- 30 Ocak 2014
- 4.852
- 10.131
- 408
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Ay çok sinirlendim,ağlayacaktım.Bana da yaşlilar masum gelirdi ama bazi erkeklerin yaşlisi daha beter oluyor duyuyoruz.
Teşekkür ederim çook moralim bozuldu.Yok ben fake oldugunu düşünmüyorum cunku artik cok rastladigimiz seyler bunlar. Duya duya kaniksadik. Tez zamanda geberir insallah. Gecmis olsun.
Merhaba kk üyeleri. Lütfen fake zannedenler yorum yazmasın. Okumak için de zahmet etmesinler!
Bugün bir etkinlik olarak huzurevini ziyaret ettik. Herkes gruplar halinde takılırken ben de yaşlı bi amcanın yanına oturmuştum. Kazağımdan kolumu öptü. Tek gözü görmüyordu sonra sütyenimi elledi çok şaşırdım. Sonra başka bi yere geçtim. Yalnız oturuyordu yanına kimse gitmemişti. Etrafımdaki yaşlı kadınların “pis”, “domuz”, “bırak şunu” diye konuştuklarına şahit oldum. Yaşlı olmasına rağmen bu olaya şaşırdım ama resmen tacize uğradım. Moralim bozuldu. Sinirlerim bozuldu. Her kadının yaşadığı şeyler ama erkeklerden iğreneceğim artık.
Bilmiyorum çok kötü oldum... Nutkum tutuldu. Umarım öyle şeyler yaşanmaz başkalarına,çocuklara,kadınlara...pislik, iyi ki huzurevine kapatmışlar da çoluk çocuğa yaklaşamıyor. (huzurevine kapatmak derken çoluk çocuğun savunmasızların giremediği bir ortam olduğu için söyledim)hiç olmazsa aklı başında insanların yanında. iki dakikada sana onu yapan torununun torbasının yanında kalsa ne yapardı allah bilir.
Ay çok sinirlendim,ağlayacaktım.
Merhaba kk üyeleri. Lütfen fake zannedenler yorum yazmasın. Okumak için de zahmet etmesinler!
Bugün bir etkinlik olarak huzurevini ziyaret ettik. Herkes gruplar halinde takılırken ben de yaşlı bi amcanın yanına oturmuştum. Kazağımdan kolumu öptü. Tek gözü görmüyordu sonra sütyenimi elledi çok şaşırdım. Sonra başka bi yere geçtim. Yalnız oturuyordu yanına kimse gitmemişti. Etrafımdaki yaşlı kadınların “pis”, “domuz”, “bırak şunu” diye konuştuklarına şahit oldum. Yaşlı olmasına rağmen bu olaya şaşırdım ama resmen tacize uğradım. Moralim bozuldu. Sinirlerim bozuldu. Her kadının yaşadığı şeyler ama erkeklerden iğreneceğim artık.
O an dondum kaldım hayatımda ilk defa başıma geldi çünkü.neden tepki vermediniz?
o elini tutup eline koluna sahip ol yoksa kırıveririm diye bağırsaydınız rezil olsaydı keşke..
Dedeler genc erkeklerden daha tehlikeli, bunu şimdi mi öğrendiniz? Galiba bunadıkları için artık ne yaptıklarını bilmiyorlar
AminnNe günlere kaldık .. bunlar yüzünden ister istemez bir genelleme yapıyor beyin ve çok şükür hayır yapmaya da korkar olduk.. dilenci el açıyor para veremiyoruz, çocuk mendil satıyor ya madde vs alacaksa diye alamıyoruz , kadınlar el açıyor vermeyince arkandan küfrediyor .. düşkün görünen birine bir iyilik yapıyorsun köşede biriktirdiği altınlarla ev araba alıyor ağzımız açık kalıyor. Depreme yardım gönderiyorsun yağmalandı diye haber cıkıyor.. allah sonumuzu hayretsin ...
Teşekkür ederimHiç yaşli başli demenk lazim mesafeli durmak dikkat etmek gerek. Gecmis olsun.
Muhtemelen demans (bunama) geliştiği için bu şekilde davranmıştır.
Öyle mi adını hiç duymadım teşekkür ediyorums..... gitsin bir zahmet gitsin başka yerde bunasın.
valla nice demans hastaları var bir tek adını adresini olayı unutuyor, bir tek orasını mı hatırlıyor bunayınca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?