Taciz

Benim çocukluk arkadaşim da benzer durumu daha ortaokul oğrencisiyken gittikleri huzurevi ziyaretinde yaşamiş bi arkadaşimın ablası da yaşamış bu olayı
İnsanlar yaşlaninca iyi olmuyorlar çok iğrenç yaşlılar da var ki ben haberlerde de yaşlilarla ilgili neler okuyoruz sirf yaşli diye kimseye saygı duymaya merhamet gostermeye gerek yok
Evet😰

Kimi yaşlılar bin beter oluyor. Parklara oturup gelen geçen kadınlara bakan çok malesef. Bir gün saat 8-9 civarı eve dönmek için durakta otobüs bekliyordum. Durak da kalabalık, yanıma yaşlı bir adam yaklaştı, bende herhalde otobüs soracak diye düşünüyorum. Geldi yüzünü yaklaştırdı, öpme mesafesine geldi. tipinden birşey yapacağını anlayıp uzaklaştım yanından. Gidip bir ailenin yanınaida bekledim. Neden ses çıkarmadım bilmiyorum. Nutku tutuluyor insanın

Kimi yaşlılar bin beter oluyor. Parklara oturup gelen geçen kadınlara bakan çok malesef. Bir gün saat 8-9 civarı eve dönmek için durakta otobüs bekliyordum. Durak da kalabalık, yanıma yaşlı bir adam yaklaştı, bende herhalde otobüs soracak diye düşünüyorum. Geldi yüzünü yaklaştırdı, öpme mesafesine geldi. tipinden birşey yapacağını anlayıp uzaklaştım yanından. Gidip bir ailenin yanınaida bekledim. Neden ses çıkarmadım bilmiyorum. Nutku tutuluyor insanın
Allah esirgesin. Çok iyi anlıyorum sizi. 😥

Lisedeyken huzurevi ziyaretine gitmistik ve herkesin icine rezil bir taciz yasadim, kurum muduru dakikalarca ozur dilemis ve bazi yaslilarin akli dengelerinin bozuldugunu, boyle davranışları olabildigini soylemisti, ogretmenim de madem oyle onlari ziyaretcilerle biraraya getirmeyin demisti, sonuc olarak anlasilan gercekten yaslilarda bu tarz davranislar yaygin.
Neyse cok gecmis olsun, ne yapmali bilemedim, şikayetçi olsanız da muhtemelen yaşı nedeniyle ceza almaz.

Evet öyleymiş de bi an nutkum tutuldu bilemedim ne yapacağımı... Allah bir daha temkinli yaklaşacak kadar göstermesin😰
Sizi cok iyi anliyorum.
İnsan başta anlamiyor, şoka giriyor, bi muddet sonra dank ediyor.
Cok gecmis olsun, umarim en kisa zamanda atlatirsiniz.

Kafayı kırmış ya da bunak derler nasılsa deyip tatmin etmiş pis arzularını. Ne diyeyim kadın olmak ne zor!

Merhaba kk üyeleri. Lütfen fake zannedenler yorum yazmasın. Okumak için de zahmet etmesinler!
Bugün bir etkinlik olarak huzurevini ziyaret ettik. Herkes gruplar halinde takılırken ben de yaşlı bi amcanın yanına oturmuştum. Kazağımdan kolumu öptü. Tek gözü görmüyordu sonra sütyenimi elledi çok şaşırdım. Sonra başka bi yere geçtim. Yalnız oturuyordu yanına kimse gitmemişti. Etrafımdaki yaşlı kadınların “pis”, “domuz”, “bırak şunu” diye konuştuklarına şahit oldum. Yaşlı olmasına rağmen bu olaya şaşırdım ama resmen tacize uğradım. Moralim bozuldu. Sinirlerim bozuldu. Her kadının yaşadığı şeyler ama erkeklerden iğreneceğim artık. :KK43:
Neden Fake olasınız? O dedelerden çok var .
Kafaları nasıl çalışıyor bilemiyorum ama dikkatli olmakta fayda var.

Back
X