Tacize mağruz kaldım

Otelde uygunsuz seyler oluyor dersin erkekler icin yeterli olur bence
Bana kalirsa kocana da babana da dogruyu soyle bir temiz dovsunler

Sağolun Allah razı olsun. Maddi açıdan da iyi durumda değiliz babam özellikle gir bi yere çalış eşinden yük al biraz gibi konuştu dün İlk günden çıktın diye kızacaklar diye de çekiniyorum çok zor

Allah rahmet eylesin. Allah sabırlar versin. Henüz yasınız devam ediyor kimsenin kalkıp da niye bıraktın diyeceğini sanmıyorum.

Bence adamın yüzüne bir tukur sonra kafasına bişey at.rezil et sonra bişey olmamış gibi çok esinede isinamadim ortama calisam da içinden gelmiyor.kimse yok konuşacak falan de.bu arada basın sağ olsun rabbim acısını hafifletsin insalalh

Çok doğru söylüyorsunuz ama benim babam yanlış anlamayın benim yüzümden bi adamı bıçakladı amcam abilerim laf attılar diye hastanelik ettiler ve ben o esnalarda 15 yaşındydım böyle birşeyi şikayet etsem duymama ihtimalleri yok bana kızmazlar asla hani bazı insanlardan duyuyorum çok afedersiniz dişi köpek benzetmesi yapıyolar bana asla öyle yaklaşmadılar yaklaşmazlarda ama bu adamı sağ bırakmazlar ve ben gerçekten zor günler geçiriyorum birde eşimden babamdan olamam
Başınız sağolsun,Rabbim size sabır ve dayanma gücü versin.
Eşinizle konuşun,kötü oldum,henüz toparlayamadım kendimi,gitmek istemiyorum,1-2 ay idare edelim,ben sonra başka iş bakarım deseniz kabul etmez mi?

ayrılmak istemiyorsunuz anladığım kadarıyla; bi süre daha gözlemle o zaman. belki sen sınırları çizince bulaşmaz sana?

Şimdi ben bunu kocama soylesem senın agzını yuzunu duzeltır,o zaman adam ol basını kaldırma devam et,rezıllık cıkarttırma bana otelde de.. karına da soylerım senı ben ekmegımı kazanıcam burda de..

ispatla (ses kaydı görüntü kaydı vs )dava aç ve çık.
aşırı kazanırsın.
aşırı.

Durumu pembe diziye cevirmeden ayrilin isten.
calismayi istemiyorum deyin illa bahane uretmeniz mi lazim.

Kızlar tabiki böyle bir yerde çalışmak istemiyordum bugün sabah gittim dün yaptığınız hareketten sonra burda çaalışmak istemiyorum dedim sen benim kızımsın bilmem ne dedi ilk günden bu samimiyeti nerden buldunuz dedim benim babam bizden istemedi bu zamana kadar dedim verin çıkışımı dedim zaten mahkeme duvarı gibi suratm varmış kastamonunun yükünü ben taşıyomuşum sanki öyle diyo çıktım geldim hepinize teşekkür ederim bi kaç arkadaşın dediği gibi otelde ahlaksız şeyler oluyo zina yapılan yerden ekmem yiyemem dedim eşimede o da zaten durma orda o zaman hiç dedi verdiğiniz akıllar için çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden başsağlığı dileyen arkadaşlarım Rabbim sizlere ve sevdiklerinize sağlıklı hayırlı uzun ömür versin

Ben olsam esime söylerdim bi guzel ağzını burnunu yamultsun, hem siz neden iliklediniz ki yok kol düğmesi yok bilmem ne düğmesi? Ben cvp vermeden çıkardim yanindan eve dönerdim valla Allah korusun kart zampara adi pislik geberesice herif

Back
X