- 15 Şubat 2018
- 2.703
- 8.817
- 158
- Konu Sahibi telasememuresi
Yillar once bunun meme elleyen versiyonunu gordum. Bastonla yuruyordu okadar yasliydi.. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum ki. Enerjimi çok düşürdü... oluyomuş. Yaşlı da bekar da dinlemiyor... kız çocuğu,genç,yetişkin....onu teneşir paklar artık
sanki öyle bi kabiliyeti kalmış gibi triplere gel dedede.
ben aksine yaşlı erkeklerin sapıklaştığını düşünüyorum başlarına mı vuruyor nedir ergenken hep amcalar dedelerden taciz görmüşümdür.
Hem de nasıl...Kafayı kırmış ya da bunak derler nasılsa deyip tatmin etmiş pis arzularını. Ne diyeyim kadın olmak ne zor!
Teşekkür ederim evet ben de şaşırdım...Gerçekten böyle insanlar var malasef ana birde alzheimer ya da bu türe yakin hastalıklarda da olabiliyormuş. Geçmiş olsun kimseye güven yok
Artık öyle yapacağımYaşlılar, ergenler.... Uzaktan selamlaşın yaklaşmayın derim hep.
Bi an nutkum tutuldu buz gibi oldum sonra can havliyle kalktım.Tepki vermeniz gerekırdı ki kurum tedbır alsın acılen kurumu uyarın coluk cocuk gıdıyor kadınlar gidiyor dıkkat etsinler. Yaslı erkekler uzgunum ki daha sapkın olabılıyo.
Çok çirkin bi durumdu...Şeyleri kopasıya yaşları kaç olursa olsun akılları hep orada![]()
Beğendim ama inan yorumunu değil... Beğen butonuna bastım sadece. Çok çirkin. Küçük çocuğa bile taciz,gence,kadına... Bilmiyorum noluyor böyle.....Yillar once bunun meme elleyen versiyonunu gordum. Bastonla yuruyordu okadar yasliydi..![]()
Bilmiyorum hastalığını da başıma beklemediğim bişey geldiği için bi an tepkisiz kaldım. Tuhaf oldum. Sanki sokaktan geçerken bütün erkekler vücuduma bakıyormuş gibi hissettim. Çok tuhaf oldum.Ya sapıktır ya da alzheimer falan olmuştur.Kendinizi kötü hissetmeyin, nerden bileceksiniz yaşlı amcanın öyle bir şey yapacağını. Eğer alzheimer değil de aklı başında ise boynu kopsun.
onu teneşir paklar artık
sanki öyle bi kabiliyeti kalmış gibi triplere gel dedede.
ben aksine yaşlı erkeklerin sapıklaştığını düşünüyorum başlarına mı vuruyor nedir ergenken hep amcalar dedelerden taciz görmüşümdür.
...Yaslilarin daha çok taciz potansiyeli olduğunu dusunurum hep
Ergenlerden daha tehlikeli bu ihtiyar sapıklar. Ergenin potansiyeli var devamlı aklı orda önlem alabiliyorsun. Ama yaşlı biriisine merhametle saf duyguyla yaklaşıyoruz. Çok tehlikeli ve sinsi böyleleri. Benim de ablamın başına gelmiş 9-10yaşlarındaYaşlılar, ergenler.... Uzaktan selamlaşın yaklaşmayın derim hep.
İnsan kendini çok kötü hissediyor. İlk içeri girdiğimizde çok masum gelmişti,huzurevinde diye üzülmüştüm.Ergenlerden daha tehlikeli bu ihtiyar sapıklar. Ergenin potansiyeli var devamlı aklı orda önlem alabiliyorsun. Ama yaşlı biriisine merhametle saf duyguyla yaklaşıyoruz. Çok tehlikeli ve sinsi böyleleri. Benim de ablamın başına gelmiş 9-10yaşlarında
Ben de gitmeyeceğim,sanırım. Geçmiş olsun bu arada.Bu olaydan dolayı geçmişte düzenli ziyaret ettiğim huzur evine artik gitmiyorum .Benimde yıllar önce 18 yaşlarındayken geldi.Yasli ayakda dahi duramayan emekli polis biri tarafından. O gün bu gündür gitmiyorum. Allah belâlarını versin
Bunlardan çok. İnşallah kısa zamanda atlatırsın. Bir de bence huzureviyle iletişime geç bilgi ver onlara. Belki bikaç gün sonra yine birini taciz edecek.İnsan kendini çok kötü hissediyor. İlk içeri girdiğimizde çok masum gelmişti,huzurevinde diye üzülmüştüm.![]()