Taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz söyleyin bir kadın olarak o kadar kalabalık içinde her gün kaç kişinin kalçasına eliniz çarpıyor. Yanlışlıkla bir erkeğin poposunu ellediniz mi.
Ama el zaten kalça hizasında bir organ değil mi?? Ben bir kere otobüs hareket edince yanımdaki adamın üstüne savruldum, kucağına denk geldim resmen, beni tuttu, hatta genç yaşı bana yakın biriydi çok özür diledim ve utandım. Bir kere de otobüste tutunacakken yanımdaki adamın elinin üstüne elimi koydum nasıl denk geldi anlamadım. Kalabalıkta oluyor açıkçası, konu sahibi de emin olmayınca herkes şüpheye düştü

otobüste bir kez sabah ayılamamışım direk diye rahat rahat dayandığım on koltukta oturan adamın bacağıymış buda böyle utanç verici bir anım

otobüste bir kez sabah ayılamamışım direk diye rahat rahat dayandığım on koltukta oturan adamın bacağıymış buda böyle utanç verici bir anım
Yanlız ben bunu defalarca yaptım sabah okula gitmek için altıda binerdim

Yanlız ben bunu defalarca yaptım sabah okula gitmek için altıda binerdim
işte bende sabah işe giderken ön kapıda dayanma yeri olur orası boşsa benden rahatı yok işte oradaki direğe dayanıyorum diye ön koltuktaki adamın dizine dayanmışım iyi ki polis çağırmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…