- 30 Ocak 2014
- 4.852
- 10.131
- 408
- Konu Sahibi telasememuresi
Ben de kıyamazdım... Tuhaf oldum yaa.Offfbende yaşlılara kıyamıyordum bunları duyunca sinirim bozuluyor . Geçmiş olsun
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de kıyamazdım... Tuhaf oldum yaa.Offfbende yaşlılara kıyamıyordum bunları duyunca sinirim bozuluyor . Geçmiş olsun
![]()
EvetBenim çocukluk arkadaşim da benzer durumu daha ortaokul oğrencisiyken gittikleri huzurevi ziyaretinde yaşamiş bi arkadaşimın ablası da yaşamış bu olayı
İnsanlar yaşlaninca iyi olmuyorlar çok iğrenç yaşlılar da var ki ben haberlerde de yaşlilarla ilgili neler okuyoruz sirf yaşli diye kimseye saygı duymaya merhamet gostermeye gerek yok
Evet öyleymiş de bi an nutkum tutuldu bilemedim ne yapacağımı... Allah bir daha temkinli yaklaşacak kadar göstermesinŞaşirmadim.
Yaşli dedelerin neler yapa bileceklerini haberlerde goruyoruz.
Keske agzinin payini verseydiniz
Allah esirgesin. Çok iyi anlıyorum sizi.Kimi yaşlılar bin beter oluyor. Parklara oturup gelen geçen kadınlara bakan çok malesef. Bir gün saat 8-9 civarı eve dönmek için durakta otobüs bekliyordum. Durak da kalabalık, yanıma yaşlı bir adam yaklaştı, bende herhalde otobüs soracak diye düşünüyorum. Geldi yüzünü yaklaştırdı, öpme mesafesine geldi. tipinden birşey yapacağını anlayıp uzaklaştım yanından. Gidip bir ailenin yanınaida bekledim. Neden ses çıkarmadım bilmiyorum. Nutku tutuluyor insanın
Teşekkür ediyorum. Annenize de geçmiş olsun.Yaşlılar böyle şeyleri daha aleni yapıyor
Annemin öyle bir çocukluk anısı var ki düşman başına
Size de geçmiş olsun
Sizi cok iyi anliyorum.Evet öyleymiş de bi an nutkum tutuldu bilemedim ne yapacağımı... Allah bir daha temkinli yaklaşacak kadar göstermesin![]()
Neden Fake olasınız? O dedelerden çok var .Merhaba kk üyeleri. Lütfen fake zannedenler yorum yazmasın. Okumak için de zahmet etmesinler!
Bugün bir etkinlik olarak huzurevini ziyaret ettik. Herkes gruplar halinde takılırken ben de yaşlı bi amcanın yanına oturmuştum. Kazağımdan kolumu öptü. Tek gözü görmüyordu sonra sütyenimi elledi çok şaşırdım. Sonra başka bi yere geçtim. Yalnız oturuyordu yanına kimse gitmemişti. Etrafımdaki yaşlı kadınların “pis”, “domuz”, “bırak şunu” diye konuştuklarına şahit oldum. Yaşlı olmasına rağmen bu olaya şaşırdım ama resmen tacize uğradım. Moralim bozuldu. Sinirlerim bozuldu. Her kadının yaşadığı şeyler ama erkeklerden iğreneceğim artık.![]()
s..... gitsin bir zahmet gitsin başka yerde bunasın.
valla nice demans hastaları var bir tek adını adresini olayı unutuyor, bir tek orasını mı hatırlıyor bunayınca.
Teşekkür ederim.Sizi cok iyi anliyorum.
İnsan başta anlamiyor, şoka giriyor, bi muddet sonra dank ediyor.
Cok gecmis olsun, umarim en kisa zamanda atlatirsiniz.
Bazı insanlar cinsel içerikli konu açmaya çok meraklı da yanlış anlaşılmak istemedimNeden Fake olasınız? O dedelerden çok var .
Kafaları nasıl çalışıyor bilemiyorum ama dikkatli olmakta fayda var.
Demansın evreleri var, her demans hastası sadece adresi unutmaz hanımefendi.