- Konu Sahibi PacemTeAmo
-
İnan hatırlamıyorum ne yaptık orada , şoka girdim zaten yanımda bir sürü kız arkadaşım vardı üstelik.Bicak cekti haa ayy cok korkmusdundur nasil kactin elinden
Evet bende oyuzden telefonumda 155 in numarasiniyazarim eger tenha bi yerse aramaya basmadan oyle yururum bi durum oldugunda hemen aramaya basayim diye cok korkunc hadsiz erkeklerİnan hatırlamıyorum ne yaptık orada , şoka girdim zaten yanımda bir sürü kız arkadaşım vardı üstelik.
Ya böyle durumlarda çığlık atılması gerektiğini düşünüyorum var gücünle bağıracaksın.
Yaaaa gozyaslariyla okudum cok uzucu ama sen ne kadar saglam guclu bi insansin teyzelerine asiri asiriii sinirlendim hatta bugun bu uzuntu ve sinirle kesin uyuyamam onlarla gorusme bence onlar seni sarmaliycaklari yerde seni minicik en masum bebek halinle hirpalamislar onlardan teyze olsa ne olur kucucuk cocuga soylenecek laflarmi sen ne bilceksinki o yaslarimi hayal meyal hatirliyorum ben cocuk bile degilsin yani cok kucuk beneklikten yeni cikmis sayilirsin o dayim utanmadan evlenmis cocuk yapmis allahin cezasi acaba bir nebze pisman olup utandimi. Allah sana dunyada bu derdi verdi ama oteki tarafta sen cenneteyken bu kotulukleri yapanlar cehennemde azap cekicek allah bidaha kotulerle karsilastirmasin seni.
İnan hatırlamıyorum ne yaptık orada , şoka girdim zaten yanımda bir sürü kız arkadaşım vardı üstelik.
Ya böyle durumlarda çığlık atılması gerektiğini düşünüyorum var gücünle bağıracaksın.
Ergenken benimde vardi bide onlar yasak kullsnmasi tak diye aciliyo cok hoslanirdim koluma sopa sokardim takip edenlere kafa tutardim zincirli sopam vardi annem bunlar ne diye kizardi. Aslinda cok merhametliyimdir kimseye tokat bile atamam sadece hava civaydi. simdi evde bicaktir bilmemne asla sevmiyorum. esimin tufegi var hic sevmem oyle seyleri ,kizmasa atmak isterdim oyuzden gozumun gormiycegi yere koydum.liseye gidiyordum, otobüs tıklım tıklım. yanımda bir adam cinsel organını bacağıma değdirdi. irkildim hop geri çekti. çantamda cebimde hep bıçak vardır benim sustalı. çaktırmadan çektim, tam bacağımın önüne koydum, bir daha dönerse diye. döndü, bıçak da batınca bu bir çığlık. herkes noldu diyor ama adamın gözünün içine bakıyordum dik dik. bana en ufak bir şey yapsa saplardım orada. ergeniz ya bir de. adam kaptan aç kapıyı kusucam dedi öyle attı kendini. velhası bıçak taşıyın ama göstere göstere dolanmayın.
ben muşta ve biber gazıyla dolaşıyorum. geç saatlere kalacağım zamanda da jopumu alıyorum. evet hepsi yasa dışı doğru. tacizden ve tecavüzden kurtulabiliyorlarsa ben de pekala taşıdıklarımdan yırtarım.Ergenken benimde vardi bide onlar yasak kullsnmasi tak diye aciliyo cok hoslanirdim koluma sopa sokardim takip edenlere kafa tutardim zincirli sopam vardi annem bunlar ne diye kizardi. Aslinda cok merhametliyimdir kimseye tokat bile atamam sadece hava civaydi. simdi evde bicaktir bilmemne asla sevmiyorum. esimin tufegi var hic sevmem oyle seyleri ,kizmasa atmak isterdim oyuzden gozumun gormiycegi yere koydum.
Evet o an insan aptallaşıyor biliyorum ben de öyle oldum çünkü ama ya apartmanda sıkıştırsaydı seni.Her ne kadar şöyle yaparım böyle yaparım dense de insan bağıramıyor maalesef acayip bir şoka giriyor aptallaşıyor...
Birkaç sene önce işten geç çıkmıştım saat 7-8 falan hava karanlık. Arkamdan başı gözü kapşonla kapalı biri evin kapısına kadar takip etti. Korku filmerinde katilden canavardan kaçan insanlar gibi oluyor insan. O yolu nasıl yürüdüm anlatamam o kadar çok korktum ki sanki rüyadayım da hareket edemiyorum gibi zor zekat evin kapısına attım kendimi. Apartmanın kapısını açarken geldi kopasıca bir tarafını açtı durdu kaşımda hareketler yapmaya başladı o anahtarla kapıyı açmak hiç o kadar uzun sürmemişti...merdivenlere zor bıraktım kendimi...sonraki kaç gün sürekli arkamı kollayarak korku içinde işe gittim geldim...şimdi düşünüyorum şunu yapsaydım bunu yapsaydım diye ama o an akıl baştan uçup gidiyor çok büyük bir utanç ve korkudan dolayı...
Biber gazı şok cihazı bir de falçata taşıyın çantanızda, hatta hımbıl bir vücut değil çevik bir vücudasahip olun yakın dövüş taktikleri öğrenin, mühimmat tamam ama dövüş kısmı ben de eksik batmandan ankaraya geçince eşimle bende spora yazılıp ögrenicem, Türkiyede kadın olmak sürekli tetikte olmak demek, sadece savunma değil saldırıya da hazırlıklı olmalıyız diyorum, testislere çalışın ters bir durumda
Allah gani gani belalarını versin tacizcilerin tecavüzcülerin topunun evveliyatını s.....
Adalet nereye gidiyor belli değil... gecen gunler de yonetmelık değişti ve şuan kapalı cezaevlerınde cezasının 10 da 1 nı ceken acıga ayrılıyor... cezaları daha fazla arttıracaklarına insanları daha fazla suc işlemeye sevk ediyorlar.
Gerçekten tacize uğramayan kız diye bir şey olmadığına inanmaya başlayacağım artık.. "Normal bir Türk kızı" olarak ben de yaşadım. Yolda, orada, burada olan elle ve sözlü tacizleri hiç saymıyorum bile. İnanın bana onlar yakın akrabanızın tacizi yanında hiçbir şey değil ve en kötüsü, alıntıladığım mesajda arkadaşın yazdığı gibi, olayı anlayamamanız. Çünkü size zarar vereceğini hiç düşünmediğiniz bir yerden geliyor saldırı. Üstelik ben çok da küçük değildim 10-11 yaşlarındaydım. Amcamın sapık oğlu, ki kendisi o sıralar 18-19 yaşındaydı, sürekli arkamdan göğüslerime dokunurdu bana bir şeyler gösteriyormuş anlatıyormuş gibi yapıp.. Kucağına almaya çalışırdı sürekli. Bir tuhaflık olduğunu hissetmem ve ne yaptığını alamam için biraz zaman geçti.. Anladıktan sonra da hiçkimseye anlatmadım. Tek yapabildiğim kaçmak ve o bize geldiğinde saklanmak oldu.neden kendimden utanan ben oluyorum? onlar elini kolunu sallayıp hayatını yaşarken, utanmadan başka sapkınlıklar peşinde koşarken, neden utanan ben oluyorum, çıldırcam. 7 yaşında ekmek alıp evine giden bir çocuk, apartmanda mıncıklanak ne yapmış olabilir? suçum merdivenleri önde çıkmak mı? en kötüsü de küçükken anlamlandıramadığımız şeylerin şimdi taciz oldugunu anlamak.
aklımın kestiği zamanlarda yaşadıgım sözlü, eylemli tacizlerde de hep dondum kaldım. niye utanan benim, başından aşağı kaynar sular dökülüyormuş gibi hisseden benim, sanki ağzımı açarsam başıma bela alacakmışım korkusu yaşayan benim. böyle yaptıgımız, ağzımızı açmadıgımız için... neyse daha fazla bir şey yazamıcam. bundan sonra ne olursa olsun bagrıcam, caydırıcı cezalarımız olmadıkca bunların akıllanacagı yok. nolursa olsun bagırın kalabalıktan korkmayın. annesi, bacısı, eşi olan hala insanlıgını kaybetmemiş birileri bize sahip çıkar umarım. öbür türlü suçluluk duygusuyla yaşamak daha zor, hem de suçsuzken
ben artık "nolur benden önce insin" diye dua etmekten ziyade bagırıcam, aglamak yok güçlü bagırmalıyız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?