taciz ve tecavüze karşı kadın taktikleri

çok korkman doğal dıkkat et...
bazıları o kadar pislik ki amacı belli bile olsa üste cıkanlar var..hele de yuz vermedın dıye komplekse gırenler..ayy dıkkat et ben yürüyüşe cıkıyorum bazen herkes sıyahlar gıymıs malum uzucu olaydan ötürü kızın adını soyleyemıyorum kötü oluyorm dıye...mıllet yolda hala bakıyor sapık sapık yok ıste bılerek carpıyor edıyor..

kımın umrunda ki heryer pis ınsanlarla dolu

o kadar değişik insanlar var ki insan demeye utanıyorum bile.Bugün 90 yaşlarındaki bir adam laf tacizinde bulundu bana.Özgecan ve adını bile bilmediğimiz milyarlarca kadının başına gelenler bi daha olmaz diyebilsek keşke ..

Biber gazının suç sayıldığı ülkede tecavüzcü sapıklar serbest dolaşıyor
Kucuk kızlara tecavüz edıldı hastalık dedıler
Kadınlara saldırıldı öldürüldü psikolojisi bozuk dedıler
Eskiden böyle olaylarda sapık derdim
Şimdi hastalık deniyor psikolojik deniyor
Yok öyle tecavuzculerı içeri atıp iyi halden aftan dışarı çıkartmak
Kendımızı korumalıyız
Bundan sonra çantamda cıddı anlamda bıçak ve şok aletı tasıyacagım

eşim biber gazı getirmişti bana bunun yanımda. şok tabancası sustalı bıçak falan iyi olur ayrıca kendini korumayı öğretecek dövüş sporları, bildiğin amazon gibi gezmek şart oldu gerekirse kurban olmamak için katil olacaksın mahkemede de namusumu temizledim. dersin erkek diyince oluyorsa bizde deriz dimi

kafayı yedirtecekler zorla

hayır bir de adam tecavüze yeltenirken karşı koysan yaralasan adam üzerine seni bir güzel benzetse/öldürse haksız tahrik indirimi verirler bu ülkede.
malum lügatında "tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak" gibi leş ötesi, iğrenç, ahlaksız bir söz olan bir toplumuz. he ya biz de şişme bebektik zaten her şey erkeklerin zevki için burda mı yersiniz, paket mi yapalım. istersen bir postada eve geleyim hemşerim

Aynısını düşünüyordum bugün.Bir dönem bir tanıdğım kendini bilmez biri tarafından tehdit ediliyordu. Bu aletten taşıyordu yanında.Gerçekten etkili bir şey ama önemli olan, kendini koırumak için kullandığın aletin sana dönmemesi.
Bıçak taşımak o anlamda tehlikeli mesela. Sen saplayamazsın, tutar o sana saplar... Ama elektrik şokunun iyi bir yöntem olduğunu düşünüyorum.

yaşadığın olay paranoyadan ziyade gerçekten de taciz girişimine benziyor. apartmanın kapısı açık mı duruyor?
Apartmanın kapısı kilitli canım. Ben anahtarımla açtım içeri girdim oda ben girerken girdi. Eşime de anlattım zaten. Ama inan yolda yürürken bile korkuyorum artık. Böyle haberler insanı o kadar yaralıyor ki. Yine bir iki gün önceydi yolda giderken önümdeki bir adamın elinde bıçak vardı açıp kapatıyordu sürekli. Sonra bir binaya girdi niyeti neydi bilmiyorum. Zaman çok kötü gerçekten.

Haklısın canım. Böyle olaylardan bir biz bu kadar etkileniyoruz bayanlar olarak, bir biz umursuyoruz.

Çantamda bıçak tasiyordum ogrenciyken. Ayrıca kalem tutardim elimde kurşun kalem. Gece derslerim olurdu çıkışta Kitaplarimi sırt çantama atar elimde kalem o şekilde giderdim üniden merkezdeki evime. Ellerim serbest olurdu. Çok korkulu zamanlarım oldu içimden ayetel kursi okuya okuya eve varana kadar ne korkuyla Hızlı hızlı adımlarla. Kendimi elbet koruyacagim milletin duzelmesinimi bekleyeyim. Bunun için tabiki taktik uygulayacagim. Şimdi bir kız annesiyim. Çantamda bıçak tasimiyorum ama hala kalem vardır hemen uzanıp alabileceğim gözde. Allah muhafaza. Şimdi kızıma bakıyorum zaman kötü onu öyle yetistirmeliyim ki sevgi dolu saygı dolu. Ama erkek anneleri ve babaları. Sizlerdende aynı şeyi istiyorum. Korkuyorumda çok sizlerden ve bebeklerinizden. Onları hayırlı evlat olarak yetiştirin pipisini kimseye gösterilecek bir nesne olarak ogretmeyin. Çıplak dolastirmayin. Annesine bacisina saygı duymasını öğretin. Sofrayi beraber kaldırın. Sen erkeksin otur baş köşeye demeyin. Yemeklere beraber başlayın. Oğlunuzun hatasinin üstünü ortmeyin cezası neyse verin herseyi affetmeyin. Yanlışın yanlış olduğunu öğretin. Ona paşam gibi başlayan onu herkesten yüce tutan kelimelerden vazgeçin. Kadınlarin saygı duyulması gereken varlıklar olduğunu öğretin. Ezilecek varlıklar değil.

aa bak kotu niyetli oldugu pesinden apartmana girmesinden belli. iyi ki asansore binmemissin.

Reactions: zbt
Ben biber gazı taşıyorum, özgecan da taşıyormuş ama nafile..
Ki biber gazıyla adam yaralamanın 4 ay-1 yıl arası hapis cezası mevcutmuş. Napalım, ölelim o zaman biz bir kendimizi korumak için biber gazı taşıyoruz onu kullanmak zorunda kaldığımızda da cezası varmış. Saçmalık resmen.

Nefsini çocuklara karşı bile durduramayanlar, o yaştakilere şehvetlenenler bile var. Gördüğüm yaşadığım birkaç örnek ;

15 yaşımda ramazanda fırına pide almaya gidiyordum, fırın da tam sitenin karşısında, karşıya geçeceğim yolda şahin tarzı eski araba, üstünde benimsin gibi yapıştırmalar kamyoncu lafları yazılmış, kot tişört var üstümde, karşıya geçmeyi beklerken yavrum atlasana diyen bikaç adam dolu araba durdu önümde, koşa koşa araba geliyomu bakmadan geçmiştim fırına, hemen aldım pideyi falan yine geçicekken karşıma araba tur atmış fırının olduğu yöne gelmiş, yine bana laf atıyorlar ışıkta beklerken. Sonra bakkal mıydı esnaf mıydı yoksa yürüyen biri midi küfretti bu sapıklara kovdu , ben hiçbişey diyemeden ne yazık ki doğru eve gittim. Böyle işte 14-15 yaşlarındaki çocuğa bile teklif eden pislikler var, bakkala fırına bile gidemiyoruz..

Yine aynı yaşlardayken benden küçük 10 yaşlarındaki çocuklar bana ... Mı ye , bilmem ne gibi ithamlar küfürler edip kaçmışlardı..

Annemle pazardan gelirken motorsikletli sucu laf attı annem de tabi bastı küfrü şerefsizlere.. Allahın belaları..

12 yaşında park ıssız diye üstteki markete akşamları ordan geçerek gidemezdim, 1 km yol uzatırdım çünkü parkta benden bikaç yaş büyük çocuklar laf atıp üstüme gelmeye çalışmışlardı.. Sonra bi adam geldi kovdu küfretti çocuklara vs , o günden sonra parktan gündüz vakti bile geçmek istemiyordum..

Daha neler neler, bunlar aklıma gelenleri. Belki ne laflar ediliyor arkamızdan, ne hareketler çekiliyor da anlamıyoruz.. İnsanların eğitilmesi lazım, en önemlisi bu. Yazacak bişey bulamıyorum bu tür insanlar hakkında.

Uç sene önce bu sapik zihniyetli herifler yüzünden, dershane donuslerim eziyet olmuştu..
O zamanlar telim de yoktu, bazen annemin telini alirdim ama yine de içimdeki korkuyu gidermeye yetmezdi..
Hic unutmam yine bir dershane dönüşü, binamızın girişine 5 metre kala, beyaz bi araba yavaşladı cami açtı, ben adres sorcak sandım, dedigi ne olsa begenirsiniz "arkadaş olabilir miyiz?" ne dedin ne dedin lan sen dedim şoklar içinde ve bağırarak binadan içeri girdim.
Eve girdiğimde titriyordum, su falan içtim ama sakinleşmemistim..

Herşey bitti sanıyordum, yani adamı oradan tevafuk gecen biri, yine dersane dönüşü bizim sokaktan bir üst sokaktayim. Bereli bir adam bana bakıyor alttan alttan. Donemecte kamyonun önünde önüme geçti bir baktım yine o adam! Yine arkadaş olabilir miyiz sorusu hayır diye çığlık ata ata bagrislarimi unutamam.

Bu olay üzerinden iki ay geçti, annem beni çıkışlara yetisebildiginde alıyor, babam zaten isten geç geliyordu. Bir gün yine tek dönmek zorundayım, ve yine dersaneden dönüyorum ana caddenin üzerinde, karsimdan gelen adam aman Allahım yine o!! Farketmemle kosmam bir oldu arkamdan afedermisiniz, bakarmisiniz bagrislarini unutamiyorum...

Evet bu da boyle bir psikomanyakti. Evet ben belki ucuz kurtuldum. Ama bu adam benden çok önemli birşeyi çaldı, artik nereye gidersen gideyim, geç saate kalmak zorunda kaldigimda o korku beni öldürüyor. Kalbimin amansız carpislarimi durduramiyorum, iç huzurum giderek bozuluyor. Arkadaşlarımın çoğu aman
buyutme sen de diyor, dolmusa binersin otobuse bindiririz falan diye guluyorlar. Hadi simdi minibuscusune, otobuscusune güven güvenebilirsen..
Allah'im sen bizi koru bu mahluklardan..

Valla sendeanlat diye tum heseyi doktuk ortaya.Iyi mi ettik kotu mu bilemedim.Niyeti bozuk pislikler taktiklerimizi de yemeyecek Gibi.

buyutme diyenlere agzinin payini vermelisin ki onlar da bu isin sandiklari kadar kucuk olmadigini anlamalilar..
adam psikopatmis demek ki. seni uzun sure takip etmis muhtemelen. takinti yapmis manyak. ucuz kurtulmussun

Toplu taşıma araçlarında tacize uğrayan kadınların ses çıkarmamasına, korkmasına çok kızıyorum. Yaptığı an dönüp yapıştırın tokadı suratına
Böyle diyorsun ama ablam şahit kadın tepki gösterdi sonra sapık üstüne yürüdü herkes de izledi

Valla sendeanlat diye tum heseyi doktuk ortaya.Iyi mi ettik kotu mu bilemedim.Niyeti bozuk pislikler taktiklerimizi de yemeyecek Gibi.
bence gozleri biraz korkmustur. hele ki insanlarin cop, elektrisok gibi aletlere yonelmesi ileri sapiklari olmasa da daha amator olanlari iki kere dusundurur.

kadın kadını kollasın erkeklerin korumasını beklememek lazım eger bir kadın tacize ugradıgında ses cıkarıyorsa kadınlar destek olsun oturup izlemesinler veya boyle giyindin ondan olmustur demesinler..bence en guzeli kadınlar icin ucretsiz savunma spor kursları acılsın kadınlar kendini savunmayı ogrensin pilates falan filn bosverin bu memlekette judo bilmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…