• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tadilat...

Elalemin parasından size ne, sana ne? Kimin malını kime sattırıyorsun, daha ölmemiş adamın malını kızlarına verip vermemesi sana mı kaldı? Yahu bu kadar aç gözlülüğe de pes.
Kayınvalide ve görümceler diye konu açmışsın . Bu insanlar sana olan tepkilerinde sonuna kadar haklılar, anlaşıldı. Düşman başına, bu ne ya.

Evi var diye mi evlendin kocanla?
Aşkin gözlerimi yaşartti:KK51:
yooo ben sadece bekarkende cocukkende asla kiraya evlenmem dedim biriyle tanısmadan öncede bakarım ev bark varmı baba evinde kirada oturmadım öyle bi derdim yoktu sükür kirada oturmak cok zor her ay parayı sokaga atıyosun o yüzden benim düsüncem kirada oturulmaz yani nasıl gelin alcan kız bulcan

simdi sana garip gelir ama bizim burda kirada oturan kız yoktur istemeye bile gelemezsiniz yani evin yoksa

Kendi ailesi yapsa ayni şeyi karişirdi buralar.

Ben hep derim keske evlatlarima birer ev birakabilsem, cunku bu devirde evi olmayan maalesef ki hayata bilmem kac sifir geriden basliyor
Cunku kendimden biliyorum yillik neredeyse 12 bin tlyi ev sahibinin eline sayiyoruz
Ama sonra bir gun gelinlerimin ben ölmeden planlarinda beni öldürme dusunceleri olabilecegini dusunup herkes kendi kazansin kendi evini alsin diyorum
İnsanlar cok nankor yemin ederim babamdan ya da kayinpederimden sadece kira vermememizi saglayacak bir ev olsa ne kadar mutlu olurum benim olmasi sart degil halbuki almak ne kelime cogu zaman biz veriyoruz destek oluyoruz
Konu sahibinin babadan kalacak bi evi de varmis ki bu da cok ilginc yani buna ragmen kayınpederin evine tamah etmesi ve yapacagi on bin tl lik tadilati düşünmesi cok garip ya da bana ters.

kirada otursam evlenmezdim zaten cnm is o degil
Ee mevzu ne o zaman ben anlayamadım.Sen şimdi ev sana kalmaz 10 binin boşa gider diye tadilat yaptırmak istemiyorsun.Bende diyorum ki yaptır tadilatını,ev istediğin gibi temiz,bakımlı olsun.Zaten kirada oturuyor olsaydın o para senden çıkacaktı.Bunca zaman kira ödemiş gibi düşün yaptır tadilatı diyorum işte.Bu değilse olay o zaman konu ne?

Popüler uye olduğu yazmasa fake diyecem yeminle..

Bu şakadan başka birsey olamaz..olmamalı!
ney saka kı saka olan ne yani hayatın kanunu bu kızlar ilk defa duyuyormus gibi erkege ev var kıza yok ki öylede degil yani düzenleme yapıp anlattım biz diger mallardan almıcaz sizde evden almayın diye sana garip gelen ne cok merak ettim

yooo ben sadece bekarkende cocukkende asla kiraya evlenmem dedim biriyle tanısmadan öncede bakarım ev bark varmı baba evinde kirada oturmadım öyle bi derdim yoktu sükür kirada oturmak cok zor her ay parayı sokaga atıyosun o yüzden benim düsüncem kirada oturulmaz yani nasıl gelin alcan kız bulcan

simdi sana garip gelir ama bizim burda kirada oturan kız yoktur istemeye bile gelemezsiniz yani evin yoksa
Sizin orasi neresi söylede oğluma tembihlim o memleketin kizlarindan uzak dursun.

Canim bizde kv evinde oturuyoruz kaynim var yetiskin yarin oburgun evlense burasi satılır muhtemelen. Ama daha 1 sene once tek seferde 10bin tadilat masrafi yaptim. Ha kirada oturup 1 sene o parayi vermişim. Ha kendi oturduğum eve. Bencillik yapmayın bence. Yapmaniz gerekiyorsa yapin tabiki

Niye sizin orada kizlari ev karşılığı mi veriyorlar ?

Kocanı severken ne diye sevdin ? Hangi şartı sundun severken ?

Evin varsa seni seçtim pikacu mu dedin ?

Senin kocan işini bilmiyor kızım ben olsam kolundan tuttugum gibi bir firlatirdim babanın evinde alırdin solugu

Ha birde büyük konuşmamak gerek düşmez kalkmaz bir Allah. Dua edinde ilerde kiralara düşmeyin.

Çakal kız kardeş derken. Babasının mirasından hak isteyince çakal mı olunuyor anlamadım. O evde ve tüm mal mülkte eşiniz ve kardeşlerinin eşit Hakkı var. Sevsenizde sevmesenizde durum bu. Tadilat konusu da, çok basit hesaplar bunlar ya. Kayınpeder ölürse bizi de evden çıkartılırsa boşa gider mantığı. Bu Nasıl bi kafa yapısıdır anlamadım. Ne zamandır oturuyorsunuz bilmiyorum ama kira vermediğinizi varsayarak söylüyorum şimdiye kadar bedava oturduğunuza sayıp yaptırın evi.
Aynen basit hesaplar Size katılıyorum.o ev kendi babasının olsa acaba gelinine hakkımı istemem dermiydi ?hiç sanmam....

Niye sizin orada kizlari ev karşılığı mi veriyorlar ?

Kocanı severken ne diye sevdin ? Hangi şartı sundun severken ?

Evin varsa seni seçtim pikacu mu dedin ?

Senin kocan işini bilmiyor kızım ben olsam kolundan tuttugum gibi bir firlatirdim babanın evinde alırdin solugu
bizde ana babalar cocugunu düsünür bilir ev olmadan napcan gelin calısır calısmaz haa cocugun maası cok iyi olur zaten ev alır kendine ama yoksa napcan baba alıcak tabi kuzenim düsün captandı ki maası bilmem bilirmisim aylık 20 bin genede kız babası istemeye gelince oglunuzun evi varmı dedi düsünmedi bu adamın aylıgı 20 bin istedigi gibi ev alır yani bunlar söylenmez bizde bilinir

o yüzdne evi olmayan adam evlenemez normal standartlarda olandan bahsediyorum cok sükür bizim tarafın cougunlugunun evi degil apartmanı var öyle bırakıyor cocuklarına

ney saka kı saka olan ne yani hayatın kanunu bu kızlar ilk defa duyuyormus gibi erkege ev var kıza yok ki öylede degil yani düzenleme yapıp anlattım biz diger mallardan almıcaz sizde evden almayın diye sana garip gelen ne cok merak ettim

Bakınız: gelinin parayı tüm benliğiyle sahiplenmesi ve ölmemiş adam adına hesaplar yapması. Eşiniz sizin kadar ateşli bir mirasyedi değildir eminim.

Ha birde büyük konuşmamak gerek düşmez kalkmaz bir Allah. Dua edinde ilerde kiralara düşmeyin.
asla büyük konusmam allah korusun ki kirada oturmak cok zor her ay bosa giden bi para var 1 cisi 2 cisi kirada oturdun mu kimse seni sallamaz tabiri caizse civi bile cakamazsın komsu ses istemez misafir getiremezsin istedigin gibi müzük acamazsın ooo bi sürü tantana

asla büyük konusmam allah korusun ki kirada oturmak cok zor her ay bosa giden bi para var 1 cisi 2 cisi kirada oturdun mu kimse seni sallamaz tabiri caizse civi bile cakamazsın komsu ses istemez misafir getiremezsin istedigin gibi müzük acamazsın ooo bi sürü tantana
Ben kirada oturuyorum bunlarin hiç birini yaşamadim.

Back
X