Söylemek istediğim hiç çıkmıyorum çıkınca da böyle bişey yaşadım o an elim ayağım titredi ne yapacağımı şaşırdımAvmde güvenlik var sonuçta,bağırıp çağıranın anında yanına geliyorlar,şikayetçi olacaksınız o an. Evden çıkmamanızla ne alakası var,adam poponuza ellemiş ,bunun ne anlama geldiğini evden çıkmayanlar da
Sağ olun yaşlı başli Allah belasını versinİnsan o an boş bulunuyor. Yapacagın şeyi yapamiyorsun. Yaşli adam dediniz ya, zaten gençten değil yaşlıdan kork derler. Yaşlı başlı adamlar da çok tehlikeli. Bir dahakine hemen polisi çağırın. En azından avm nin güvenliği vardir. İşlem yapsınlar. Eşinize o an söylememek iyi olmuş. Geçmiş olsun kardesim.
Yani tacizden eminseniz şikayet etmelisiniz hepsi bu.Söylemek istediğim hiç çıkmıyorum çıkınca da böyle bişey yaşadım o an elim ayağım titredi ne yapacağımı şaşırdım
Dokundu elinde poşet vardı parmağını bilerek degdirdi pislikFazla abartmamış mısınız? Kalabalıkta adamın taciz edip etmediği bile mechul şu anlattığınız mevzuda.
Arkanızda gözünüz mü var?Dokundu elinde poşet vardı parmağını bilerek degdirdi pislik
Olayın saatini biliyor musunuz? Eğer sessiz kaldığınıza pismansaniz eşinizle paylaşın ,polise gidip şikayetçi olun. Polis size görüntü izlemek için izin belgesi gibi bir şey verecektir,onunla avmye gidin güvenlikciye verin, o saati o bölgeyi açsınlar izlesinler. Kasıt var mı,yok mu oradan belli olur.Dokundu elinde poşet vardı parmağını bilerek degdirdi pislik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?