Tacize mağruz kaldım

Basiniz sagolsun. Allah rahmet eylesin.
Pis yaratik. Ise gitmeyin. Esinize de sevmedim diyin gecin.

Çok üzüldüm, başınız sağolsun :KK43: hasta mıydı yavrunuz?
Bir daha da gitmeyin o işe evet. Allah’ın cezası herif.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun benim kızım 6 gün dayanabildi bu pis dünyaya belki en güzel ömrü o yaşadı bilemiyorum 23 haftalık doğmuştu

Ben işe girmek için çok ısrar ettim o yüzden sıkıştıracaktır zaten benim suratmın asıklığından bişey mi dedi askıntımı oldı asarım keserim muhabbeti döndü o yüzden çok korkuyorum dediğim gibi eşimi durdursam babam durmaz çok alkol alan bi insan zaten normalde de asabi içince kendini kaybediyor kafasına birini taktıyda onu buluyo içince çok karakola düştü onu durduramaam kimsenin başını beleya sokmadan çıkmam lazım
Aslında böylesi adamlara babanız gibi peşini bırakmayacak korkulu günler yaşatacak biri lazımda,ama babanız işte sonuçta onunda başı belaya girecek diye tedirgin olur insan.inşallah başkasından bulsun pislik kart zampara

Ortalik serefsiz dolu. Yasindan basindan utan be adam!
Cikin ve bir daha gitmeyin. Yapamiyorum bana gore dgil deyin.

Bu arada basiniz sagolsun.

Keşke kafasını yaraydin o pisliğin o anda.

Çok yoruluyorum deyip çık işten bari canım.
Allah bebeğine rahmet eylesin inşallah:(

Öncelikle basınız sagolsun..

Adama gelince de

Tabi deyip olanca gücünüzle şeyine tekme atsaydiniz keşke.Ayrica siz resepsiyon gorevlisiniz ne diye adamın özel işini yapıyorsunuz ki ? Kol dugmelemek ne alaka ?

Bak arkadaşım.
Yarın kadınlar günü.
“Bizi kimse korumuyor” diye şikayet edip duruyoruz ama çoğunlukla ezilmeye razı olan da biziz.

Taciz suçtur. Bunu hepimiz biliyoruz. Ama birçoğumuzun bilmediği bir şey var. Ceza Kanunu’nda zaten suç olan taciz, işyerinde gerçekleştiği vakit ceza yarı oranında arttırılır. Haklarınızı bilin. Uygulamada sıkıntı da olsa, kimi açılardan yetersiz de olsa, işyerinde taciz durumlarında kanun kadının yanında.

Susarak sadece o adamın ekmeğine yağ sürersiniz. Aman kocam kızmasın, aman annem üzülmesin, aman komşular öğrenmesin diye diye memlekette taciz edilmeyen kadın kalmadı. Sessiz kalırsanız bu düzene eyvallah demiş olursunuz.

Bak arkadaşım.
Yarın kadınlar günü.
“Bizi kimse korumuyor” diye şikayet edip duruyoruz ama çoğunlukla ezilmeye razı olan da biziz.

Taciz suçtur. Bunu hepimiz biliyoruz. Ama birçoğumuzun bilmediği bir şey var. Ceza Kanunu’nda zaten suç olan taciz, işyerinde gerçekleştiği vakit ceza yarı oranında arttırılır. Haklarınızı bilin. Uygulamada sıkıntı da olsa, kimi açılardan yetersiz de olsa, işyerinde taciz durumlarında kanun kadının yanında.

Susarak sadece o adamın ekmeğine yağ sürersiniz. Aman kocam kızmasın, aman annem üzülmesin, aman komşular öğrenmesin diye diye memlekette taciz edilmeyen kadın kalmadı. Sessiz kalırsanız bu düzene eyvallah demiş olursunuz.
Çok doğru söylüyorsunuz ama benim babam yanlış anlamayın benim yüzümden bi adamı bıçakladı amcam abilerim laf attılar diye hastanelik ettiler ve ben o esnalarda 15 yaşındydım böyle birşeyi şikayet etsem duymama ihtimalleri yok bana kızmazlar asla hani bazı insanlardan duyuyorum çok afedersiniz dişi köpek benzetmesi yapıyolar bana asla öyle yaklaşmadılar yaklaşmazlarda ama bu adamı sağ bırakmazlar ve ben gerçekten zor günler geçiriyorum birde eşimden babamdan olamam

İyi akşamlar arkadaşlar ben kızımı kaybettim 19 gün önce ve kafam dağılsın evde duramıyorum diye iş aramaya başladım dün görüştük eşimlede gittim ve bugün başladım bi otelde resepsiyonist olarak şimdi sorun şuki patron 55 60 yaşlarında biri elini kesmiş bantlayıver dedi iyi dedim bantladım gitti üstünü değiştirmiş bi kolunu iliklemiş diğerini ilikleyememiş ilikleyiver dedi iyi onuda yaptım üst düğmeleri iliklemiş altları ilikleyememiş güya o.... ç... İliklede pantolonun içine sok dedi bende kendiniz yapın deyip çıktım elim ayağım boşaldı zangır zangır titriyorum sinirden konuşmuyorm falan illa çay ısmarlayayım sigara içelim bilmem ne günü tamamladm ama gitmek istemiyorum işe ama babam eşim soracak noldu diye ne uyduraym bilemiyorum akşam eşim aldı sabah eşim bıraktı onun yanında da çok başarılı işi kapıyo vs konuşuyo beceremedim vs diyeiyorm açıktan söylersem o adama zarar vereceklerdir ve bunu asla istemiyorum ne yapaym işe devam edersem o adamla sorun yaşayacağm ve muhtemelen kafasını yarmadan çıkamam asabım çok bozuk psikolojim alt üst
devam etmeyceksin... işe gitmeyeceksin. eşine de ben otelde çalışmak istemiyorum düşündüğümden zormuş çok yordu başka bir iş bakıcam dersin. gerçi yerinde olsam o adama bir güzel haddini bildirirdim ki tacizden dava açıcaksın rezil rüsva edeceksin bir daha başkasına bunu yapamasın.

Basiniz sagolsun. Allah sabirlar versin.
Is temposu cok yuksek cok yoruluyorum diyebilirsiniz yada cok stressli kafam kaldirmiyo rahatsizlandim. Ustumr cok fazla is yuku bindiriyolar yeniyim diye diger calisanlar eziyorda diyebilirsiniz. Umarim sorunsuz bi sekilde hemen cikarsiniz o isten

Sakın ama sakın yarın işe gitme .. bide otelmiş adam seni bi odada sıkıştıtabilir.. üstelik bu olayın üstüne yarın işe gitmenizden cesaret edebilir..

Eşinize daha çalışmak için kendinizi hazır hissetmediğinizi söyleyin..

Bu şekilde anlatma.Adamdan hoşlanmadım pek,bana karşı birşeyi olmadı ama başka kadınlara bakışını beğenmedim de.Başka iş bakıcam de.Çalışırken de bir yandan başka iş bakarsın.

İyi akşamlar arkadaşlar ben kızımı kaybettim 19 gün önce ve kafam dağılsın evde duramıyorum diye iş aramaya başladım dün görüştük eşimlede gittim ve bugün başladım bi otelde resepsiyonist olarak şimdi sorun şuki patron 55 60 yaşlarında biri elini kesmiş bantlayıver dedi iyi dedim bantladım gitti üstünü değiştirmiş bi kolunu iliklemiş diğerini ilikleyememiş ilikleyiver dedi iyi onuda yaptım üst düğmeleri iliklemiş altları ilikleyememiş güya o.... ç... İliklede pantolonun içine sok dedi bende kendiniz yapın deyip çıktım elim ayağım boşaldı zangır zangır titriyorum sinirden konuşmuyorm falan illa çay ısmarlayayım sigara içelim bilmem ne günü tamamladm ama gitmek istemiyorum işe ama babam eşim soracak noldu diye ne uyduraym bilemiyorum akşam eşim aldı sabah eşim bıraktı onun yanında da çok başarılı işi kapıyo vs konuşuyo beceremedim vs diyeiyorm açıktan söylersem o adama zarar vereceklerdir ve bunu asla istemiyorum ne yapaym işe devam edersem o adamla sorun yaşayacağm ve muhtemelen kafasını yarmadan çıkamam asabım çok bozuk psikolojim alt üst

Ortamı sevmedim de başka açıklama yapma.

Başınız sağolsun çok üzüldüm Allah dayanma gücü versin

Adamı gözüm tutmadı deyin size davranışını söylemeyin ama başkasına yan gözle baktığını söyleyin yani çıkın ordan yarın bi laf olur sizi suçlarlar malum ülkemiz de bazı insanlar erkeğin yaptığını görmez kadına çamur atarlar kendinizi koruyun lütfen

ayy olaya bak. Ayrıl ordan ama eşine söyleme. şimdi adamı dövmeye bişey yapmaya kalkar. (ki haklı) böyleleri yaşamasın artık yeter ya bıktım şu ülkenin böyle insanlarından

Başınız sağolsun Allah sabır versin..

Bence de gitmeyin oraya. Ortamı sevemedim çalışanların birbirine tutumu çok kötü iyi davranmıyorlar sorumluluğum dışında çok ağır işler veriyorlar filan de bence.. :KK64:

Bence otelde rezillik çıkartın. Gördüğünüz bütün müşterilere “bi sapığın otelindesiniz inşallah odalara kamera falan koymamıştır” diyin. Bütün söyleyeceğinizi söyleyip ayrılın. Eşinize babanıza da “tacize uğradım, rezil ettim, çıktım” dersiniz. Ama asla söyleyemem derseniz, çok eziyordu işim dışında iş veriyordu dersniz.

Başınız sağ olsun çok üzüldüm... bence eşinize kesinlikle söyleyin çünkü nedense bi şekilde öğreniyolar duyuyolar başka şekillerle anlatılıyor bu seferde eşler arası çatışmalar olıyor. Ne olursa olsun eşinizden gizlemeyin. Adamı en fazla yumruklar küfür eder elle taciz olmadı şöyle yapmamı istedi yapmadım ileriye gidemedi dersiniz. Tabi siz daha iyi bilirsüniz

Back
X