Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iste öyle degil esime bu evi 13 yasındaylken almıslar esim 15 sene tek basına oturmus ailesi baska sehirde esimi 13 yasında bırakmıslar esim calısmıs cocuk zaten ne yer ne icer bide hep bu ev ogluma alındı denmisti kaynatam iyi adam ben damatlara mal yedirmem diyor da kaynanam cok fenaaGozlu mal kimseye yaramaz limoncu.
O evde oturuyorsan tadilatini yapacaksin.ben kirada oturuyorum yeri gelince tadilatini yaptiriyorum.
Diger konunda kaynana ve gorumcelere sovmussun (kocanin yaninda) birde onlarin evinde beles oturuyorsun .
Kaynanan o ev yapilirken ne kadar zorlandi.belki yemedi,belki giymedi,cocuklarina belki yediremedi iciremedi ama EL KiZİ geldi o ev benim
Oldu yavrum. ANAN O KADAR GUZELMİ..o mirasta senin soz hakkin yok kizim esinin soz hakki olabilir.
Sen git kendi baban olsun mirasini paylas karisma karistirma
şükür beni anlayan cıktı aynen zannediyolar ev 400 milyar falan ev 100 bin anca tarlarlar daha bile degerli bi traktor 50 bin orda mesela inekler 18 tane bi dana gördügünüz kurbanda 8 bindne gidiyor bu evin bende maneviyatı var o yüzden vermek istemem ilk gelin oldugum ev her odada anımız var tabi is oaraya varırsa zaten babamın dairesine gecerim mecbur kirada oturcak halim yok ama is o raddeye varmasın istiyorum ohhh beeeBazı konularda düşünce yapımız limoncuyla uyum sağlamasa da ben onu bu konuda anladım.Söylemek istediği şu:Biz kayınpederimin evinde oturuyoruz,eve tadilat yaptırmak istiyorum ama kayınpederim ölürse,kızları eve ortak olur benim paramda boşa gider.O yüzden bu ev bizim olsun,kayınpederimin diğer mallarındanda biz pay almayalım,durum eşitlensin,benimde tadilat param çöpe gitmesin diyor.Zaten kayınpederi çocuklarına eşit miktarda miras bırakacaktır.Mesela bu ev limoncunun olsun,kayınpederin başka bir evi,arsası,dükkanı falan varsa onlarda diğer çocuklarının olsun istiyor kendisi.Yani amacı şu bence,ben eve tadilat yaptırayım,ev benim olsun,param boşa gitmesin,kafam rahat olsun.Diğer mallarada ben karışmıyorum onlarda diğer çocuklarının olsun.Bence kendisi bunu söylemek istiyor ama konu çok başka yerlere gitmiş.Limoncu görümcelerine çakal deme konusunda haksızsın ama canım,öyle bir laf etmeseydin daha iyi olurdu,hiç hoş olmamış o kelime.Tepkiyi birazda bu yüzden aldığını düşünüyorum.
ben cakalı onların uyanıklıgına kızdıgımicim diyorum yani evden cıkarcan da ne olcak öbür parada aynı diger mallar daha bile yüklü miktardaBazı konularda düşünce yapımız limoncuyla uyum sağlamasa da ben onu bu konuda anladım.Söylemek istediği şu:Biz kayınpederimin evinde oturuyoruz,eve tadilat yaptırmak istiyorum ama kayınpederim ölürse,kızları eve ortak olur benim paramda boşa gider.O yüzden bu ev bizim olsun,kayınpederimindiğer mallarındanda biz pay almayalım,durum eşitlensin,benimde tadilat param çöpe gitmesin diyor.Zaten kayınpederi çocuklarına eşit miktarda miras bırakacaktır.Mesela bu ev limoncunun olsun,kayınpederin başka bir evi,arsası,dükkanı falan varsa onlarda diğer çocuklarının olsun istiyor kendisi.Yani amacı şu bence,ben eve tadilat yaptırayım,ev benim olsun,param boşa gitmesin,kafam rahat olsun.Diğer mallarada ben karışmıyorum onlarda diğer çocuklarının olsun.Bence kendisi bunu söylemek istiyor ama konu çok başka yerlere gitmiş.Limoncu görümcelerine çakal deme konusunda haksızsın ama canım,öyle bir laf etmeseydin daha iyi olurdu,hiç hoş olmamış o kelime.Tepkiyi birazda bu yüzden aldığını düşünüyorum.
Ben seni anladım.Şimdiden anlaşalım bende eve rahatça tadilat yaptırayım,param boşa gitmesin,herkes payına düşen parayı alsın,diğer mallara ortak olmayacağız diyorsun.Konu amacından sapıp,gereksiz bir şekilde uzadı bence.Sana ilk sayfalardada yazdım,bence tadilatını yaptır sen.10 bin çok bir para değil ki.Mesela şimdiye kadar kirada oturmuş olsaydın,o para çoktan çıkmıştı senden,hatta daha fazlası çıkmıştı.Sen kira ödemişsin gibi düşün,tadilat gerekiyorsa yaptır.Ama ev lüks olsun diye baştan aşağı tadilat yapıp çok daha fazla paralar harcayacaksan,bence mal paylaşımı olmadan tadilat işlerine girme,ilerde bir sorun çıkarsa paran o zaman boşa gider işte.Ha çok param var sorun olmaz dersen,yaptırada bilirsin tabi,senin bileceğin iş.ben cakalı onların uyanıklıgına kızdıgımicim diyorum yani evden cıkarcan da ne olcak öbür parada aynı diger mallar daha bile yüklü miktarda
yani abinin yüzüne nasıl bakcan ne dicen biz tarladan ineklten digerlerindne almayız onlardan evden almasın kayınpederim benden yana ama kaynana cok cadı kızlarım deiyıp duruyor farzetin esin gelcek 60 yasına bizim eviimiz altımızdan gitcek ne kadar agır bi durum
dışarda yemeye tabiki para var kendi canım yani bu kira cöpe giden bi para tabiki
Şu ev meselesini şart koşanlar. 8 tane erkek evladı olunca ne yapıyor çok merak ediyorum.
Bu devirde 8 tane birden ev almak her babayiğidin harcı değil zira.
8 tane ev alınamıyosa bi evi 8 ine bölüştürmeli.![]()
sahsen böyle bisey basıma gelse arsalar 400 bin falan suan bizim burda o arsayı alır cift daireden 4 kat atarım üstede catı diye kendime anne baba olarak oda bi mutfak yaparım tamamŞu ev meselesini şart koşanlar. 8 tane erkek evladı olunca ne yapıyor çok merak ediyorum.
Bu devirde 8 tane birden ev almak her babayiğidin harcı değil zira.
:)) araya paravan çekip otursunlar dimi.