- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
Evi var diye mi evlendin kocanla?kirada otursam evlenmezdim zaten cnm is o degil
Aşkin gözlerimi yaşartti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evi var diye mi evlendin kocanla?kirada otursam evlenmezdim zaten cnm is o degil
yooo ben sadece bekarkende cocukkende asla kiraya evlenmem dedim biriyle tanısmadan öncede bakarım ev bark varmı baba evinde kirada oturmadım öyle bi derdim yoktu sükür kirada oturmak cok zor her ay parayı sokaga atıyosun o yüzden benim düsüncem kirada oturulmaz yani nasıl gelin alcan kız bulcanEvi var diye mi evlendin kocanla?
Aşkin gözlerimi yaşartti![]()
Kendi ailesi yapsa ayni şeyi karişirdi buralar.
Ee mevzu ne o zaman ben anlayamadım.Sen şimdi ev sana kalmaz 10 binin boşa gider diye tadilat yaptırmak istemiyorsun.Bende diyorum ki yaptır tadilatını,ev istediğin gibi temiz,bakımlı olsun.Zaten kirada oturuyor olsaydın o para senden çıkacaktı.Bunca zaman kira ödemiş gibi düşün yaptır tadilatı diyorum işte.Bu değilse olay o zaman konu ne?kirada otursam evlenmezdim zaten cnm is o degil
ney saka kı saka olan ne yani hayatın kanunu bu kızlar ilk defa duyuyormus gibi erkege ev var kıza yok ki öylede degil yani düzenleme yapıp anlattım biz diger mallardan almıcaz sizde evden almayın diye sana garip gelen ne cok merak ettimPopüler uye olduğu yazmasa fake diyecem yeminle..
Bu şakadan başka birsey olamaz..olmamalı!
Sizin orasi neresi söylede oğluma tembihlim o memleketin kizlarindan uzak dursun.yooo ben sadece bekarkende cocukkende asla kiraya evlenmem dedim biriyle tanısmadan öncede bakarım ev bark varmı baba evinde kirada oturmadım öyle bi derdim yoktu sükür kirada oturmak cok zor her ay parayı sokaga atıyosun o yüzden benim düsüncem kirada oturulmaz yani nasıl gelin alcan kız bulcan
simdi sana garip gelir ama bizim burda kirada oturan kız yoktur istemeye bile gelemezsiniz yani evin yoksa
Niye sizin orada kizlari ev karşılığı mi veriyorlar ?yooo ben sadece bekarkende cocukkende asla kiraya evlenmem dedim biriyle tanısmadan öncede bakarım ev bark varmı baba evinde kirada oturmadım öyle bi derdim yoktu sükür kirada oturmak cok zor her ay parayı sokaga atıyosun o yüzden benim düsüncem kirada oturulmaz yani nasıl gelin alcan kız bulcan
simdi sana garip gelir ama bizim burda kirada oturan kız yoktur istemeye bile gelemezsiniz yani evin yoksa
Ha birde büyük konuşmamak gerek düşmez kalkmaz bir Allah. Dua edinde ilerde kiralara düşmeyin.yooo ben sadece bekarkende cocukkende asla kiraya evlenmem dedim biriyle tanısmadan öncede bakarım ev bark varmı baba evinde kirada oturmadım öyle bi derdim yoktu sükür kirada oturmak cok zor her ay parayı sokaga atıyosun o yüzden benim düsüncem kirada oturulmaz yani nasıl gelin alcan kız bulcan
Aynen basit hesaplar Size katılıyorum.o ev kendi babasının olsa acaba gelinine hakkımı istemem dermiydi ?hiç sanmam....Çakal kız kardeş derken. Babasının mirasından hak isteyince çakal mı olunuyor anlamadım. O evde ve tüm mal mülkte eşiniz ve kardeşlerinin eşit Hakkı var. Sevsenizde sevmesenizde durum bu. Tadilat konusu da, çok basit hesaplar bunlar ya. Kayınpeder ölürse bizi de evden çıkartılırsa boşa gider mantığı. Bu Nasıl bi kafa yapısıdır anlamadım. Ne zamandır oturuyorsunuz bilmiyorum ama kira vermediğinizi varsayarak söylüyorum şimdiye kadar bedava oturduğunuza sayıp yaptırın evi.
bizde ana babalar cocugunu düsünür bilir ev olmadan napcan gelin calısır calısmaz haa cocugun maası cok iyi olur zaten ev alır kendine ama yoksa napcan baba alıcak tabi kuzenim düsün captandı ki maası bilmem bilirmisim aylık 20 bin genede kız babası istemeye gelince oglunuzun evi varmı dedi düsünmedi bu adamın aylıgı 20 bin istedigi gibi ev alır yani bunlar söylenmez bizde bilinirNiye sizin orada kizlari ev karşılığı mi veriyorlar ?
Kocanı severken ne diye sevdin ? Hangi şartı sundun severken ?
Evin varsa seni seçtim pikacu mu dedin ?
Senin kocan işini bilmiyor kızım ben olsam kolundan tuttugum gibi bir firlatirdim babanın evinde alırdin solugu
ney saka kı saka olan ne yani hayatın kanunu bu kızlar ilk defa duyuyormus gibi erkege ev var kıza yok ki öylede degil yani düzenleme yapıp anlattım biz diger mallardan almıcaz sizde evden almayın diye sana garip gelen ne cok merak ettim
asla büyük konusmam allah korusun ki kirada oturmak cok zor her ay bosa giden bi para var 1 cisi 2 cisi kirada oturdun mu kimse seni sallamaz tabiri caizse civi bile cakamazsın komsu ses istemez misafir getiremezsin istedigin gibi müzük acamazsın ooo bi sürü tantanaHa birde büyük konuşmamak gerek düşmez kalkmaz bir Allah. Dua edinde ilerde kiralara düşmeyin.
Ben kirada oturuyorum bunlarin hiç birini yaşamadim.asla büyük konusmam allah korusun ki kirada oturmak cok zor her ay bosa giden bi para var 1 cisi 2 cisi kirada oturdun mu kimse seni sallamaz tabiri caizse civi bile cakamazsın komsu ses istemez misafir getiremezsin istedigin gibi müzük acamazsın ooo bi sürü tantana