çok merak ettim kendi ailenizde kaç kardeşsiniz yani eğer 2 kardeş olsaydınız ve sadece abinize ev verilseydi siz dışlansaydınız hoş olurmuydu nasıl bir duygudur bu !!!ampati kurarak yanıtlayın.bende benzer bir durumda yeni evliyken eşimin babaannesinin dökük bir evi vardı resmen harabe dedim ki biz burayı kullanışlı hale getirelim ve gittik orayı elimizden geldiğince boyasından parkesine varana kadar eşimle borca girerek yaptırdık o şekilde 3 yıl oturdum ve miras malıydı 8 kardeşe kalacaktı .şimdi ben neyapsaydım aaa bunlar babanın kardeşlerine kalacak diye yaptırmasamıydım.neticede kira ödemedim yıllarca temiz evde oturmuş oldum .mirasta onlara kaldı şimdi evi o şekilde 1 kiraya veriyolarsa şuan ben çıktıktan sonra 3 e vermeye başladılar ne alaka bu davranışlarınız...kız kardeşleri kocanız ile aynı hakka sahip onun üstün bir yanı yok her ikisinide bir ana doğurduğuna göre böyle kardeş ayrımcılığına girerek eşinizide haklarını istiyorlar diye doldurmayın!!! zaten onların en doğal hakkı .çakal kelimesi çok ağır olmuş....