• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tadilat...

babamda olanlar bana kalıcak ortakcı yok cok sükür adam damadını sevmiyo napsın kuru yanında yasta yanıyo ama esimi sevmedigi icin babam yasarken ona pek bisey vermez bazen haklıda görüyorum babamı yani esim iyi ama ailesi berbat biri onlara yedirtmek 1 su bardagı istemem o aileye gelin gittigim icin kendime kızıyorum ben kendi adımı batırdım
Evi var diye ilk bulduğu damada verirse seni sevmez tabi

babamda olanlar bana kalıcak ortakcı yok cok sükür adam damadını sevmiyo napsın kuru yanında yasta yanıyo ama esimi sevmedigi icin babam yasarken ona pek bisey vermez bazen haklıda görüyorum babamı yani esim iyi ama ailesi berbat biri onlara yedirtmek 1 su bardagı istemem o aileye gelin gittigim icin kendime kızıyorum ben kendi adımı batırdım
sevde_ sevde_ nin dediklerinden bunu mu anladın pes yani !!:KK57:
Hala mal mülk kime ne kalcak hesabı yapıyorsun hayret valla.
Birde kardeşine ortakçı gözüyle nasıl bakarsın ya para hırsı senin merhametini de bitirmiş.

Kaynatanız damatlara değil de gelinlere mal yedirdiği için iyi adam mı oluyor?
Kaynananız kızlarına sahip çıktığı için cadı mı yani?
Bence bi kadın olarak bu tutumunuzdan utanmalısınız. Ben yerinizde olsam, açık açık kız evlat-erkek evlat ayrımı yapan bir kayınbabayı asla hoşgörmeyeceğim gibi, sanki o kız evlatlardan biriymişçesine bu duruma karşı çıkardım. Sizse burda kalkmış, insanların zaten hakkı olan bir şeyi gelecekte beelki sizden talep ederler diye onları çakallıkla suçluyorsunuz. Bir de ciddi ciddi dert edinmişsiniz. Yazık gerçekten.
Ayrıca madem bu evin dışında oldukça değerli daha başka malı mülkü de var, Allah gecinden versin kayınbabanın vefat ettiğinde hepsi satılır, siz de payınıza düşenle bir ev alıverirsiniz. Eğer gerçekten dediğiniz gibi kıymetli mallar varsa ortada miras kalacak, bence abartıyorsunuz.
Ve anlamayacağınızı biliyorum ama ekleyeyim. Siz bir kadınsınız, kadıncı olun. Zamanında erkeklerin refahı için yapılagelmiş ve gelenek halini almış saçmalıklardan vazgeçin.

Katılıyorum hikayedeki kp rezil. Kızlarını hiçe sayıp evi oğluna vermiş. Daha kötüsü , bir kadının hakkı çiğnenen bir kadın mazallah hakkını ararsa çakal olur demesi. Yani ortada o kadar çok yanlış var ki.

Valla sana daha fazla aciklama yapacak sabrim yok, ne denilse denilsin isin ozunu anlamiyorsun.
O zaman senin anlayacagin dilden konusayim. Baban kardesinin kocasini cok sever de malini ona birakmak ister belki. Kardesinin evine giderken de eli kolu dolu gider. Bildigim kadariyla kardesine tepkili degil. Niye acaba...
babam damada para yedirmezzzzz cnm bee babamın halini düsüncesini biliyorum kızlarına kimseyi yakıstırmaz damat ne olursa olsun bak kardesimde görüstügü kiside ögretmen cocuk atanamadan babamın karsısına cıkamaz kardesim diyor babam kim bilir bize ne sorunlar cıkarcak diyor beni vermemek icin

Arkadas kacarak evlendi. :)
Istemek, kiz vermek, ev, mal mulk muhabbeti yapip duran birinin, bunlari hic yasamayip dimdizlak kacip evlenmis olmasi ne kadar ironik degil mi... :)
yanlız söyle bisey var biz mecburen kactık babam asla vermem dedi ama kaynatam 10 sene önce diyim 80 bine yakın masraf yaptı dügün ev tadilatı takılar beyaz esyalar hepsini biz kacmadan sectim ben esimle kayınpeder gitti aldı özellikle beyaz esyları falan önce aldırdık ki taksitleri bitsin diye

Arkadas kacarak evlendi. :)
Istemek, kiz vermek, ev, mal mulk muhabbeti yapip duran birinin, bunlari hic yasamayip dimdizlak kacip evlenmis olmasi ne kadar ironik degil mi... :)
Ayy yok artık kız ben de sandım ki evi olmayana kız vermezler fln deyince istediler fln sandım :KK70:
Demekki ev var diyene kaçmış bu arada düğün için 80 bin masrafyapmis adam daha ne yapsın gözünü toprak doyursun bu arada babası resmen reddetmis konu sahibini nasıl ev düşecek bana diye bir iddiası var anlamadım belki kız kardeşi daha iyi biri ile evlilik yapar babada onlara düğün masrafı yapar
Limoncu28 e yapamadım bari diğer kizima yapayım der kim bilir:KK57:

babam damada para yedirmezzzzz cnm bee babamın halini düsüncesini biliyorum kızlarına kimseyi yakıstırmaz damat ne olursa olsun bak kardesimde görüstügü kiside ögretmen cocuk atanamadan babamın karsısına cıkamaz kardesim diyor babam kim bilir bize ne sorunlar cıkarcak diyor beni vermemek icin
Benim babam benim eşyalarını aldı eşim için değil benim için aldı eksiklik olmasın diye belki kızına güzel eşyalar alır eksiklik olmasın diye annen der limoncunun düğünü içimize sinmedi bununkini dokturelim kızımın düğünü güzel olsun der

Bugun islerim vardi, neler kacirmisim yahuu;);)
Sinirlendiginize degmez kizlar. Limoncunun deger (!) Yargilari boyle demekki.onun mesajlarinin altinda ya bir sonradan gormelik ya da derinlerinde bir aci var ki acisini boyle kapatmaya calisiyor.

Ula benim babam ında mali mülkü var değil ağzıma almak aklımdan geçirmiyorum

Babadan görme olacaksın kocaman görme olursan ne oldum delisi olur cikarsin

yanlız söyle bisey var biz mecburen kactık babam asla vermem dedi ama kaynatam 10 sene önce diyim 80 bine yakın masraf yaptı dügün ev tadilatı takılar beyaz esyalar hepsini biz kacmadan sectim ben esimle kayınpeder gitti aldı özellikle beyaz esyları falan önce aldırdık ki taksitleri bitsin diye

Vay uyanık vaay :KK14:
Buna kaçmak demezler o zaman. Minareyi çalmadan kılıfın hazırlamışsın.
Senin gibi paragöz insanlardan korusun Rabbim.

Benim babam benim eşyalarını aldı eşim için değil benim için aldı eksiklik olmasın diye belki kızına güzel eşyalar alır eksiklik olmasın diye annen der limoncunun düğünü içimize sinmedi bununkini dokturelim kızımın düğünü güzel olsun der
esya tabili alıcak babam kardesime dügün işi biraz muallak kardesim yemekli dügün istiyor havuz kenarı falan eee babam davullu zurnalı istiyor bakıcaz belki kına gecesini o sekılde yapıp dügünü öyle yaparız ama senin dedigin gibi olmaz babam icin damat kızını evladını almıs biri yani ne benim esim neden kardesimin esi onun gözünde degismezz babam damadınn sigara icmesini istemez mesela en ufak örnek kardesimin ki iciyor esimde iciyordu 15 sene babam dedş ya kızımıa alırım yada sigarayı bırakırsın esimde bıraktı yani damat damattır

Ayy yok artık kız ben de sandım ki evi olmayana kız vermezler fln deyince istediler fln sandım :KK70:
Demekki ev var diyene kaçmış bu arada düğün için 80 bin masrafyapmis adam daha ne yapsın gözünü toprak doyursun bu arada babası resmen reddetmis konu sahibini nasıl ev düşecek bana diye bir iddiası var anlamadım belki kız kardeşi daha iyi biri ile evlilik yapar babada onlara düğün masrafı yapar
Limoncu28 e yapamadım bari diğer kizima yapayım der kim bilir:KK57:
kardesime tabıkı 10 bin 20 bin harcıcak dost var düsman var

yanlız söy le bisey var biz mecburen kactık babam asla vermem dedi ama kaynatam 10 sene önce diyim 80 bine yakın masraf yaptı dügün ev tadilatı takılar beyaz esyalar hepsini biz kacmadan sectim ben esimle kayınpeder gitti aldı özellikle beyaz esyları falan önce aldırdık ki taksitleri bitsin diye
Kaçmadan önce bile hesap mi yaptın?

Limoncu Maliye Bakanı ol ülke kurtulsun

Back
X