Taciz

ya hiç üzülmeyin sizin yakınlık kurmanızla da alakası yok. özellikle belli bir yaştan sonra akıl sağlıkları gittiği için geçmişten kalan alışkanlıklarını sürdürüyorlar. aslında sizi ellemekten zevk aldığı size sulandığı için değil. rahatsızlık. zaten libido yok denecek kadar az.

Yaşlıların bazılarında demans(bunama) gelişmesi durumunda sosyal norm ve tabularla ilgili kontrol mekanizması kalkınca malesef böyle şeyler olabiliyor.

Böyle hiç beklemediğimiz,konduramadığımız şeyler olur zaten. Toplumda öyle bi algı var. Bende de vardı. Yıktım şükürler olsun.

Allah ıslah etsin canım geçmiş olsun.

Uzuldum senin adina, ben yaslilarla ilgili boyle seyler yasamadigim için o şekilde bakmiyordum ama son bir kaç senedir duyduklarim beni de "masum gormemeye" itti artik.
Aslında benim düşüncemde doğru değil sonuçta bir kişinin hatasını diğerlerinede yüklememek gerek ama bende o kadar travma yarattı ki yaşlanmaktan çok korkuyorum o sevmediğim yaşlılar gibi olmaktan çok korkuyorum bazen diyorum yaşlanmadan öleyim

Bu çok ilginc bir dusunceymis. Ben de artik hepsini masum gormesem de, hepsini sapik gormuyorum hala. Yasadiginiz travma olusturmuş siz daha onyargilisiniz dogal olarak ama yaşliliktan bu sebeble korkmak baya ilginc geldi. :) Tabi ki oyle olmayacagiz, butun yaslilar oyle degil.

Yıllar önce otobüs ile işe gidiyordum. Yanımdaki boş koltuğa bastonlu yaşlıca bir "amca" oturdu. Bacağını bacağıma sürtmeye başladı. İlk başlarda yaşlı farkında değildir dedim. Otobüsün hareketinden dedim ama yok. Ben kaçtıkça o geldi. Bir şey de diyemedim. Desem "koskoca yaşlı başlı adam yanlış anlamışsındır" deyip beni suçlarlar diye bir şey de demedim. Mecbur kalktım yerimden.

Maalesef yaşanıyor böyle şeyler.

Çok değişik... üzüldüm adınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…