Taciz

onu teneşir paklar artık

sanki öyle bi kabiliyeti kalmış gibi triplere gel dedede.

ben aksine yaşlı erkeklerin sapıklaştığını düşünüyorum başlarına mı vuruyor nedir ergenken hep amcalar dedelerden taciz görmüşümdür.

onu teneşir paklar artık

sanki öyle bi kabiliyeti kalmış gibi triplere gel dedede.

ben aksine yaşlı erkeklerin sapıklaştığını düşünüyorum başlarına mı vuruyor nedir ergenken hep amcalar dedelerden taciz görmüşümdür.
Bilmiyorum ki. Enerjimi çok düşürdü... oluyomuş. Yaşlı da bekar da dinlemiyor... kız çocuğu,genç,yetişkin....

Ya sapıktır ya da alzheimer falan olmuştur.Kendinizi kötü hissetmeyin, nerden bileceksiniz yaşlı amcanın öyle bir şey yapacağını. Eğer alzheimer değil de aklı başında ise boynu kopsun.

Ya sapıktır ya da alzheimer falan olmuştur.Kendinizi kötü hissetmeyin, nerden bileceksiniz yaşlı amcanın öyle bir şey yapacağını. Eğer alzheimer değil de aklı başında ise boynu kopsun.
Bilmiyorum hastalığını da başıma beklemediğim bişey geldiği için bi an tepkisiz kaldım. Tuhaf oldum. Sanki sokaktan geçerken bütün erkekler vücuduma bakıyormuş gibi hissettim. Çok tuhaf oldum.

Yaşlılar, ergenler.... Uzaktan selamlaşın yaklaşmayın derim hep.
Ergenlerden daha tehlikeli bu ihtiyar sapıklar. Ergenin potansiyeli var devamlı aklı orda önlem alabiliyorsun. Ama yaşlı biriisine merhametle saf duyguyla yaklaşıyoruz. Çok tehlikeli ve sinsi böyleleri. Benim de ablamın başına gelmiş 9-10yaşlarında

Ergenlerden daha tehlikeli bu ihtiyar sapıklar. Ergenin potansiyeli var devamlı aklı orda önlem alabiliyorsun. Ama yaşlı biriisine merhametle saf duyguyla yaklaşıyoruz. Çok tehlikeli ve sinsi böyleleri. Benim de ablamın başına gelmiş 9-10yaşlarında
İnsan kendini çok kötü hissediyor. İlk içeri girdiğimizde çok masum gelmişti,huzurevinde diye üzülmüştüm. :KK43:

Bu olaydan dolayı geçmişte düzenli ziyaret ettiğim huzur evine artik gitmiyorum .Benimde yıllar önce 18 yaşlarındayken geldi.Yasli ayakda dahi duramayan emekli polis biri tarafından. O gün bu gündür gitmiyorum. Allah belâlarını versin

İnsan kendini çok kötü hissediyor. İlk içeri girdiğimizde çok masum gelmişti,huzurevinde diye üzülmüştüm. :KK43:
Bunlardan çok. İnşallah kısa zamanda atlatırsın. Bir de bence huzureviyle iletişime geç bilgi ver onlara. Belki bikaç gün sonra yine birini taciz edecek.

Back
X