- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
Ne sorumsuz ,kendini bilmez bir annen varmısBende ilk 7 yasındayken sokakta cocuklar eski bir bina vardı onun bahcesinde oynuyorlardı kızlı erkekli benide cagırdılar benden bir kac yas büyüklerdi en fazla 10 yasındalardı benide cagırdılar gel oynalım diye.ben girer girmez bahceye kapıyı kapattılar benide 2 erkek cocugu tuttu kollarımdan biri kolumda altın bilezik vardı onu cıkarmaya calısıyordu.sonra 3üncü cocuk geldi pantalonumu indirdi bunlar bana böyle biseyler yaparken öyle bir cıglık atmısımki 2 ev ötedeki yengem duyup gelmişti beni onların elinden kurtardı.sonrada yengem kızdı bana kolumu cimcirmişti hiç unutmuyorum.sonra
10 yasındayken annemin sevgilisi tarafından 2 kere fiziksel tacize ugradım.korkumdan kimseye diyemedim babam gidip o pisliği öldürür diye babama bisey olmasın diye sustum.Allahtan annem bu olaydan kısa zaman sonra o pislikten ayrıldı.Yoksa kimbilir basıma daha neler gelicekti.Sonra 18 yasımdayken annem duymus o pislik gebermiş annem durumu bilmediğinden bana gelip dediki onun için dua oku diye.Dedim ne okuyacagım o bana ne yaptı biliyormusun dedim ne yaptı dedi anlattım.inanmadı bana gitti o pislik için duasını okudu.O pislik mezarında ters dönsün inşallah cayır cayır yansın.benim psikolojimi iyice bozdu eşim haric kimse bana sakayla bile dokunamıyor hemen kızıyorum.
Evet öyle annemi hiç affedemiyorum bu yaptıklarından dolayı.kendi zevkinin pesine düşüp beni koruyamadı.o duyduklarından sonra onun tek yapacagı sey abdest alıp dua etmek değilde her gün o pisliğe beddua etmekti ama yapmadı.Ne sorumsuz ,kendini bilmez bir annen varmıs
kendi öz kızına inanmayıp elin sapıgı icin dualar etmek Allah akıl fikir versin
alışveriş merkezleri biber gazzı yanında olunca almıyorlar. onu napçaz. bu alışveriş merkezlerinide protesto etmek lazım bir kadının yanında bulunması gereken şeylerden bence. biber gazı ile alışveriş merkezini havaya uçurcaz sanki.Biber gaziyla gez. En ufak hatada yuzune sık. Yasadiklarinida unutmaya calis.
Of bende yapıyorum bunu :/Üniversitedeyken arkamdan çok iğrenç ötesi bir şekilde tacize uğradım.Ben ki depresyon yüzünden onca psikolog psikiyatr gören insan ailem dahil kimseye anlatamadım.Adamin bana yaptığını söylemeye dilim varmıyor.Hic kimse bilmiyor bu yüzden.Ama bende pis takıntı oldu.Eger arkamdan erkek geliyorsa (genc-yasli farketmez)hemen ya yolumu değiştiriyorum karşı caddeye falan geçiyorum ya da yolda olduğum yerde durup onların önüme geçmesini bekliyorum.Yururken durup durup arkama bakıyorum erkek var mi diye
Ben yanımda biber gazı taşımayı düşünüyorum. Laf atanın yanına bütün cazibemle gidip birşey mi dedin canım diyip suratına sıkıcam. Sonra topuklucaksın yanından tabi:)
Helal olsun valla eline koluna sağlık:) Ben de alıcam valla pisliklere hadlerini bildirmek lazım..Kız ben onu yaptım bir kere aklıma geldikçe gülerim :) Bir kafede çalışıyordum cuma cumartesi akşamları. Bir gün işten çıktım sağlı sollu barların olduğu bir kestirmeden gidiyordum durağa. Hava sıcak millet barın önünde sigara içiyor falan aralarından geçiyorum. Adamın bir tanesi 35 40 vardır yaşı 500 veririm dedi bana. Pardon anlamadım dedim bir gecelik 500 veririm dedi. 500 çok ayol 300 e de olur sana dedim. Numaramı vereyim ara buradan çıkışta dedim. Çantadan kalem kağıt çıkarır gibi çıkardım biber gazını adamın yüzüne direkt sıktım. Adam yüzünü temizlemeye çalışırken bağırıyordu bir yandan da bana karnına bacak arasına nereye denk gelirse yumrukladım adamı sonra koşarak uzaklaştım. Birkaç kişi o ara geldi ayırmaya çalıştı bacım dur napıyon adama diye bu tacizci p***vengi mi koruyacaksınız bu kadar adi misiniz diye bağırdım bir iki çocuk da geldi tartakladı adamı sizin yüzünüzden kadınlar rahat gezemez oldu lan diye.Onlar devralınca ben bastım gittim. O adrenalinle 3 durak koşmuşum anca sakinledim az.
Valla yine olsa yine yaparım. Başkasını taciz eden birini görsem de dalarım araya. Kimse kusura bakmasın bu herifler kimse onlara dokunmadığı için biz susup gittiğimiz için bu kadar rahatlar bu konuda. Sonradan aklıma geldikçe sinir küpü olacağıma her köşeyi dönerken kim çıkacak diye korkuyla yaşayacağıma o sinir küpü olsun. En azından başka birini daha rahatsız edeceğinde ikinci kez düşünür düşünme yetileri varsa hala.
Helal olsun valla eline koluna sağlık:) Ben de alıcam valla pisliklere hadlerini bildirmek lazım..
Oo sen baya teşkilatlısın, copu nasıl taşıyosun yanında?kesinlikle al derim. kullanmasan bile korumasız hissetmekten iyidir her türlü. ben yıldım artık bu tiplerden şok cihazı ve cop bulunduruyorum gideceğim yere ve saate göre değişiyor.
Oo sen baya teşkilatlısın, copu nasıl taşıyosun yanında?
Ağlayarak okudum benim için o kadar onemli ki söylediklerimiziTacize uğramadım diyen ya tacizin ne olduğunu bilmiyor ya da yalan söylüyordur bu ülkede.
Öncekile değiştiremeyeceğim şeyler için kendime kızmaktan vazgeçtim.
Daha sonra benim hayatımın ve hayatlarına dokunduğum insanların çok çok çok daha değerli olduğu anladım.
Onları ve olanları düşünmekle ne kadar vakit kaybettiğimi ve bu insanların benim aklıma, ruhuma ve zamanıma da bu şekilde el uzattıklarını anladım.
Daha iyi bir insan olmaya çalıştım, daha mücadeleci, daha çok sesi çıkan.
Çocuğu, kadını, hayvanları savundum.
Güzel olan her şeyi içimde tuttum ve olanları geride bıraktım.
İnsanlara hep şans verdim.
O şansı kötüye kullananları hayatımdan şutladım. Bunun tatminini kimse veremez.
Arkanda bırakacaksın.
Affetmeyeceksin.
Ama arkanda bırakacaksın.
Yolun uzun.
Sana demiyorum ki bir daha karşına çıkmazlar..
Hayat bu, kötü insan çok, çıkacaklar.
Ama kıçlarına tekmeyi yiyen onlar olacak.
Bundan sonra kontrol senin elinde.
KONTROLÜ ELLERİNE AL!
Hayatın onların mahvedemeyeceği kadar önemli!!!
Copu kullanmak zor olabilir yani benim açımdan en azından. Ama biber gazı alıcam, kullanması daha kolay olur diye düşünüyorum. Her ne olursa olsun Allah korusun böyle insanlardan da ihtiyacımız olmasın bunlara..Sırt çantası kullanıyorum ben omuz çantası kullanacağımda da geniş tercih ederim hep. 26 cm olması lazım benim copun. Polis copu diye geçiyor zaten polis asker malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin boyutları da var çantana sığacak şekilde benimkinden bulursun. monta da sığıyor montun içinde saklarım ulaşımı kolay olsun diye ıssız bir yerlerden geçeceğimde. Teleskobik coplar da var düşünüyorsan onlardan da alabilirsin kaliteli olsun ama birkaç açılmadan sonra sıkışabiliyor uğraştırıyor çok ucuz olanları.
Sırt çantası kullanıyorum ben omuz çantası kullanacağımda da geniş tercih ederim hep. 26 cm olması lazım benim copun. Polis copu diye geçiyor zaten polis asker malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin boyutları da var çantana sığacak şekilde benimkinden bulursun. monta da sığıyor montun içinde saklarım ulaşımı kolay olsun diye ıssız bir yerlerden geçeceğimde. Teleskobik coplar da var düşünüyorsan onlardan da alabilirsin kaliteli olsun ama birkaç açılmadan sonra sıkışabiliyor uğraştırıyor çok ucuz olanları.
Tek kişilik ordu gibisin :) intikam timi kursak başına seni getirirdimvallahi ben de düşündüm şok cihazı almayı, ama manyağa tutarım kalp krizi geçirir ölür de adamdan sayarlar , ceza yerim diyen hiç bulaşmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?