Tacizlerle baş etmek

Ne sorumsuz ,kendini bilmez bir annen varmıs
kendi öz kızına inanmayıp elin sapıgı icin dualar etmek Allah akıl fikir versin

Ne sorumsuz ,kendini bilmez bir annen varmıs
kendi öz kızına inanmayıp elin sapıgı icin dualar etmek Allah akıl fikir versin
Evet öyle annemi hiç affedemiyorum bu yaptıklarından dolayı.kendi zevkinin pesine düşüp beni koruyamadı.o duyduklarından sonra onun tek yapacagı sey abdest alıp dua etmek değilde her gün o pisliğe beddua etmekti ama yapmadı.

Ben ve iki kız arkadaşımız ilk okulda , erkek öğretmenimiz tarafı dan tazice ugradık. Unuttummu hayır. Ancak bu benim sorumluluğumda değil. Benim elimde olan hiçbir şey yoktu. Ve ben elimden geleni sonrasında yaptım. Buna mutluyum. Şuan aklıma geldiğinde tecrübe imiş demek ki guvenilecek insan bu hayatta yok diyorum. Ve hayatıma devam ediyorum. Kızım var ona bolca dua ederim. Onu bilinçlendirmeye çalışırım. Umarım aciz bir duruma düşmeden travma yaşamadan bir ömür sürer. Her zaman destekcisiyim yavruuuoommm sevesim geldi sanirim ozaman bir destek ve merhamet beklemiştim ailemden

Orta birdeyken okul çıkışı arkadaslarla eve giderken adamın biri popomu elledi ozaman çok kirli hissetmiştim çok ağladım ve çok kalabalık bir ortamda cesaret etmıstı. Sonrasında eve giderken takıp ettıgını fark ettik. Aynı arkadaslarla eve gidiyorduk tanıdık adamı. Aileme ilk seferde anlatmıştım sız yolunuza bakın dedi annem bız halledicem. babam enıstelerım bizi okul cıkısı takıp edip halletmısler herifi.
Gecen yılda otobüste herifin teki yasladı kendini bir bagırdım kuyruğunu kıstırıp kenara cekıldi. Tacize uğrayan bir kız görürsem otobüste sesı cıkmıyorsa elinden tutar yanıma cekerım. Çok kurtardıgım var. He alenen tacizden hoslanan hatunda gördüm bu yüzden önce durumu analiz ederim. Sanane diyen çıkıyor sonra. Yani SUSMA

Beni 8. Sinifta bir kadin taciz etmişti, elledi popomu ve güldü. Gittim anneme anlattim, yapmamasi gerekirdi neden yapmis ki dedi. Bu kadar basit miydi ? O gun tehlikenin sadece erkekler olmadigini anlamistim. Erkeklerden igrenenler varmis okuyun lutfen yorumumu ve bunun cinsiyetle ilgisi olmadigini anlayin.
Ayrica annemin tepkisizligi düşündükçe deli oluyorum.

Tacizin kadini erkegi yok tacozcinin de yok. Esim gecenlerde tacize ugradi bildigin kadinlar arabalarina cagirdi esimi benim arabada oldugumu gormeyip. Yine ben yaklasik 7 8 yildir bisiklet kullanirim son 1 senedir de aktif olarak yakin mesafelerde cocuklar da yoksa ulasim araci olarak kullaniyorum ve ilk defa tacize ugradim ayni gun ikisi de kadin. O nedenle allah iyilerle karsilastirsin.

Biber gaziyla gez. En ufak hatada yuzune sık. Yasadiklarinida unutmaya calis.
alışveriş merkezleri biber gazzı yanında olunca almıyorlar. onu napçaz. bu alışveriş merkezlerinide protesto etmek lazım bir kadının yanında bulunması gereken şeylerden bence. biber gazı ile alışveriş merkezini havaya uçurcaz sanki.

Of bende yapıyorum bunu :/

Tacize uğramadım diyen ya tacizin ne olduğunu bilmiyor ya da yalan söylüyordur bu ülkede.
Öncekile değiştiremeyeceğim şeyler için kendime kızmaktan vazgeçtim.
Daha sonra benim hayatımın ve hayatlarına dokunduğum insanların çok çok çok daha değerli olduğu anladım.
Onları ve olanları düşünmekle ne kadar vakit kaybettiğimi ve bu insanların benim aklıma, ruhuma ve zamanıma da bu şekilde el uzattıklarını anladım.
Daha iyi bir insan olmaya çalıştım, daha mücadeleci, daha çok sesi çıkan.
Çocuğu, kadını, hayvanları savundum.
Güzel olan her şeyi içimde tuttum ve olanları geride bıraktım.
İnsanlara hep şans verdim.
O şansı kötüye kullananları hayatımdan şutladım. Bunun tatminini kimse veremez.

Arkanda bırakacaksın.
Affetmeyeceksin.
Ama arkanda bırakacaksın.
Yolun uzun.
Sana demiyorum ki bir daha karşına çıkmazlar..
Hayat bu, kötü insan çok, çıkacaklar.
Ama kıçlarına tekmeyi yiyen onlar olacak.
Bundan sonra kontrol senin elinde.
KONTROLÜ ELLERİNE AL!
Hayatın onların mahvedemeyeceği kadar önemli!!!

Bu ulkede ne yazik ki tacize ugramayan kadin yok. Ama sözlü ama fiili. Burda bile kac sayfada herkes başına geleni anlatmis. Ben toplu taşımada olanlari vs gectim lisede erkek edebiyat ogretmenimizin tacizine ugradim. Sadece ben degil bir cok kiz arkadas ugradik. Ama oyle hissettirmeden yapardi ki kendi aramizda bile konuşamazdik. Simdi dusununce yuh diyorum. Ben de ogretmenim. En buyuk pişmanlığım zamanında o herifi rezil edememek. Hiç-bir kosulda sessiz kalmamak gerek.

Ben yanımda biber gazı taşımayı düşünüyorum. Laf atanın yanına bütün cazibemle gidip birşey mi dedin canım diyip suratına sıkıcam. Sonra topuklucaksın yanından tabi:)

Kız ben onu yaptım bir kere aklıma geldikçe gülerim :) Bir kafede çalışıyordum cuma cumartesi akşamları. Bir gün işten çıktım sağlı sollu barların olduğu bir kestirmeden gidiyordum durağa. Hava sıcak millet barın önünde sigara içiyor falan aralarından geçiyorum. Adamın bir tanesi 35 40 vardır yaşı 500 veririm dedi bana. Pardon anlamadım dedim bir gecelik 500 veririm dedi. 500 çok ayol 300 e de olur sana dedim. Numaramı vereyim ara buradan çıkışta dedim. Çantadan kalem kağıt çıkarır gibi çıkardım biber gazını adamın yüzüne direkt sıktım. Adam yüzünü temizlemeye çalışırken bağırıyordu bir yandan da bana karnına bacak arasına nereye denk gelirse yumrukladım adamı sonra koşarak uzaklaştım. Birkaç kişi o ara geldi ayırmaya çalıştı bacım dur napıyon adama diye bu tacizci p***vengi mi koruyacaksınız bu kadar adi misiniz diye bağırdım bir iki çocuk da geldi tartakladı adamı sizin yüzünüzden kadınlar rahat gezemez oldu lan diye.Onlar devralınca ben bastım gittim. O adrenalinle 3 durak koşmuşum anca sakinledim az.

Valla yine olsa yine yaparım. Başkasını taciz eden birini görsem de dalarım araya. Kimse kusura bakmasın bu herifler kimse onlara dokunmadığı için biz susup gittiğimiz için bu kadar rahatlar bu konuda. Sonradan aklıma geldikçe sinir küpü olacağıma her köşeyi dönerken kim çıkacak diye korkuyla yaşayacağıma o sinir küpü olsun. En azından başka birini daha rahatsız edeceğinde ikinci kez düşünür düşünme yetileri varsa hala.

Helal olsun valla eline koluna sağlık:) Ben de alıcam valla pisliklere hadlerini bildirmek lazım..

Helal olsun valla eline koluna sağlık:) Ben de alıcam valla pisliklere hadlerini bildirmek lazım..

kesinlikle al derim. kullanmasan bile korumasız hissetmekten iyidir her türlü. ben yıldım artık bu tiplerden şok cihazı ve cop bulunduruyorum gideceğim yere ve saate göre değişiyor.

Oo sen baya teşkilatlısın, copu nasıl taşıyosun yanında?

Sırt çantası kullanıyorum ben omuz çantası kullanacağımda da geniş tercih ederim hep. 26 cm olması lazım benim copun. Polis copu diye geçiyor zaten polis asker malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin boyutları da var çantana sığacak şekilde benimkinden bulursun. monta da sığıyor montun içinde saklarım ulaşımı kolay olsun diye ıssız bir yerlerden geçeceğimde. Teleskobik coplar da var düşünüyorsan onlardan da alabilirsin kaliteli olsun ama birkaç açılmadan sonra sıkışabiliyor uğraştırıyor çok ucuz olanları.

Ağlayarak okudum benim için o kadar onemli ki söylediklerimizi

Copu kullanmak zor olabilir yani benim açımdan en azından. Ama biber gazı alıcam, kullanması daha kolay olur diye düşünüyorum. Her ne olursa olsun Allah korusun böyle insanlardan da ihtiyacımız olmasın bunlara..

Tek kişilik ordu gibisin :) intikam timi kursak başına seni getirirdim vallahi ben de düşündüm şok cihazı almayı, ama manyağa tutarım kalp krizi geçirir ölür de adamdan sayarlar , ceza yerim diyen hiç bulaşmadım

ahahah teveccühünüz aslında onu da düşündüm de son çare artık. Ben öleceğime o ölsün durumunda kullanırım ancak. Umarım o durumda hiç kalmam ama nereden ne geleceği belli olmuyor. Etek giydi diye hiç tanımadığı bir kadına tekme atabiliyor ya da sırf tek başınasın canı çekti diye tecavüzü kendine hak gören yaratıklarla dolu etraf. Otobüse falan bindiğimde ayı kapanı mı bulundursam yanımda diye bile düşünüyorum bazen fortçuları temizlemek için. Yalnız iyi bir Dexter olurmuş benden be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…