus dedi seni bir de mahkemeye saygısızlıktan şikayet ederim :) Ağzımızın payını alıp, tacizden davacı olmamayı öğrendik yani

Bence bayanların biber gazı ve çakı taşıması için göz yumulmalı artık kendimizi savunucak tüm herşey kaldırılınca nasıl bir savunma yapmamızı bekliyolarki kendini savundu diye suçlu duruma düşen arkadaşıda gördüm şuan iyi ozman tecavüzüde yasal kılsınlar önüne gelen yol ortasında istediğine saldırsın

Bırakalı 10 yıl oldu, hala silahtan sayıyorlar, benim başıma ne işler geldi bir bilsen ahh

çok büyük geçmiş olsun tacizci pisliğe ne demeli utanmadan davacı olmuş ya kadından dayak yemek ağır gelmiştir tabi

Diyarbakırda 53 yaşındaki hüseyin ö 13 yaşındaki erkek çocuğa tecavüz etti.
İzmirde 50 yaşındaki imam ş.a 28 yaşındaki kadına cin çıkarma bahanesiyle tecavüz etti.
Erzurumda 20 yaşındaki e.d. 14 yaşındaki çırağını taciz etti.
Sakarya da 54 yaşındaki erol b. Gelinine cinsel istismarda bulundu.
Trabzon da öğretmen ali g. 9 kız öğrencisini taciz ettiği için 36 yıl hapis cezası aldı.
Erzurumda 24 yaşındaki ü.k. 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu.
Aydında 39 yaşındaki b.u ve 43 yaşındaki a.k 20 yaşında bir kadına tecavüz etti.
Kütahya da diş doktoru m.e.g küçük yaşta iki kız çocuğunu taciz etti.
Zonguldakta 14 ve 16 yaşlarında iki kız kardeşe cinsel istismarda bulunan 11 kişi tutuklandı.
Burdurda 13 yaşındaki e.ü 24 yaşındaki m.a nın tecavüzü sonucu bir bebek dünyaya getirdi.
Ereğlide 71 yaşındaki i.a 9 yaşındaki erke çocuğa tecavüz etti.

Bunlar gibi onlarca örnek bulabilirim. Heps güzide ülkemizinfarklı güzide şehirlerinden. Hiç bir yerde güvende değiliz. Kendinizi asla güvende hissetmeyin, tetikte olun.

çok geçmiş olsun. pek geçeceğe benzemiyor ama.. allah yardımcımız olsun. allahtan başka kimsemiz yok anlaşılan..

Bende kaç gündür o kadar huzursuzum ki. Paranoyak oldum resmen. Dün akşam 5i biraz geçiyordu. Binanın önündeydim. Karşıda duran bir çocuk gördüm. Ben binanın kapısını açıp içeri girince oda girdi. Büyük ihtimalle o çocuktu çünkü etrafta başka kimse yoktu. Asansöre doğru yürüdü. Asansör zaten giriş kattaydı. Bende asansöre binmedim çünkü çocuğun kötü niyetli olduğunu hissettim bir an. Hemen asansöre binip gidebilirdi ama ben merdivenden çıkarken baktım bindi mi diye. Asansörün kapısını tutuyordu ve bana bakıyordu pis pis sırıttı. Bende döndüm çıktım merdivenleri. Ama o kadar korktum ki anlatamam.
Allah yardımcımız olsun. Allah korkusu olmayan insanlardan her şey beklenir. Rabbim bizleri evlatlarımızı korusun inşallah.

yaşadığın olay paranoyadan ziyade gerçekten de taciz girişimine benziyor. apartmanın kapısı açık mı duruyor?

Neredeyse sayısını milyonla ifade edebileceğimiz sapıklar, sapık olmaya meyilli ruhlar nasıl birden rehabilite edilecek?
İnsan çocukluktan öğrenir her şeyi ağaç yaşken eğilir diye boşuna dememişler
O kadar kişi bi günde arınıp sapıklıktan normal insana mı dönecek?
Belki şimdiki bebekler, çocuklar büyüyünce gerçekten insana insan değerini verirler
Şu an yapacakları en güzel şey en hafif sapıklık belirtilerine bile en ağır cezalar vererek caydırmak,
Bir de gelecek nesli güzel yetiştirmek
Ama mutlaka bi yerlerde hala oğlum kıymetli kızlar elinin kiri diyen anne babalar vardır olmaya devam edecektir
Sizin dediğiniz şey belki 20 30 sene sonra, ama şu an için geçerli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…