taciz ve tecavüze karşı kadın taktikleri

Ha bir de onlar eğitilsin biz niye koruncaz diyenleri de anlamıyorum
Biz bunu söyleyince is öyle mi olacak Hayır olmayacak o yüzden acı ama malesef tedbir almak zorundayız
şimdi pembe otobüs dicem ama yok İşte hemen karşı cikiliyor ama malesef gerekli daha kaç kişi tacize ugrayacak ne değişiyor ki

En başta kadınlar diyor işte

Daha bir kaç ay önce adamin kızın kalcasını
nasıl elledigini guzelce izlemekten başka ne yapıldı erkekler adam mi olmaya karar verdi kendilerini mi egittiler

onceki sayfalarda profesyonel dovuscu bir abla kendisini taciz edeni dovdu diye hapis cezasi almis cezasi ertelenms. siciline islenms. yani birak bedava kurs vermeyi, tacizciye el kaldiran sporcuyu hapis cezasina carptriyorlar.

Arkadaşlar başta iş anne babaya düşüyo oğlunuz olsun kızınız olsun küçükten eğitimini güzel vermek gerekiyo .şuçlu kişilerin geçmişine bakıldığında genelde karanlık, psikolojisi bozuk falan filan tabi istisnalarda var.hele bu tecavüz taciz olayları .heleki 5 dk bi zevk için insan öldürenlerin normal olduğunu zannetmiyorum canilikten başka birşey değil.başka canlarımız gitmesin.Allah özgecanında ailesine sabır versin..

toplu taşıma araçları kadınların kabusu haline gelmiş
ben ne zaman bir toplu taşıma aracına binsem eğer ayaktaysam muhakkak sırtımı cama dayayıp yan durarak seyahat ediyorum
ve son 2 yıl hariç hep çantamda biber gazı taşıyordum
evlendiğim ilk yıllar bu biber gazı muhabbeti açılmıştı görümcem montunun yakasına yada çantasının bir yerine muhakkak toplu iğne sapladığını eğer kalabalık bir toplu taşıma aracında milletle iç içe gitmek zorunda kalırsa bu iğneyle niyeti bozukları kendinden uzaklaştırdığını anlatmıştı ben şok baktım adam dibime dibime yanaşıyor çaktırmadan iğneyi saplıyorum adam 2 adım öteye kaçıyor demişti
kendimizi korumak için ne yapsak az olay zihniyette bitiyor psikolojisi bozuk insanların evlatları da psikopat yetişiyor saygılı sevgili hoş görülü bir ailede yetişen hiç bir insan bu tür saçmalıklar yapmaz

Asıl bunu yaptıracaksın sonra idam edersen et ama tek basına idam bile yetmez bu pisliklere bu masum insanlara yaptığı eziyetlere..

Daha bir kaç ay önce adamin kızın kalcasını
nasıl elledigini guzelce izlemekten başka ne yapıldı erkekler adam mi olmaya karar verdi kendilerini mi egittiler
birak egitmeyi adam olmayi, istemeseydi elletmezdi, hosuna gittigi belli gibi yuzlerce yorum gordum. iste bu adamlar bugunun tacizcileri, yarinin hakimleri savcilari..

yanımızda bıçak taşıyalım diyorsunuzda biz bıcağı çıkarınca adam elimizden alır bize saplarsa ki erkek gücü büyük ihtimal olan bize olacaktır.Diğer ihtimal biz o korkuyla bıçağı saplayacağız adama.o pislik ölüp gidecek biz katil olduğumuzla kalacağız .

bicak cok riskli. elektrosok cihazi hem olumcul degil hem cok etkili hem de kullanimi kolay. ilk sayfada linki var.

Pembe otobüs çözüm değil ki, Aksaray'ın göbeğinde bir mağazanın soyunma kabininde kadın çalışanın tacizine uğramış insanım ben, sadece erkekten çıkmıyor ki sapıklar, zihniyet b..

Aman bilmeyin, başınız dertten kurtulmuyor, dövüş sporu bilmek silah sayılıyor, normal insanların beraat ettiği davalarda dövüş bilenler ceza alıyor, nefs-i müdafanın sözü bile geçmiyor, tecrube ile sabit, önceki sayfalarda yazmıştım başıma gelenleri, adamın avukatı adam öldürmeye kasıt olarak açtı davayı

desenize temelli kacmak lazım buralardan yakında niye taciz ederken adamı rahatsız ettin diye suclu sayılcaz demekki

Bir arkadas yazmış okuyunca bende hatırladım Serpil öğretmen olayına bakın 17sene gecmiş ne değişti hiç katıller 7 sene sonra çıkmış
Bizler çocukken sokaktan ıcerı gırmezdık okula yalnız gıder gelirdık
9 yaşındaki kızımı Servıs ten almak için site kapısına iniyorum elimde bıçakla
Allah kahretsın bu ınsanları

Pembe otobüs çözüm değil ki, Aksaray'ın göbeğinde bir mağazanın soyunma kabininde kadın çalışanın tacizine uğramış insanım ben, sadece erkekten çıkmıyor ki sapıklar, zihniyet b..
Ben de her gün Aksaray'dan eve otobüsle gelen biri olarak pembe otobüsü destekliyorum
Bundan çok değil aylar önce ben de karsiyim diyordum kisitlanmayalim diyordum ama tacizlerin haddi hesabı yok
Neredeyse otobüste tacize ugramayan kadın kalmadı

besiktasta okudum 4 yil. Mac gunleri yedigim lafin haddi hesabi yoktu Boyle bir olay olunca hepsi cok duyarli oluyorlar da iki gun sonra kezban bunlar ya modlarina geri doneceklerine eminim

Dışarıdan takip edince insan bilmiyor tabi ki. Yapılanla konuşulanın farklı olması gerçekten kötü.

Dolmuş kullanmiyorum ben hic bilmem hangi dolmuş nereye gider o bi kişiuzatirmisiniz nmuhabbeti sevmiyorum bide boyle tepende dikiliyo insanlar ter kokusu nefes kokusu parfüm kokusu surten düşen vb.bogulcak gibi oluyorum iki kere bindim ikisinde ayniydi.

bu yüzden hep otobüs.otobusteyim yine en arkada oturuyorum.kizn biri ayakta erkeğe bi tane cakti napiyosun sen sapik diye bagirdi bide o yüzsüz erkek ne bagiriyosun sanki bisey yaptik iftira atiyosunuz insanlara iyiki kizsiniz demezmi .ama gerçekten insanlar duyarsiz kalmiyo sofore durdur arabayi kaptan deyip çocuğuootobüsten attilar .yani tenha yerde aramiyorlar nerde işlerine gelirse kafalarimi güzel oluyor .korkusuz mu yuzsuzlukmu bilemedm ben .aslinda bir ülkedevardi bbirşey calinca hangi elle yaptiysan o elini kesiyorlar ya bunlara da ayni yapcan bak bidaha dokunuyorlarmi .neresi değerse orayi kescen.keşke böyle bir kanun ciksa.

biz bidee yol buluyoruzzz halimizee bakk annemm gençç kızkenn topluu taşımayaa binerkenn çataliğnee takarmışşş mantosunaa filann batırırdımm hemenn diyooo kendi analarıı bacılarıı yokk sankiii ruh hastalarıı bizz sustukçaaa çoğaldılarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…