- 2 Ekim 2016
- 12
- 29
- 3
- 27
- Konu Sahibi kucukkizcocugu
-
Tek temennim yaşamamış olması konunun sahte olması.zaten gerçek olabilme ihtimalinide düşünüp yorumumu ekledim.evet bunları yaşayan çok çocuk var.yaşatanlarında Allah belasını versin.ama olaylar zinciri kuzen hala vs bayanın şuan 18 yaşında olması sevgili yapabilcek kadar aklının çalışması ama tacicinin evine geldiği halde hiç bişey söylememesi vs vs hele bu zamanda , hadi eskiden tabular fazlaydı , anne babalar anlayışsızdı böyle konularda, taciZci değil taciz edilen suçlanırdı çoğu kez.....inanmadım.Herkesin düşüncesi kendine.he gerçekten yaşadıysa ,dedim ya Allah yardımcısı olsun zor.ona bunları yaşatan ve tüm böyle sapkınlıkları olan herkes gebersin.Açıkçası bende inanmadım umarım biz hakliyizdir ki bu kadar kotu şeyi yaşamamıştır konu sahibi.komsu tacizi,kuzen ve hala bilmiyorum
pff hamileyken böyle söyleme bari inanmadıysan yorum yazma ilgilenme konuyla bu kız belki yalan söylüyor belki doğru az bebeni düşün ne bileyim hamile olsamİnanmadım niyeyse....doğruysada Allah yardımcın olsun..
Tek temennim yaşamamış olması konunun sahte olması.zaten gerçek olabilme ihtimalinide düşünüp yorumumu ekledim.evet bunları yaşayan çok çocuk var.yaşatanlarında Allah belasını versin.ama olaylar zinciri kuzen hala vs bayanın şuan 18 yaşında olması sevgili yapabilcek kadar aklının çalışması ama tacicinin evine geldiği halde hiç bişey söylememesi vs vs hele bu zamanda , hadi eskiden tabular fazlaydı , anne babalar anlayışsızdı böyle konularda, taciZci değil taciz edilen suçlanırdı çoğu kez.....inanmadım.Herkesin düşüncesi kendine.he gerçekten yaşadıysa ,dedim ya Allah yardımcısı olsun zor.ona bunları yaşatan ve tüm böyle sapkınlıkları olan herkes gebersin.
Kimseye anlatamadığım günlerim, yıllarım. Aklımda hep yazmak vardı zaten bugüne kısmetmiş. Hayatımın birinci iğrençliği 4 5 yaşlarında küçücük bir kız çocuğuyken yaşandı. Komşumuzun eşi. Annemin hala daha çok sevdiği komşumuzun eşi. 20 yıllık bi dostluk bu. 4 kızı olan bi adam bu yaratık. Bana nasıl dokundu bilmiyorum.. Biz sokağa inerdik annem öyle hiç izin de vermezdi sakınırdı bizi. Abimle zar zor inerdik. Evin önüne o da. Binanın altında bi dükkan. Seviyormuş gibi yapardı. Anlamazdım. Anladığım günden beri de önünden geçerken yüzümü eğerek geçtim. Şimdi taşındık. Ama dün akşam bizim evin misafiriydi. Onun iğrenç bakışlarını hissetmek çok kötüydü. Onu oracıkta öldürmek istedim. Çünkü artık karşısında genç bir kız vardı. Pis bakışlarını bir ben hissediyordum eminim. Gelelim yıllar sonrasına, ben bu olayı aklımdan çıkaramadım tabi ki şu anda da olduğu gibi gün gibi hatırlıyorum. Anneannemin evindeyiz, bütün teyzelerim dayılarım var. Bu sefer de kuzenim. Benimle aynı yaştaki kuzenimle uyuyoruz gece karanlığı saat 3 4 her neyse. Herkesin uyuduğu bir saat. Ama o uyumuyor. Annesinin yanından kalkıp benim yanıma geliyor. Yeni yeni ergenliğe girdiğim zamanlar. Her yerime dokundu. O pislikte bana dokundu. Öptü. 2 gece bana bunu yaşattı. Ben tam onun yüzüne vuracaktım ki bu yaptıklarını kanıtlayamam diye sustum. Yıllardır bekar olan halamın pis dokunuşlarını da anlamamıştım zamanında. Şimdi onunla da görüşmüyorum. Zaten görsem olduğu yerde öldürmekten korkuyorum. Şimdi 17 yaşıma 1 ay gibi bir süre kaldı. En güzel yaştır ya 17. Ben ağlayarak yazıyorum bunları. Bi ilişkim var. Eminim beni seviyor. Ama benim yanağıma kondurduğu bir buse bile beni saatlerce düşündürüyor. Bana zarar verir diye korkuyorum. Benim için farklı düşünür diye korkuyorum. Kimseye anlatamadım ben bunları. Kime ne anlatayım ki. Anneme anlatsam kahrolur. Babam zaten beni istemiyor yıllardır.
Tek merak ettiğim benim suçum neydi. Şu yaşımda bakire miyim değil miyim bilmiyorum bile. Kendime bunun cevabını veremiyorum ben. Bedenimi tanımıyorum. Son sözlerim bugün beni ağlatan babama, hiç sevmedi beni çocukken bir kere öpmedi önemsemedi hep iteledi hep oğlunu sevdi onu önemsedi. Canım babam inşallah oğlun yüzünü kara çıkartır ben bu halimle tek başıma hayatımı kazanıcam sen bana her ne kadar güvenmesen de inanmasanda..
17 yaşında koca kizsin...
Geçmişin üzücü....
Ancak KOMŞU EŞİ diyorsun be gülüm
Hala görüşüyoruz diyorsun
Niye hala susuyorsun
Pis halamın dokunuşlarını unutamiyorum diyorsun
Niye hala susuyorsun
Annene anlat...
Bu kadar sakinan anne seni korumaz mi
Hem o adam sizin evinize nasıl gelip gider
Baban yok sonuçta o evde...
Erkeksiz eve öyle misafirlige bile gelememeli!
Sessiz kalma
Kalacaksan da nolur buraya yazma
İnan paranoyak olacağım yakında...
16 yaşında bir çocuksun daha ve bu olaylara maruz kalmışsın bu basit bir kin olayı değil annen baban seni koruyamıyor o zaman iş devlete düşerŞimdi size tek tek anlatayım. Birincisi 18 değil hala 16 yaşımın içersindeyim. Zaten yaşadığım olayları kısa kesmek adına böyle yazdım. Olaylar zinciri olarak. Aralarında yillar var. O pisliğin evimize gelmesi konusuna ve ailelerin anlayışsız olmasina gelirsem, babam geri kafalı bir ahmak annemse kendisini fazlasıyla gelistirmis ve gayet anlayışlı bir anne. Şu anki ilişkimi de biliyor ve bi çok şey onun kontrolünde. O adam evime geldiginde babamla karşılıklı çayını yudumlarken ben gidip bu adam bana boyle dokundu diyemezdim o kalabalığın içinde. Hele ki babamin yaninda. Ben babamin bana inanmamasindan bahsediyorum. Babam şu an zaten hic bir konuda beni desteklemiyor bir iliskimde yok. Ben kendi odamda yaşıyorum. O evde normal devam ediyor. Babamla birbirimizi ne kadar az görsek iyi. Ama ben o akşam odadan çıktım ve gittim onun yüzüne kin ve öfkeyle baktım sesi soluğu kesildi. Korktu cunku bir sürü kisi vardi. Bir de bu insana hacı diyorlar. Sapık şerefsizin önde gideni. Neyse umarım anlatabilmişimdir biraz
annemse kendisini fazlasıyla gelistirmis ve gayet anlayışlı bir anne. Şu anki ilişkimi de biliyor ve bi çok şey onun kontrolünde.
babam geri kafalı bir ahmak Babam şu an zaten hic bir konuda beni desteklemiyor bir iliskimde yok.
16 yaşında bir çocuksun daha ve bu olaylara maruz kalmışsın bu basit bir kin olayı değil annen baban seni koruyamıyor o zaman iş devlete düşer
korunman tedavi olman gerekir
Onu kimse anlamadı da konu sahibi o konuyla ilgili de pek bi şey yazmıyo zatenKuzum benim ya. Daha 17 senelik sirtinda neleri tasiyosun sen boyle.
Halayi tam olrak anlmadim ben. Halan napti sana?
Anneni anlatırken ilişkini biliyor
Babana ahmak derken bir ilişkimde yok diyorsun...
Karar ver gülüm
Bir ilişkin var mı yok mu?
Babana böyle hakaret etmeden önce şunu bil...
Baban hiçbir zaman sana zarar gelsin istemez...
Evet çay içerken o çayi suratına döküp
Bu şerefsiz bana bunları yaptı az bile yaptım baba diyecektin...
Anneni anlatırken ilişkini biliyor
Babana ahmak derken bir ilişkimde yok diyorsun...
Karar ver gülüm
Bir ilişkin var mı yok mu?
Babana böyle hakaret etmeden önce şunu bil...
Baban hiçbir zaman sana zarar gelsin istemez...
Evet çay içerken o çayi suratına döküp
Bu şerefsiz bana bunları yaptı az bile yaptım baba diyecektin...
Hanımefendi annemin babamin beni koruyamadığını bunun devlete düştüğünü nerden çıkardınız? Cidden çok merak ediyorum zaten ailemle de sorun yaşasam başvuracağım son yer devlettir emin olun. Devlet hangi kadının arkasında durdu sormak istiyorum size. Ayrıyetten kendimde tedavilik bir durum gormuyorum evet bunlari yazaren agladim ama zaten belli bi yere kadar gelip asabildigime inaniyorum
Canım sen yazdıkça iyice inancım kaçtı.annem söylemesemde biliyor aslında diyosun.hiç bir anne kızının tacizcisini evine almaz.ayrıca 16 yaşında kızının sevgilisi olmasına anlayış gösterebilen bir anne,inan bana herşeyi anlayışla karşılayabilirdi.nyse dahada yazma çünkü cevap vermicem çünkü hiç inanmadım.böyle şeyleri gerçekten yaşayanlar için temennim , Rabbim tacizci tecavüzcü olanların cezasını en ağır şekilde versin dilerim.Şimdi size tek tek anlatayım. Birincisi 18 değil hala 16 yaşımın içersindeyim. Zaten yaşadığım olayları kısa kesmek adına böyle yazdım. Olaylar zinciri olarak. Aralarında yillar var. O pisliğin evimize gelmesi konusuna ve ailelerin anlayışsız olmasina gelirsem, babam geri kafalı bir ahmak annemse kendisini fazlasıyla gelistirmis ve gayet anlayışlı bir anne. Şu anki ilişkimi de biliyor ve bi çok şey onun kontrolünde. O adam evime geldiginde babamla karşılıklı çayını yudumlarken ben gidip bu adam bana boyle dokundu diyemezdim o kalabalığın içinde. Hele ki babamin yaninda. Ben babamin bana inanmamasindan bahsediyorum. Babam şu an zaten hic bir konuda beni desteklemiyor bir iliskimde yok. Ben kendi odamda yaşıyorum. O evde normal devam ediyor. Babamla birbirimizi ne kadar az görsek iyi. Ama ben o akşam odadan çıktım ve gittim onun yüzüne kin ve öfkeyle baktım sesi soluğu kesildi. Korktu cunku bir sürü kisi vardi. Bir de bu insana hacı diyorlar. Sapık şerefsizin önde gideni. Neyse umarım anlatabilmişimdir biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?