- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.208
- 698
Taciz miydi, değil miydi, sen yanlış anlamış olabilirsin ne demek Allah aşkına. Yürüyen merdiven kaçmıyor, iki adım geriden binsin insanlar. Artık bu konuda erkekler de bilinçlendi, kendini bilen adamlar, yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için dikkat ediyorlar. Beyinlerine o kadar yerleşmiş ki, hemcinslerinin yaptığı pislik kendilerine de bulaşır diye korkuyorlar.
Geçenlerde asansöre bineceğim kapı açıldı, içeri de yaşları benden büyük iki beyefendi vardı, biri bana, abla siz geçin biz çıkalım, sonra ineriz dediler, asansördeki kameraya da güvenerek, sorun değil deyip bindim, ikisi de asansörün köşesine sıkışıp kaldılar.
Artık çoğu bu tür şeylere dikkat ediyor, nerede Haymana davarı gibi kalabalığın ortasına atlayan biri varsa bilin ki amacı bellidir.
Dikkat edene denk gelmedim ben. Metroya bindim adamla omuz omuza savaşa gidiyormuş gibi gidiyoruz. Yanında kocaman boşluk var ama ha bire üstüme geliyor. en sonunda kızdım o zaman geri çekildi. sessiz kaldığımız sürece böyle sapıklıklar devam edecek. Ama bazen insan yaşadığı şeyi anlamlandıramıyor o anda taş kesiliyor. Konu sahibi de fazla dışarı çıkmıyormuş ve ne yaşadığını kendi de anlamamış. Ama yeterinde korkmuş