• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahammülsüz eşim

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Eşim tahammülsüz hemen sinirlenen bir insan özellikle çocuğumuza karşı. Oğlum 4 yaşında hareketli yerinde duramayan bir çocuk. Eşim hemen çocuğa sinirleniyor bu sefer ben eşime sinirleniyorum ister istemez çocuk şahit oluyor. Özellikle yemek yemesi konusunda, yemek yemesin oğlum hemen sinirleniyor bende müdahale ediyorum; zorlama şu çocuğu diye yine bağrış çağrış. Bıktım ben bu adamdan; oğlum bu sefer anne: baba çok sinirli değil mi diyor, içim parçalanıyor yavruma. Napayım ben nsl edeyim.

Cocugun yaninda eşinizi uyarmayin ayri odada konuşun. Çocuğun pskilojisinin etkileneceğini anlatin . Ama tatlı tatlı anlatın. Inşallah anlar. Ve daha dikkatli davranır
İnanın kaç kere konuştum izah ettim tamam diyor sonra gene aynı. Artık eşimden de soğudum

İnanın kaç kere konuştum izah ettim tamam diyor sonra gene aynı. Artık eşimden de soğudum

Yok oyle düşünmeyin. Farklı konuşun bir de belki demediğiniz bir sey vardır. Ikna metodlarini uygulayın. Bir yerde bir eksik eksik olabilir

Yememesine, çocukça yaramazlıklarına( bazen aşırı olabilio yaramazlığı) istememesi gereken şeyleri istediğinde
Cocuk o, yaramaz olacak.
Isteyecek belki aglayacak.
Oturup onunla ekonomi ve gundemden bahsedemez.
Sabri yoksa uzak dursun ozaman cocugu da kırmasın.
Oncacık cocuk babam sınırlı dı mı diyor.
Cocuk buyuyunce mesafe koyacak, ozaman da cocuk anasına duskun bana degıl diyecek.
Neden acaba?

Cocuk o, yaramaz olacak.
Isteyecek belki aglayacak.
Oturup onunla ekonomi ve gundemden bahsedemez.
Sabri yoksa uzak dursun ozaman cocugu da kırmasın.
Oncacık cocuk babam sınırlı dı mı diyor.
Cocuk buyuyunce mesafe koyacak, ozaman da cocuk anasına duskun bana degıl diyecek.
Neden acaba?
Malesef öyle diyor yavrum. İçim parçalanıyor.

Çocuğuma; en mutlu olduğum an senin uyuduğun ya da evde olmadığın an diyor.
Bu nedir ya.
Sogumakta haklısın. Cocuga bu denir mi ya????
Elin cocuguna bıle denmez, adam kendi cocuguna diyor. Yazıklar olsun.

Cocugu alıp ailenin yanına gitsene Bı sure?

Çocuğuma; en mutlu olduğum an senin uyuduğun ya da evde olmadığın an diyor.
Ne kadar ayıp ne kadar yanlış.
Bir baba evladına bunu nasıl der?
Çocuğunuzu aynı evde babasından koruyamazsınız, eşinizde düzelmiyor destek almıyorsa, başka yol denemelisiniz.

Bir süre ayrı kalın yine düzelmiyorsa da çıksın gitsin çocuğun hayatından.

Kendi çocuğunu sevmiyor mu. Sevdiği ilgilendiği an hiç yokmu
Seviyor, ilgilendiğide var ama bu lafları işte hepsini alıp götürüyor. Ben demedikçe oyun oynamıyor çocukla. Ben araba şu bu oynuyorum. Sıkılıp hemen önüne tableti veriyor. Kızıyorum eşime bu sefer gene bağrış çağrış

Back
X