Taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben zaten karşıda ki insanlarin çok etkilenen insanım tacize uğradım ama boyel ya değmişse falan deyince bende acaba dedim ayıptır söylemesi kalcama bastırdı yani
1.kalçanıza dokund6
2. Parmağı değdi
3. Bastırdı
4. Avuçladı diyeceksiniz sırada heralde. Polise gidin ama böyle anlatıp da güldürmeyin kendinize. Neyse odur. Onu anlatın.

Böyle insanların yorumu yüzünden kimseye anlatmak istemiyor insan içimi döktüm derken daha da mesajları gördükçe bin pişman oldum empati yapmayanlari da Allah bildiği gibi yapsın
Önlisans mezunu birinden iki satır kendini ifade etmesini beklerim. Yazı dili daha kolay, sakin sakin düşüne düşüne yazma imkanınız var. Beddua da etmeyin tutmuyor yeter artık yani.

1.kalçanıza dokund6
2. Parmağı değdi
3. Bastırdı
4. Avuçladı diyeceksiniz sırada heralde. Polise gidin ama böyle anlatıp da güldürmeyin kendinize. Neyse odur. Onu anlatın.
%99.9 eminim şikayetçi olmayacak. Daha kocasına anlatamıyor kaldı ki gidip polise ifade verecek. Ah vah diyelim, pışpışlayalım diye konu açtı. Beklediğini bulamayınca beddua yiyen, empati yoksunu, tacizci savunucusu biz olduk.

İşte benim bahsettiğim Haymana davarı bunlar. Ben de 6 ya öncesine kadar toplu taşıma kullanıyordum, hem de en kalabalık saatlerde. O saatleri özellikle seçen tipler var. Gerçek manada o niyette olmayan insanlar, toplu taşımada kadınların olduğu yerden uzak durmaya ya da mesafeye dikkat etmeye çalışıyorlar, onu söylemek istemiştim. Üzerinize üzerinize abanıyorsa amaç bellidir demeye çalışıyorum.

Söylemek istediğim şey, konu sahibinin yanlış anlamadığı ve taciz edildiğidir. Ortada bir yanlış anlaşılma yoktur. Yok eli çarpmış olabilir, yok sen yanlış anlamışsındır denmesi garibime gitti. O kadar insan arasında bir kişinin eli çarpıyor, hem de kalçaya. Siz söyleyin bir kadın olarak o kadar kalabalık içinde her gün kaç kişinin kalçasına eliniz çarpıyor. Yanlışlıkla bir erkeğin poposunu ellediniz mi.

Ahahaha çok iyi olay adam alıp gidecek ses etmese Ben pazar hiç sevmiyorum ya teyzeler surekli ittiriyor dokunuyorlarc

Çünkü kendi de acabalı konuştu. O yüzden soruldu emin misin diye. Yoksa tacizciyi savunacak hiç bir kadın olabileceğini düşünmek istemiyorum.
Şuna da karşıyım mesela. Taciz edildin neden o anda tepki göstermedin. O anda insan donup kalabiliyor korkudan. Ne yapacağını bilemiyor. Herkes aynı tepkiye vermeyebiliyor.

Ben elledim yuruyen merdivende. Sirt cantamin onunde kucuk bir goz var. Cantayi cikarmadan oradan bir sey alayim derken yanlislikla arkamdaki adamin bacagini avucladim. Cok utandim ozur diledim ama oldu yani.

Benim başıma gelen olay sizin başınıza gelirse bu kadar iyi niyetli düşünürsünüz o halde.
Ben tacize uğrasam yapacağım şey şikayetçi olmak olur bence sizde öyle yapın eminseniz? İlk yorumuma bakın emin misiniz taciz olduğundan yazmışım değil mi? Kalabalıkta elinde poşetli bir adam dokundu geçti yazmışsınız bu kadar kişi de soruyor taciz oldufundan emin misin diye

Ya ben zaten karşıda ki insanlarin çok etkilenen insanım tacize uğradım ama boyel ya değmişse falan deyince bende acaba dedim ayıptır söylemesi kalcama bastırdı yani
Siz bunu yazdınız da başta millet size emin misiniz diye mi sordu konu sahibi burdaki insanları da zan altında bırakıyorsunuz ? Siz kalabalıkfa dokundu geçti dediğiniz için sorduk hepimiz emin misiniz diye

Kalçanızın kenarına çarpmıştır bence
Ne biliyim kalcanin kenarına dokunarak taciz mi olur
Olacaksa avuclar veya arasına dokunur filan
Yanildiginizi düşünüyorum

Kaza olmamış bastırmış adam
Keşke başta soyleseymis konu sahibi

Kalçanızın kenarına çarpmıştır bence
Ne biliyim kalcanin kenarına dokunarak taciz mi olur
Olacaksa avuclar veya arasına dokunur filan
Yanildiginizi düşünüyorum
Öyle düşününce tacizi savunmuş oluyorsunuz düşünmeyin
Konuya güncelleme geldi kalçasına bastırmış adam

ben bu tarz şeylerde iyi ki erkekler bizim gibi davranmıyor diye düşünüyorum geçen otobüste ayakta yolculuk yapıyordum bay dolu otobüs fren yapınca düşme korkusuyla elim adamın bacağına gitti adam irkildi kendimi sapık gibi hissettim özür diledim. ama bu benim bilinçli yaptığım bişey değil düşerken tutunma isteğim yüzünden oldu ben bu konularda insanların günahını almaktan çok korkarım belki eli çarpmıştır filan bilemeyiz tamam taciz ülkemizde üst boyutlarda ama yanlış anladığım günahsız biri benim yüzümden linç edilsin istemem açıkçası

Öyle düşününce tacizi savunmuş oluyorsunuz düşünmeyin
Konuya güncelleme geldi kalçasına bastırmış adam
Zaten taciz savunucusuyum keşke beni de sürekli elleseler
Eşimle de taciz fantazisi yaparım hep
Hahaha

Tamam tamam ciddi oluyorum iki dakika duramadim yine

Konu içerisinde söyleyince yorum yapanların çoğu tacizi savunmuş gibi olmuş.
Ya niye savunalim ki benim iki kız kardeşim var şimdi de kızım oldu neden bir kadınin bunu yaşamasını isteyeyim . Birde bana bunu yaşarsanız bu kadar iyi niyetli düşünürsünüz yazmış ne alaka ? Sen kalabalıkta dokundu geçti dersen hepimiz kalabalıkta birine dokundugumuzdsn adam değmiş geçmiş olabilir deriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…