Bir tek ben değilim ama yinede çoğu insanın yaşadığından daha çok yaşadım ben bu olayları gördüğüm tacizleri anlatmak istemiyorum su an sadece baş etmek istiyorum aranızda vardır mutlaka siz de benim gibi sustunuz mu çünkü ben o sesini çıkarmayıp utananlardanim ama artık sessiz kalmayacağım ama yaşadıklarinizla nasıl baş ediyorsunuz. Şehir değiştirdim hepsi orda kaldı ama yine içimde bir yerlerde kemiriyor beni nefret var sinir var elleri kırılsın istiyorum mesela yada başlarına kötü birşey gelsin eskiden inanırdim ama artık inanmıyorum derdim hep başlarına kötü birşey gelecek diye ama herkes hayatına devam ediyor. O yüzden belki içimdeki nefret siz nasıl baş ediyorsunuz ben unutmak istiyorum nefret etmek istemiyorum
Benimde var böle korkularım ben otobüste kimse ile göz göze gelmemek için çok uğraşıyorum bazıları var bilirsiniz dik dik bakarlar ya başlıyor içimde bir korku evime gidipte kapıyı kapatana kadar korka korka arkama bakiyorumBen bikere işe giderken otobüste çok fena taciz edildim.. ve gerçekten bazen aklıma geldikçe hep beddua ediyorum.. yanımda dedikoducu bi komşu vardı o yüzden ses edemedim.. ama bundan sonra başıma öyle bişey gelse kim olursa olsun ortalığı ayağa kaldırırım çok piişmanım ses etmediğime.. o şerefsiz yüzünden otobüste ayakta yolculuk yapamıyorum kaç yıl olmuş.. Allah kahretsin onları inşallah namussuz erkekler her yerde var..
Valla canım ben birde geçen gün dolmuşta tacize uğradım.. adam tam karşımdaydı ikimiz kalmıştık bide bitane karı koca çifti.. yanımda oğlum anne anne diye konuşuyor bana bişeyler anlatıyor bu şerefsiz bana baka baka şarkı mırıldanıyor.. hem oğlum var hem hamileyim beni takip etseydi basacaktım yaygarayı ama inmedi benim indiğim yerde yoksa valla kıyameti koparırdım.. gece artık çok geç dönmüyorum eve. Bilmiyorum onların bacısı anası eşi yokmu yaa.. sokağa çıkmaya korkuyorum..Benimde var böle korkularım ben otobüste kimse ile göz göze gelmemek için çok uğraşıyorum bazıları var bilirsiniz dik dik bakarlar ya başlıyor içimde bir korku evime gidipte kapıyı kapatana kadar korka korka arkama bakiyorum
Ben dışarı hele de bir erkekle öle randevu falan nasıl korkuyorum ya ne yapicaz boleBen taciz yüzünden evimden, şehrimden, işimden en acısı en yakın arkadasımdan oldum. Tacizci patronumdu. Davacı oldum,elimde somut veriler (goruntu, sms) herif berat etti. Sahit en yakın atkadasım ve mesai arkadasımdı. Ben kaybetsem de yilmadim ve tacize razi olmadım. Hepsini yıktım. Sakın razı olmayın
İşte sesim de çıkmaz ki benim of ofO anda tepki verin. Tepki vermediğiniz zaman hem sizin içinizi kemirir kafanizdan atamazsiniz hem de o adi insanlar başkalarına da yapar bunu.
Bana dik dik bakıp göz kırpan bir adama ne bakıyorsun hayvan verir diye bağırdım kalabalık bir ortamda inanır mısın bir Allah'ın kulu arkamda durmadı adamda psi pis sırıtıp gittiBir tek ben değilim ama yinede çoğu insanın yaşadığından daha çok yaşadım ben bu olayları gördüğüm tacizleri anlatmak istemiyorum su an sadece baş etmek istiyorum aranızda vardır mutlaka siz de benim gibi sustunuz mu çünkü ben o sesini çıkarmayıp utananlardanim ama artık sessiz kalmayacağım ama yaşadıklarinizla nasıl baş ediyorsunuz. Şehir değiştirdim hepsi orda kaldı ama yine içimde bir yerlerde kemiriyor beni nefret var sinir var elleri kırılsın istiyorum mesela yada başlarına kötü birşey gelsin eskiden inanırdim ama artık inanmıyorum derdim hep başlarına kötü birşey gelecek diye ama herkes hayatına devam ediyor. O yüzden belki içimdeki nefret siz nasıl baş ediyorsunuz ben unutmak istiyorum nefret etmek istemiyorum. Sevdiğim bir erkekle randevuya çıkamıyorum. Başıma birşey gelicek diye çocuktan değil çevreden artık nasıl bir hale geldim lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?