- 5 Ağustos 2014
- 1.349
- 3.298
- 133
- Konu Sahibi kucukkizcocugu
-
Şimdi size tek tek anlatayım. Birincisi 18 değil hala 16 yaşımın içersindeyim. Zaten yaşadığım olayları kısa kesmek adına böyle yazdım. Olaylar zinciri olarak. Aralarında yillar var. O pisliğin evimize gelmesi konusuna ve ailelerin anlayışsız olmasina gelirsem, babam geri kafalı bir ahmak annemse kendisini fazlasıyla gelistirmis ve gayet anlayışlı bir anne. Şu anki ilişkimi de biliyor ve bi çok şey onun kontrolünde. O adam evime geldiginde babamla karşılıklı çayını yudumlarken ben gidip bu adam bana boyle dokundu diyemezdim o kalabalığın içinde. Hele ki babamin yaninda. Ben babamin bana inanmamasindan bahsediyorum. Babam şu an zaten hic bir konuda beni desteklemiyor bir iliskimde yok. Ben kendi odamda yaşıyorum. O evde normal devam ediyor. Babamla birbirimizi ne kadar az görsek iyi. Ama ben o akşam odadan çıktım ve gittim onun yüzüne kin ve öfkeyle baktım sesi soluğu kesildi. Korktu cunku bir sürü kisi vardi. Bir de bu insana hacı diyorlar. Sapık şerefsizin önde gideni. Neyse umarım anlatabilmişimdir biraz
Pardon siz ve sizin ortamınıza benzer ortamda yaşayanlar hariç.Ben hiç taciz yaşamadım çok şükür.
Yaşanılan ortamla çok alakalı, böyle herkesi genellemeyelim lütfen.
herke"s" her ""şeye" inanmak zorunda demedim ?Herkez herşeye inanmak zorunda degilki ,
@deliha86 da inanmayabir
bir dusunce sekli,bunu belirtmis,okuduki dusuncesini yazmis, dogruysada eger boyle boyle diyede belirtmis,benim anlamadigim bunun hamilelikle ne alakasi var?
Hamile olmayinca empati yapilamiyormu?
Ben hiç taciz yaşamadım çok şükür.
Yaşanılan ortamla çok alakalı, böyle herkesi genellemeyelim lütfen.
Normalleştirmek mi?inanamıyorum nasıl normalleştirirsiniz böyle birşeyi
Okulu basana da taviz edene de çocuğunu okula göndermeyen Veli'ye de yazıklar olsunbu inanmayan insanları da ben anlamıyorum
sanki hiç böyle olaylar olmazmış gibi.
ilkokuldayken, okulun karşı tarafında bir kırtasiye vardı, adam 4 erkek çocuğuna tecavüzden içeri alındı.
ortaokulda sınıf başkanımız, üstelik sınıfın en çalışkanı; amcasının tecavüzüne uğramış, abisine söyleyince abisi de taciz etmişti. Öğretmenimize anlatmıştı, ardından amcasının karısı okulu bastı kızı sınıfın ortasında 'yalancı' diye öldüresiye dövdü, herkes öyle öğrenmişti. Ve çoğu veli çocuğunu o kız okuldan gidene kadar okula yollamamıştı. Kimbilir şu an ne oldu kıza, hala aklıma gelir, içim acır.
Daha yeni ya, benim mahallemde bir kreş var. Fulya Park Çocuk Evi. Kreşte olan kadın hoca, 3-4 yaşında çocukları taciz ediyor. İki sene boyunca çocuklara iğrenç şeyler yaptırıyor. Çocukları birbirleriyle uygunsuz şeyler yaptırıp, videoya almış. Kreş kapandı.
Ve hala 'böyle şeyler olmaz' diyorsunuz ya. Antartika'da mı yaşıyorsunuz bilmiyorum.
Canım sen yazdıkça iyice inancım kaçtı.annem söylemesemde biliyor aslında diyosun.hiç bir anne kızının tacizcisini evine almaz.ayrıca 16 yaşında kızının sevgilisi olmasına anlayış gösterebilen bir anne,inan bana herşeyi anlayışla karşılayabilirdi.nyse dahada yazma çünkü cevap vermicem çünkü hiç inanmadım.böyle şeyleri gerçekten yaşayanlar için temennim , Rabbim tacizci tecavüzcü olanların cezasını en ağır şekilde versin dilerim.
Canım biz ne desek boş, yaşadıkların ağır travma yaşatan şeyler, aşman için psikolojik destek Alman şart, maalesef çocuklukta yaşanan bu şeyler ömür boyu insanın bilincinde yer ediyor, yardım al mutlakaİnanmıyorsanız niye hala yazıyorsunuz anlamiyorum. Yaşadıklarımı aile yapimi annemi babami nasil anlatayim burda? Sizi inandirma gibi bir derdim yok aksine konudan uzak durun diye yazmak istedim. Annemin bunu nasil bildiğini anlatmadim, babamin nasil biri olupta o adami eve aldigini, siz beni tanimayan bir insansiniz ve kolayca kalbimi kirabiliyorsunuz. Çünkü burdan yazmak çok kolay. Herkes istediği yorumu yapma özgürlügunde değil mi? Lütfen acimasiz yorumlarinizi kendinize saklayın
İnanmadım niyeyse....doğruysada Allah yardımcın olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?