Tahammülsüz eşim

Lafı duyduğumda koptum zaten. Bana beddulara edio. Çocuk uyuduk sonra yanıma gelmiş af dileniyo: ne o oğlan uyudu mutlusun haliyle af dilemeye mi geliyosun dedim
Gitsin tedavi olsun.Küçücük çocuktan ne istiyorsa bu adam? Lütfen yüz vermeyin.Şart koşun. Gitsin tedavimi olacak, terapimi alacak, ne yaparsa yapsın.Sanki silah zoruyla baba oldun.İstemiyorsan,ikimizinde yüzüne hasret bırakacağım yeter artık deyin. Böyle sevgisiz ve tahammülsüz davranmasının mutlaka bir nedeni olmalı.

Gitsin tedavi olsun.Küçücük çocuktan ne istiyorsa bu adam? Lütfen yüz vermeyin.Şart koşun. Gitsin tedavimi olacak, terapimi alacak, ne yaparsa yapsın.Sanki silah zoruyla baba oldun.İstemiyorsan,ikimizinde yüzüne hasret bırakacağım yeter artık deyin. Böyle sevgisiz ve tahammülsüz davranmasının mutlaka bir nedeni olmalı.
Anneside tahammülsüz bir kadın ona çekmiş diyorum gördüğü bu olması gerekenin bu olduğunu mu düşünüyor artık bilemiyorum.

Ben anlamadim. Bir taraf cocugu kısıtlarken diger taraf cocugun her dedigini yapiyorsa o da yanlis. Ben mi yanlis anladim. Bir de cocugun yemegini hala siz mi yediriyorsunuz? 4 yasindaki cocuk kendi yer. El melekelerinin gelisimi icin catal kasik kullanmayi ogrenmesi lazim.

Ben anlamadim. Bir taraf cocugu kısıtlarken diger taraf cocugun her dedigini yapiyorsa o da yanlis. Ben mi yanlis anladim. Bir de cocugun yemegini hala siz mi yediriyorsunuz? 4 yasindaki cocuk kendi yer. El melekelerinin gelisimi icin catal kasik kullanmayi ogrenmesi lazim.
Hayır ben her dediğini yapmıyorum olay her dediğini yapıp yapmamak değil zaten olay; eşimin çocuğun çocukça davranışlarına aşırı sinirlenmesi. Oğlum yemeğini kendi yiyebiliyor mesele yemek yemeyi.istememesi eşiminde yine bu duruma çok sinirlenmesi

Pedagogla görüşmesi umarım işe yarar ama sizin yerinizde olsam tası tarağı toplar, kocamı köpekler gibi pişman edene kadar annemde kalırdım.

Eğer işe yaramıyorsa boşanma davası açardım baba olmayı beceremeyen adamın hayatımdaki fonksiyonu bostan korkuluğu olur.

Hayır ben her dediğini yapmıyorum olay her dediğini yapıp yapmamak değil zaten olay; eşimin çocuğun çocukça davranışlarına aşırı sinirlenmesi. Oğlum yemeğini kendi yiyebiliyor mesele yemek yemeyi.istememesi eşiminde yine bu duruma çok sinirlenmesi
Esinin sinirlerine hakim olmasi nasil olur belimedim ya. Uzuldum ama. Oglunuza uzuldum. 4 yasindaki cocuk kendini sevilmiyor gibi hissediyordur. Canim ya.

Esinin sinirlerine hakim olmasi nasil olur belimedim ya. Uzuldum ama. Oglunuza uzuldum. 4 yasindaki cocuk kendini sevilmiyor gibi hissediyordur. Canim ya.
Ben vermeye çalışıyorum öpüyorum kokluyorum sıksık ama babası sevse sevgisini gösterse bile bu hareketleri hepsini bitiriyor

Çocuk büyütmekten anladığı yemek yesin içsin. Psikolojik anlamda katkı 0
züğürt tesellisi.modunda yaziyorum; herkesin sevgi gosterme bicimi farklidir, bu adamin da sevgi dili bu demek ki..siz cocugunuza sık sık baban seni.cok seviyor, ben seni cok seviyorum, sen bizim kiymetlimizsin gibi cumleler kurun.

bence siz evden gitmeyin de kocanızı gonderin 2 3 günlüğüne, o biraz kafa dinlesin, kendine dönsün, hatalarini düşünsün. belki ayri kalmanin faydasi olur.

züğürt tesellisi.modunda yaziyorum; herkesin sevgi gosterme bicimi farklidir, bu adamin da sevgi dili bu demek ki..siz cocugunuza sık sık baban seni.cok seviyor, ben seni cok seviyorum, sen bizim kiymetlimizsin gibi cumleler kurun.

bence siz evden gitmeyin de kocanızı gonderin 2 3 günlüğüne, o biraz kafa dinlesin, kendine dönsün, hatalarini düşünsün. belki ayri kalmanin faydasi olur.
Babasını kesinlikle kötülemiyorum babası malesef çocuğun gözü önünde bağırıp çağırıp sinirlendiği için oğlum baba çok sinirli değil mi anne diyor, ben bolbol sevip, öpüp kokluyorum. Eşime dedim; git sinirleniyosan evden çık dolaş sakinleş öyle gel dedim ama hala çocuğa yansıtıyor

İster istemez cocucuk şahit oluyor demişsiniz ya isterseniz şahit olmaz.

Baba çocuğunuza kızdığı zaman ses çıkarmayın. Müdahale etmeyin. Bu çok yanlış bir durum.

Yalnızken anlatın derdinizi. Aynı şekilde size yemek konusunda karismamali.

Bunu çok net konusun ve evinizde kural olsun.

Bazen o anda söylemezsem patlayacagim bir konuyu bile çocukların uyumasına erteliyorum.

Kızdan, kussem bile çocuk varken normal konuşuyorum eşimle.

Çocukların yaninda ebeveynler birbirini elestirmemeli, kavga etmemeli.

Şimdi çok önemli değil gibi görünebilir fakat büyüdükçe , ergenliğe girdikçe ne baba faktörü olur üstünde ne de anne.

Back
X