• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tahammülsüz eşim

Ne kadar ayıp ne kadar yanlış.
Bir baba evladına bunu nasıl der?
Çocuğunuzu aynı evde babasından koruyamazsınız, eşinizde düzelmiyor destek almıyorsa, başka yol denemelisiniz.

Bir süre ayrı kalın yine düzelmiyorsa da çıksın gitsin çocuğun hayatından.
Boşanmayı düşünmüyor değilim

Eşim tahammülsüz hemen sinirlenen bir insan özellikle çocuğumuza karşı. Oğlum 4 yaşında hareketli yerinde duramayan bir çocuk. Eşim hemen çocuğa sinirleniyor bu sefer ben eşime sinirleniyorum ister istemez çocuk şahit oluyor. Özellikle yemek yemesi konusunda, yemek yemesin oğlum hemen sinirleniyor bende müdahale ediyorum; zorlama şu çocuğu diye yine bağrış çağrış. Bıktım ben bu adamdan; oğlum bu sefer anne: baba çok sinirli değil mi diyor, içim parçalanıyor yavruma. Napayım ben nsl edeyim.
Esiniz ofkesini kontrol edemiyor olabilir. Ileride cocugunuzu bu durum cok etkileyecektir. Bu yüzden esinizle konusmalarinizi cocugunuzun olmadigi ortamlarda yapin. Esiniz kendi durumundan rahatsizsa ve ofkesinin farkinda degilse aranizda sifreli kelimeler belirleyip sinir halindeyken esinizin kendi durumunu hatirlamasina yardimci olun. Cocugunuz boylece esinizi uyardiginizi anlamaz. Bol bol esinizle cocuk gelisimi hakkinda konusun. Cocugunuza babasinin onu cok sevdigini sık sık hatirlatin. Mumkunse esinizi bir doktora götürün.

Çocuğuma; en mutlu olduğum an senin uyuduğun ya da evde olmadığın an diyor.
Şu lafı duyduğunuzda ne dediniz?
Çocuk ikinizinde çocuğu. Ama, eşinizin olumsuz yaklaşımından etkilenerek, siz çocuğu daha fazla sahipleniyorsunuz.
Eşinizle konuşun. Çocuğa karşı ortak hareket etmeniz gerektiğini, onun gereksiz sert çıkışlarına dayanamadığınızı, çocuğa karşı daha tahammüllü olabileceğini söyleyin.Çocuğa hiç tahammül etmeyecekse, ne demeye baba olmuş.Ona karşı şiddet falan uygulamıyordur umarım.

Esiniz ofkesini kontrol edemiyor olabilir. Ileride cocugunuzu bu durum cok etkileyecektir. Bu yüzden esinizle konusmalarinizi cocugunuzun olmadigi ortamlarda yapin. Esiniz kendi durumundan rahatsizsa ve ofkesinin farkinda degilse aranizda sifreli kelimeler belirleyip sinir halindeyken esinizin kendi durumunu hatirlamasina yardimci olun. Cocugunuz boylece esinizi uyardiginizi anlamaz. Bol bol esinizle cocuk gelisimi hakkinda konusun. Cocugunuza babasinin onu cok sevdigini sık sık hatirlatin. Mumkunse esinizi bir doktora götürün.
Pedagogla görüşüyorum pedagog babayı yanlış buldu haliyle bu hafta baba ile görüşmesi için randevu ayarladım ben anlatamadım pedagog anlatabilir inş

Çocuk ikinizinde çocuğu. Ama, eşinizin olumsuz yaklaşımından etkilenerek, siz çocuğu daha fazla sahipleniyorsunuz.
Eşinizle konuşun. Çocuğa karşı ortak hareket etmeniz gerektiğini, onun gereksiz sert çıkışlarına dayanamadığınızı, çocuğa karşı daha tahammüllü olabileceğini söyleyin.Çocuğa hiç tahammül etmeyecekse, ne demeye baba olmuş.Ona karşı şiddet falan uygulamıyordur umarım.
Hayır şiddet fiziksel anlamda yok ama duygusal şiddet sözleri ile dediğim şekilde var.kaç kere konuştum yeri geldi tatlı dille yeri geldi sert dille bikaç gün iyi sonra tekrar kontorolsüz konuşmaları

Lafı duyduğumda koptum zaten. Bana beddulara edio. Çocuk uyuduk sonra yanıma gelmiş af dileniyo: ne o oğlan uyudu mutlusun haliyle af dilemeye mi geliyosun dedim

Çocuğuma; en mutlu olduğum an senin uyuduğun ya da evde olmadığın an diyor.
Yazık o esinize o cocuk bunu anlamıyor mu sanıyor bilincaltına nasıl bir sevgisizlik aşılıyor biliyor mu yavrunu seviyosan bu adamdan uzaklastr bazı erkekler baba olmayı ne yazık ki haketmiyor:sinirli:

Çok doğru söylüyorsunuz
Ileride oglunda baba olacak ve rol model olarak babasını örnek alacak bu tavrlarına devam ederse esin... ileride oglunda aynı sorunalrı yasayacak buna dur demen lazım guzellikle konusarak dene eger olmuyorsa gerekeni yaparsın

Back
X