- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
Kıyamam ya çok üzüldümBen 6 yaşında birçok kez tacize uğradım , ilk anlam veremedim ,sonra aileme anlattım .babam kemiklerini kırdı p.zevengin, şikayet de etti .uzun bir süre erkeklerden tiksindim, terapi de alıyordum ama unutmam zaman aldı .sonrasında lisedeyken tekrar tacize uğradım .hayvan herif arkamdan saldırdı okula giderken ve memelerimi avuçladı .neye uğradığımı şaşırdım, ilk şoku atlattiktan sonra elinden kurtulup saldırdım .parmaklarımı gözünün içine soktum .kör olmuştur inşallah .bağıra bağıra sesim kısıldı ,etrafıma bayagi bi insan yığıldı .onu bulamadılar ama ,kaçtı ş.erefsiz! Yine terapi aldım ve zamanla düzeldim .bu süreçte canım babamın çok yardımı oldu .bana destek olmasaydı çok yanlış şeyler yapabilirdim. yaşadığım tacizleri hatırlayınca içim bir tuhaf oldu yine ,nefretle doldum .
Ne guldum yaaaAklımda kalan en belirgin taciz durumunu üni.de yaşadım. Ya birinci sınıftım ya iki; şehirde yeniydim.
Sabah lab. dersim vardı erken bir saatte; ben de otobüsle gitmek istemedim, sabah yürüyüşü olsun açılırım dedim. Altımda kısa kloş bi etek vardı, üstümde yanlış hatırlamıyorsam kapüşonlu bir şeyler. İki kişi peşime takıldı, yollar o saatlerde tenha... Çabuk fark ettim, zaten laf atmaya başlamışlardı. Hiç tereddüt etmedim, durdum, arkamı döndüm ve avazım çıktığı kadar "İmdat adam öldürüyorlar, imdat yardım edin" diye bağırdım, millet filan pencerelere çıktı sabah sessizliğinde. Bir kaçışları vardı ki totolarını döve döve anlatamam.
.
Ben yanımda biber gazı taşımayı düşünüyorum. Laf atanın yanına bütün cazibemle gidip birşey mi dedin canım diyip suratına sıkıcam. Sonra topuklucaksın yanından tabi:)
Hepimiz tacize uğruyoruz, yanlış anlamayın normalleştirmek için söylemedim. Kesinlikle tepki göstermekten yanayım, gösterdim de. Ama sizin anlatımınızdan ben sanki tacizden de fazlası var hissine kapıldım. Tecavüze falan mı uğradınız? Bu kadar etkilenmeniz normal değil.
Ben hep hatırlıyorum dışarı cıkamıyorum sevdiğim arkadaşlarım vardı sırf erkek diye onlarla yalnız gezmeye korktum şimdide öle değişen hiç bişey yok onlardan zarar gelmeyecek biliyorum ama işte çok cekiniyorumben hep pıstırılarak aman biri bi ayıbı duyarsa karşı taraf haksız da olsa sen hakkını ararken rezil olursun
dedikoduları ile büyüdüm
öyle tacizleri yuttum ki
daha 9-10 yaşlarında bile yaşadığım
bazen bu, niye sustun diye tacize uğrayan çocuklara soru soranları pataklayasım geliyor
çünkü yaşadım biliyorum
susmazsam daha kötü olurdu
eğer susmazsam adım çıkardı kaçtım görünce korktum
daha 10 yaşındayken emin önüde kalabalıktan faydalanıp biranda elini belime atan arkadan sarılmayla sürtünen oro.çocuğu biranda kendimi refleksle öne attım annem yüzüme çarptı kalabalıkta kaybolacaksın ne diye öne zıplıyorsun diye arkamı bir döndüm adam 40 lı yaşlarda ve saçı az bir adam kalabalık o yüzden tutundum kızım korkma dedi annem birşey mi yaptı diye elimi burktu ben korktum sustum çarptı yanlış olmuş dedim ama adam 3-4 dakika sonra tekrar yapıştı ve en fazla bu olay toplamda 10 dakika ancak oldu ama hala hatırladıkça avazım çıktığı kadar bağırarak o saçının ortası az olmayan 40 lı yaşlardaki her adamı dövmek istiyorum o tacizcilerin hapishanede dövülerek cezalandırılmasını istiyorum hapishanede devletin ona bakmaları bana onlara ödül gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?