- 4 Eylül 2011
- 11.007
- 23.691
- 598
- Konu Sahibi PacemTeAmo
-
o ne ya yaşlı adamı taciz edecek kadar ne yaşamış o adamAaa nadir de olsa erkeklere de oluyor.
Vardı bir arkadaşım. Yaşlı bir adam eliyle taciz etmiş bu çocuğu. Çıkışmış "ne yapıyorsun" diye. "Ne yapayım otobüs kalabalık" demiş pişkin pişkin.
Bir de yaşlı adamın taciz edildiğini de gördüm. Adam bastıydı tokadı. Bastonu kafasına indirmişti.
o ne ya yaşlı adamı taciz edecek kadar ne yaşamış o adamyoksa kadın mı taciz eden?
Yok yok. Erkek erkeği taciz ediyor.
"Nefes alsın yeter." diye düşünüyordu sanırım.
İlk tacize uğradığım da ilkokul 7. Sınıfa gidiyordum yani 13 yaşında hayattan soğumuştum kendimden nefret ettim psikolojim allak bullak olmuştu. Utancımdan ölüyordum. Kimseye söyleyemedim. Şuan 24 yaşındayım hala bazı yerlerde tacize ugruyabiliyorum. Giydiklerime de özen gösteren biriyim ama neden bilmiyorum çözümü iğne batırmakta buldum sonuna kadar batırıyorum içimin yağları eriyo o acıyı çekerken onlar bütün kıyafetlerimin yakasında bi toplu iğne bulundururum ben size de tavsiye ederim . Bu dünya daki bütün taciz eden erkeklerin hepsini allah kahretsin. Kabir azabı ceksinler.
Artık neresine denk gelirse batır gitsin. Hiç ses te çıkartamıyolar. Çok zevkli oluyo bağımlılık yaptım metrobüste ki bütün iğrenç insanlara batırasım geliyodu :-DSeyine de batırmak lazım.
Bi taraftan batırıp diğer taraftan çıkartmak gerek
Zaman zaman "acaba yeryüzünde tacize uğramamış kadın var mıdır?" diye düşündüğüm çok oldu...
Gözle tacizi geçtim. Sözle tacizi de bir kenara bırakalım... Dokunarak taciz konusunda bile o kadar cürretkar oluyorlar ki..Tüylerim diken diken oluyor... Daha bugün haberlerde 17 yaşındaki genç kızın tacize uğraması sonucu sokak ortasında bayıldığını gördüm... Midem buladı..İçim çok kötü oldu..
Sıra beklerken, otobüs beklerken, toplu taşıma araçlarında her gün binlerce kadın tacize uğruyor..
Evet ben de uğradım.. Merak ediyorum hiç uğramayan var mı ?
Bence yok...
İçim çok kötü. Bu konu hakkında yapabileceğimiz pek bir şey yok belki ama içimi dökmek istedim...
Yollarda tedirgin yürüyoruz. Tenha sokaklarda araba yanlarından geçerken kalbimiz ağzımızda atıyor,
otobüste tek kaldığımızda cep telefonuyla aramadığımız insan kalmıyor.. neden? Olur da bir şey yapma düşüncesi gelirse şoföre anında telefon karşısındaki insanın haberdar olacağını bilsin ve bir şeye yeltenmesin diye...
En çok ta neye üzülüyorum biliyor musunuz.. Bugünkü taciz olayındaki herif tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.. Bu herif aynı zamanda evli ve 2 çocuk babası...
Artık neresine denk gelirse batır gitsin. Hiç ses te çıkartamıyolar. Çok zevkli oluyo bağımlılık yaptım metrobüste ki bütün iğrenç insanlara batırasım geliyodu :-D
Cok uzuldum. Ailenize soyledinizmi.
Yaaaa gozyaslariyla okudum cok uzucu ama sen ne kadar saglam guclu bi insansin teyzelerine asiri asiriii sinirlendim hatta bugun bu uzuntu ve sinirle kesin uyuyamam onlarla gorusme bence onlar seni sarmaliycaklari yerde seni minicik en masum bebek halinle hirpalamislar onlardan teyze olsa ne olur kucucuk cocuga soylenecek laflarmi sen ne bilceksinki o yaslarimi hayal meyal hatirliyorum ben cocuk bile degilsin yani cok kucuk beneklikten yeni cikmis sayilirsin o dayim utanmadan evlenmis cocuk yapmis allahin cezasi acaba bir nebze pisman olup utandimi. Allah sana dunyada bu derdi verdi ama oteki tarafta sen cenneteyken bu kotulukleri yapanlar cehennemde azap cekicek allah bidaha kotulerle karsilastirmasin seni.Beni taciz ederken teyzem gördü tüm sülale biliyor. Yaşadıklarımı anlatmak için konu açtım hatta.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kucukken-beni-taciz-eden-akrabam.800188/
Bicak cekti haa ayy cok korkmusdundur nasil kactin elindenUğramayan var mı acaba ?
Çok kalabalık bir meydan da sapığın biri resmen avuçladı popomu kafamı çevirdiğimde bıçak gösterdi şerefsiz donup kalmıştım.
Serbest bırakmışlar adamı , hay nasıl sövsem bilemedim
Senin teyzen o... tekiymiş.ay gece gece cinlerim tepeme çıktı yine.Beni taciz ederken teyzem gördü tüm sülale biliyor. Yaşadıklarımı anlatmak için konu açtım hatta.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kucukken-beni-taciz-eden-akrabam.800188/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?