- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.099
- 178
- Konu Sahibi afra tafra
-
En başta kadınlar diyor iştekadın kadını kollasın erkeklerin korumasını beklememek lazım eger bir kadın tacize ugradıgında ses cıkarıyorsa kadınlar destek olsun oturup izlemesinler veya boyle giyindin ondan olmustur demesinler..bence en guzeli kadınlar icin ucretsiz savunma spor kursları acılsın kadınlar kendini savunmayı ogrensin pilates falan filn bosverin bu memlekette judo bilmek lazım
bunu diyen kadınlar yarın oburgun tacize ugrasa kesin tahrik etmişimdir diyebilirmi acaba..En başta kadınlar diyor işte
onceki sayfalarda profesyonel dovuscu bir abla kendisini taciz edeni dovdu diye hapis cezasi almis cezasi ertelenms. siciline islenms. yani birak bedava kurs vermeyi, tacizciye el kaldiran sporcuyu hapis cezasina carptriyorlar.kadın kadını kollasın erkeklerin korumasını beklememek lazım eger bir kadın tacize ugradıgında ses cıkarıyorsa kadınlar destek olsun oturup izlemesinler veya boyle giyindin ondan olmustur demesinler..bence en guzeli kadınlar icin ucretsiz savunma spor kursları acılsın kadınlar kendini savunmayı ogrensin pilates falan filn bosverin bu memlekette judo bilmek lazım
Asıl bunu yaptıracaksın sonra idam edersen et ama tek basına idam bile yetmez bu pisliklere bu masum insanlara yaptığı eziyetlere..Maalesef ki bu konu çözümsüz
İyi nesiller yetiştirmenin imkanı yok, yetişenleri görüyoruz işte, geldiğimiz noktada etek giyiyorsan hak etmişsindir. Dünkü gazeteleri okudunuz mu bilmem, apartman boşluğuna atılan kızın katilleri delil yetersizliğinden beraat etti. Hakimin gerekçeli kararında, kızın içki içmesi, o saatte sokakta olması vs... vs... göz önünde bulundurularak ... En sinkaflı küfürler geçiyor içimden, hırs basıyor her yerimi, insanları böyle katil ediyorlar işte. Yapacak tek şey var, olası tehlikeli görünen her mekandan, her yerden uzak durmak. Silah, bıçak taşımak bir şey ifade etmiyor, kullanma fırsatı olmuyor ki. Tek başına bir kadın ne kadar direnebilir, dirense de suçlu olabilir bu ülkede. Düşün evine giren hırsıza vuramıyorsun ne savunması. Kendini taciz eden adamı bıçaklayan kadın spesifik bir örnek, başka biri yapsa ceza almayacağının garantisi yok. Ha şimdi diyecek ki herkes, boyun mu eğeceğiz, kadın pasifize mi olacak ?? 23 yaşında bir yeğenim var, bakmaya kıyamam elimde büyüdü, üniversitede okuyor, öleceğine pasifize olsun, gece gezemesin dizimin dibinde otursun, böyle düşünüyorum, içimde kocaman bir isyan var. Herkesin evladı Allah'a emanet, bu pisliğin içinde maalesef ki yapılacak çok şey yok.
Aslında var da içimden geçenleri döksem ömür boyu banlanırım, ceza yok, öyle üç dakikalık idam falan değil, ceza dediğin adamın içini titretmeli, resimdeki gibi, ortaçağda tecavüzcülere verilen ceza, hiç de fena değilEki Görüntüle 1421144
birak egitmeyi adam olmayi, istemeseydi elletmezdi, hosuna gittigi belli gibi yuzlerce yorum gordum. iste bu adamlar bugunun tacizcileri, yarinin hakimleri savcilari..Daha bir kaç ay önce adamin kızın kalcasını
nasıl elledigini guzelce izlemekten başka ne yapıldı erkekler adam mi olmaya karar verdi kendilerini mi egittiler
bicak cok riskli. elektrosok cihazi hem olumcul degil hem cok etkili hem de kullanimi kolay. ilk sayfada linki var.yanımızda bıçak taşıyalım diyorsunuzda biz bıcağı çıkarınca adam elimizden alır bize saplarsa ki erkek gücü büyük ihtimal olan bize olacaktır.Diğer ihtimal biz o korkuyla bıçağı saplayacağız adama.o pislik ölüp gidecek biz katil olduğumuzla kalacağız .
Ha bir de onlar eğitilsin biz niye koruncaz diyenleri de anlamıyorum
Biz bunu söyleyince is öyle mi olacak Hayır olmayacak o yüzden acı ama malesef tedbir almak zorundayız
şimdi pembe otobüs dicem ama yok İşte hemen karşı cikiliyor ama malesef gerekli daha kaç kişi tacize ugrayacak ne değişiyor ki
kadın kadını kollasın erkeklerin korumasını beklememek lazım eger bir kadın tacize ugradıgında ses cıkarıyorsa kadınlar destek olsun oturup izlemesinler veya boyle giyindin ondan olmustur demesinler..bence en guzeli kadınlar icin ucretsiz savunma spor kursları acılsın kadınlar kendini savunmayı ogrensin pilates falan filn bosverin bu memlekette judo bilmek lazım
desenize temelli kacmak lazım buralardan yakında niye taciz ederken adamı rahatsız ettin diye suclu sayılcaz demekkiAman bilmeyin, başınız dertten kurtulmuyor, dövüş sporu bilmek silah sayılıyor, normal insanların beraat ettiği davalarda dövüş bilenler ceza alıyor, nefs-i müdafanın sözü bile geçmiyor, tecrube ile sabit, önceki sayfalarda yazmıştım başıma gelenleri, adamın avukatı adam öldürmeye kasıt olarak açtı davayı
desenize temelli kacmak lazım buralardan yakında niye taciz ederken adamı rahatsız ettin diye suclu sayılcaz demekki
Ben de her gün Aksaray'dan eve otobüsle gelen biri olarak pembe otobüsü destekliyorumPembe otobüs çözüm değil ki, Aksaray'ın göbeğinde bir mağazanın soyunma kabininde kadın çalışanın tacizine uğramış insanım ben, sadece erkekten çıkmıyor ki sapıklar, zihniyet b..
besiktasta okudum 4 yil. Mac gunleri yedigim lafin haddi hesabi yoktu Boyle bir olay olunca hepsi cok duyarli oluyorlar da iki gun sonra kezban bunlar ya modlarina geri doneceklerine eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?