- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
- Konu Sahibi kucukkizcocugu
-
yani iyisin herşey yolunda psikolojin düzgün ailen arkanda sorun yokHanımefendi annemin babamin beni koruyamadığını bunun devlete düştüğünü nerden çıkardınız? Cidden çok merak ediyorum zaten ailemle de sorun yaşasam başvuracağım son yer devlettir emin olun. Devlet hangi kadının arkasında durdu sormak istiyorum size. Ayrıyetten kendimde tedavilik bir durum gormuyorum evet bunlari yazaren agladim ama zaten belli bi yere kadar gelip asabildigime inaniyorum
yani iyisin herşey yolunda psikolojin düzgün ailen arkanda sorun yok
devlete gelince benim vergilerimle işleyen devlet benim çocuğumu korumaya mecburdur
nasıl derslerine odaklananiliyor nasıl insanlara güveniyor nasıl bir gelecek umuyorsun
Burada kimse senin ölmeni arzulamaz canım..kimseninde eline senin sağ yada ölü olmanla bir kâr geçmez...derdini açtın buradakilerde kendilerine göre yorum yapıyor..kimseyi terslemeye HAKKIN YOK ...sana kimsede kötü şekilde yaklaşmadı..pisikolojin çok yerinde haklısın ..şuç bizdeki derdine ortak olalım dedik...Devlete güvenip ölmemi arzuluyorsunuz sanırım. Ben en başta kendime güveniyorum. Bunları yaşamış olmam derslerime odaklanmami elbet etkiliyor ama bir yandan da hırslanıyorum. Siz bir çuvalın içindeki bir elmadan kurt çıktı diye bütün bir çuvalı çöpe mi atardınız? Ben sadece kurtlu tarafını atıyorum işte. Bazen sadece geleceğe odaklanmanız önemlidir. 2 3 insan çocukluğumu mahvetti diye niye birine güvenmemeliyim? Önemli olan güvenebileceğin sığınabileceğin bir liman bulmak kendine. Ama sanırım size göre hemen suç duyurusunda bulunmali ve hayattan umudumu kesmeliyim hatta arzu ederseniz kendimi de parçalamalıyım çünkü kesinlikle psikolojim manik derecede bozuktur
Devlete güvenip ölmemi arzuluyorsunuz sanırım. Ben en başta kendime güveniyorum. Bunları yaşamış olmam derslerime odaklanmami elbet etkiliyor ama bir yandan da hırslanıyorum. Siz bir çuvalın içindeki bir elmadan kurt çıktı diye bütün bir çuvalı çöpe mi atardınız? Ben sadece kurtlu tarafını atıyorum işte. Bazen sadece geleceğe odaklanmanız önemlidir. 2 3 insan çocukluğumu mahvetti diye niye birine güvenmemeliyim? Önemli olan güvenebileceğin sığınabileceğin bir liman bulmak kendine. Ama sanırım size göre hemen suç duyurusunda bulunmali ve hayattan umudumu kesmeliyim hatta arzu ederseniz kendimi de parçalamalıyım çünkü kesinlikle psikolojim manik derecede bozuktur
16 yaşında kızım var sizin anlayamacağınız kadar duyarlıyım ve siz eğlenmek için konu açmışa benziyorsunuz ayrıca çok zeki bir kızım var seviye ve çıkarımda bulunarak yazıyorum siz 16 yaşında değilsiniz bana kalırsaDevlete güvenip ölmemi arzuluyorsunuz sanırım. Ben en başta kendime güveniyorum. Bunları yaşamış olmam derslerime odaklanmami elbet etkiliyor ama bir yandan da hırslanıyorum. Siz bir çuvalın içindeki bir elmadan kurt çıktı diye bütün bir çuvalı çöpe mi atardınız? Ben sadece kurtlu tarafını atıyorum işte. Bazen sadece geleceğe odaklanmanız önemlidir. 2 3 insan çocukluğumu mahvetti diye niye birine güvenmemeliyim? Önemli olan güvenebileceğin sığınabileceğin bir liman bulmak kendine. Ama sanırım size göre hemen suç duyurusunda bulunmali ve hayattan umudumu kesmeliyim hatta arzu ederseniz kendimi de parçalamalıyım çünkü kesinlikle psikolojim manik derecede bozuktur
Aynen bende yaşadım kucukkenAynen ya..Bende 14 yasimda kuzenimin tacizine maruz kalmıştım. Birde bir komşunun oğlunun..yani taciz olaylari neredeyse birçoğumuzun başına gelmiştir eminim.
Aynen çoğu insan yaşıyor bende yaşadım bunu anlatmak çok zor . Millete kolay gelıyorBence kız yalan söylemiyor ..
Bazı arkadaşlar bazı seyleri açıkça söylemeyi kolay sanıyor ..
Annen biliyor hiç bi anne böyle yapmaz diyorsunuz
Öyle bi sindirilmişiz ki hala kadınlar olarak kim bilir annesi babasından neler cekiyor belki misafirlerin arasında bi anısını anlatacak kadar bile özgüveni olmayan bi kadın annesi ..
Dayak,küfür ,aşağılanma .
Yani demem o ki bilse de bu Ada'm benim kızıma bunları yapmış diye yaygara kopartamaz..
Bazılarımızın aklı almayabilir büyüdüğü yaşadığı çevre farklıdır ama bu böyle hanımlar..
pff hamileyken böyle söyleme bari inanmadıysan yorum yazma ilgilenme konuyla bu kız belki yalan söylüyor belki doğru az bebeni düşün ne bileyim hamile olsam
kız bunları ağlayarak yazmış falan filan eğer doğruysa bu onu daha da üzer ya benim çocuğumun da başına gelirse filan diye düşünürüm sen yazarken bunların hiç birini düşünmedin mi ?
Kimseye anlatamadığım günlerim, yıllarım. Aklımda hep yazmak vardı zaten bugüne kısmetmiş. Hayatımın birinci iğrençliği 4 5 yaşlarında küçücük bir kız çocuğuyken yaşandı. Komşumuzun eşi. Annemin hala daha çok sevdiği komşumuzun eşi. 20 yıllık bi dostluk bu. 4 kızı olan bi adam bu yaratık. Bana nasıl dokundu bilmiyorum.. Biz sokağa inerdik annem öyle hiç izin de vermezdi sakınırdı bizi. Abimle zar zor inerdik. Evin önüne o da. Binanın altında bi dükkan. Seviyormuş gibi yapardı. Anlamazdım. Anladığım günden beri de önünden geçerken yüzümü eğerek geçtim. Şimdi taşındık. Ama dün akşam bizim evin misafiriydi. Onun iğrenç bakışlarını hissetmek çok kötüydü. Onu oracıkta öldürmek istedim. Çünkü artık karşısında genç bir kız vardı. Pis bakışlarını bir ben hissediyordum eminim. Gelelim yıllar sonrasına, ben bu olayı aklımdan çıkaramadım tabi ki şu anda da olduğu gibi gün gibi hatırlıyorum. Anneannemin evindeyiz, bütün teyzelerim dayılarım var. Bu sefer de kuzenim. Benimle aynı yaştaki kuzenimle uyuyoruz gece karanlığı saat 3 4 her neyse. Herkesin uyuduğu bir saat. Ama o uyumuyor. Annesinin yanından kalkıp benim yanıma geliyor. Yeni yeni ergenliğe girdiğim zamanlar. Her yerime dokundu. O pislikte bana dokundu. Öptü. 2 gece bana bunu yaşattı. Ben tam onun yüzüne vuracaktım ki bu yaptıklarını kanıtlayamam diye sustum. Yıllardır bekar olan halamın pis dokunuşlarını da anlamamıştım zamanında. Şimdi onunla da görüşmüyorum. Zaten görsem olduğu yerde öldürmekten korkuyorum. Şimdi 17 yaşıma 1 ay gibi bir süre kaldı. En güzel yaştır ya 17. Ben ağlayarak yazıyorum bunları. Bi ilişkim var. Eminim beni seviyor. Ama benim yanağıma kondurduğu bir buse bile beni saatlerce düşündürüyor. Bana zarar verir diye korkuyorum. Benim için farklı düşünür diye korkuyorum. Kimseye anlatamadım ben bunları. Kime ne anlatayım ki. Anneme anlatsam kahrolur. Babam zaten beni istemiyor yıllardır.
Tek merak ettiğim benim suçum neydi. Şu yaşımda bakire miyim değil miyim bilmiyorum bile. Kendime bunun cevabını veremiyorum ben. Bedenimi tanımıyorum. Son sözlerim bugün beni ağlatan babama, hiç sevmedi beni çocukken bir kere öpmedi önemsemedi hep iteledi hep oğlunu sevdi onu önemsedi. Canım babam inşallah oğlun yüzünü kara çıkartır ben bu halimle tek başıma hayatımı kazanıcam sen bana her ne kadar güvenmesen de inanmasanda..
Annem zaten ben söyleyemesem de biliyor. Bu yüzden yıllardır kendi okula getirir götürür. Suç duyurusunda filan da bulunmam. Beni suçlamayın bu konuda. Onlar benim yüzüme her baktığında her sesimi hissettiklerinde içleri korkudan tir tir titreyecek. Zaten suç duyurusunda bulunmak istesem babam beni red eder muhtemelen. O ben hariç herkese inanır. Bu yüzden aile yapisini bilmeden yok takibe alınsın filan demenize gerek yok. Ben şu an kendimi koruyorum herkesten. Ve kimsenin bana dokunmaya gücü yok. Sizden tek istediğim burda hamile olan çocuğu olan çok fazla kadın var, kızlarınıza oğullarınıza herşeyi öğretin. Asıl tehlikenin kendi türümüz olduğunu. Kızlarınız susmasın, oğullarınız üstünüm zannedip sonucunu düşünmeden hareket etmesin. Elbet benimde bir ailem olacak. Ve bende bunları yapıcam. Benim yaşadıklarımı çocuklarım yaşamayacak.
Devlete güvenip ölmemi arzuluyorsunuz sanırım. Ben en başta kendime güveniyorum. Bunları yaşamış olmam derslerime odaklanmami elbet etkiliyor ama bir yandan da hırslanıyorum. Siz bir çuvalın içindeki bir elmadan kurt çıktı diye bütün bir çuvalı çöpe mi atardınız? Ben sadece kurtlu tarafını atıyorum işte. Bazen sadece geleceğe odaklanmanız önemlidir. 2 3 insan çocukluğumu mahvetti diye niye birine güvenmemeliyim? Önemli olan güvenebileceğin sığınabileceğin bir liman bulmak kendine. Ama sanırım size göre hemen suç duyurusunda bulunmali ve hayattan umudumu kesmeliyim hatta arzu ederseniz kendimi de parçalamalıyım çünkü kesinlikle psikolojim manik derecede bozuktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?