• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tadilat...

Para para para. Gıcık oluyorum gelin olarak gidip, asıl hakkı olanlardan çok mal peşine dusup hesabını yapanlara. Canım sanane senin anan baban mi ister kızı alır ister almaz sensin çakal. Oturdugun eve iki kuruş tadilat yapıcaksin boşa gider mi diye düşünüyorsun. Git o zaman kirada otur tadilat yaptır boşa gitmesin bişey. Benim babaların da mali mülkü var evler aldık vs onların taksitleri vs odenirken bizde zorlandı. .. elin kızı gelicek vay anam bu paragozler maldan alır mı acaba diye konuşcak hayırdır senin hakkın mi. İnşallah o malları devlet eşit şekilde böler de sende hakettiğin kadari alırsın fazlasını degil

@sevde_ nin dediklerinden bunu mu anladın pes yani !!:KK57:
Hala mal mülk kime ne kalcak hesabı yapıyorsun hayret valla.
Birde kardeşine ortakçı gözüyle nasıl bakarsın ya para hırsı senin merhametini de bitirmiş.
Anne baba hayattayken mal mülk paylaşımını düşünen, kardeşine " ortakcı" gözüyle bakabilecek insanlardan korusun bizi Allah.:KK42: İçim acıyor böyle konuşmaları görünce.

Kaçmadan önce bile hesap mi yaptın?

Limoncu Maliye Bakanı ol ülke kurtulsun
tabıkı yaptım hersey istedigim gibi olmak zorundaydı ben hayallerim vardı ki keske kacarak degil cift davullu baba evinden cıksaydım 8 bilezik 1 set 1 kelepce degil 12 bilezik aldırıdım mesela setim daha kalın olurdu bohcalar yapıcaktım onları kurdelelyip bavul acıcaktım herkeze göstericektim esim kapı önündne beni alıcaktı gezio gelicektik ahh ahhh ne eskikler vardı daha evimi görmek isticeklerdi herkeze kapımı acıcaktım ev görmeye geliceklerdi bizde resmen sanattır ceyiz evi görmek

Çok Görgülü olduğun için mi gelin gittiğin ailenin malına göz diktin olseler diye hesap yapiyorsun

tabıkı yaptım hersey istedigim gibi olmak zorundaydı ben hayallerim vardı ki keske kacarak degil cift davullu baba evinden cıksaydım 8 bilezik 1 set 1 kelepce degil 12 bilezik aldırıdım mesela setim daha kalın olurdu bohcalar yapıcaktım onları kurdelelyip bavul acıcaktım herkeze göstericektim esim kapı önündne beni alıcaktı gezio gelicektik ahh ahhh ne eskikler vardı daha evimi görmek isticeklerdi herkeze kapımı acıcaktım ev görmeye geliceklerdi bizde resmen sanattır ceyiz evi görmek
Hayallerin beni benden aldı.

8 bilezik de iyi gı

kirada otursam evlenmezdim zaten cnm is o degil
niye kirada oturanların canı yok mu?eşinizin ailesi hakkındaki taktığınız sıfatları hiç doğru bulmadım.insanların ölümü üzerine hesap yapıyorsunuz resmen.kızlar niye babalarının malını isteyince çakal oluyor,kızlarına verilince kaynana mendebur oluyor.siz oturuyorsunuz evde ve hala tadilatmasraflarını bile boşa gitmesin derdindesiniz.hiç iyi niyetli görmedim sizi.farkında değilsiniz belki ama kızlarda o anne babanın evladı.

Bak hala bilezik hesabi yapıyorsun yazık ya vallaha yazık

Çok Görgülü olduğun için mi gelin gittiğin ailenin malına göz diktin olseler diye hesap yapiyorsun
gelecegimi düsünmek zorundayım benim zaten babamdan kalıcak ama neden esimdende kalmasın yarın cocuklarıma 1 er daire bırakır dügünü gelecegi icin daha iyi bi gelecek bırakıtım belki yazlık alırım ev alcak parayla gelir gezerler yada birikim yapar onlara veririm cocuklarının okuluna harcarlar vs vs bu böyle gelir gider yani baba evladına evlat cocuguna

Bence bu arkadaş şaka yapıyo. Yoksa bi insan bu kadar paragöz olamaz. Tmm bnde parayı severim ama sen abartmışın bariz.

babamda olanlar bana kalıcak ortakcı yok cok sükür adam damadını sevmiyo napsın kuru yanında yasta yanıyo ama esimi sevmedigi icin babam yasarken ona pek bisey vermez bazen haklıda görüyorum babamı yani esim iyi ama ailesi berbat biri onlara yedirtmek 1 su bardagı istemem o aileye gelin gittigim icin kendime kızıyorum ben kendi adımı batırdım

Ne adın vardı acaba (( :

gelecegimi düsünmek zorundayım benim zaten babamdan kalıcak ama neden esimdende kalmasın yarın cocuklarıma 1 er daire bırakır dügünü gelecegi icin daha iyi bi gelecek bırakıtım belki yazlık alırım ev alcak parayla gelir gezerler yada birikim yapar onlara veririm cocuklarının okuluna harcarlar vs vs bu böyle gelir gider yani baba evladına evlat cocuguna
Sen bu ince hesapla çok yaşamazsin galiba yarının garantisi var sende 20 yıl sonra düşünüyorsun

Ee görümcelerinin eşlerinin evi varmı peki kendilerine ait yada ailelerinden kalacak

Bak hala bilezik hesabi yapıyorsun yazık ya vallaha yazık
eee bu seni ilgilendirmez ki istemeye gelselerdi hesap belliydi yani gerci istesen gene zorlardım ama evi 0 degistirip 80 bin masraf yaptırdık dügün esya dahil olunca cok yüklenmek istemedi benim dügünüm benim hayallerim yani bunu kimse sorugulayamaz burda esimden kaynatamdan kac bileizk istiyim diye konu acmadım

Back
X