Pedagogtan yardım alıyorum ben dediklerini uyguluyorum ama baba böyleBazı şeyler değişmiyor. Böyle adamlar çocuklarına iyi olur sanılır ama aksine sorunlu bireyler herkese hayatı zindan eder. Çocuk için ne yapacaksınız ?
AminAllah yardımcın olsun.
İnanın kaç kere konuştum izah ettim tamam diyor sonra gene aynı. Artık eşimden de soğudumCocugun yaninda eşinizi uyarmayin ayri odada konuşun. Çocuğun pskilojisinin etkileneceğini anlatin . Ama tatlı tatlı anlatın. Inşallah anlar. Ve daha dikkatli davranır
Neye kızıyor mesela sadece yemiyor diye mi?İnanın kaç kere konuştum izah ettim tamam diyor sonra gene aynı. Artık eşimden de soğudum
Yememesine, çocukça yaramazlıklarına( bazen aşırı olabilio yaramazlığı) istememesi gereken şeyleri istediğindeNeye kızıyor mesela sadece yemiyor diye mi?
İnanın kaç kere konuştum izah ettim tamam diyor sonra gene aynı. Artık eşimden de soğudum
Cocuk o, yaramaz olacak.Yememesine, çocukça yaramazlıklarına( bazen aşırı olabilio yaramazlığı) istememesi gereken şeyleri istediğinde
Kendi çocuğunu sevmiyor mu. Sevdiği ilgilendiği an hiç yokmuÇocuğuma; en mutlu olduğum an senin uyuduğun ya da evde olmadığın an diyor.
Malesef öyle diyor yavrum. İçim parçalanıyor.Cocuk o, yaramaz olacak.
Isteyecek belki aglayacak.
Oturup onunla ekonomi ve gundemden bahsedemez.
Sabri yoksa uzak dursun ozaman cocugu da kırmasın.
Oncacık cocuk babam sınırlı dı mı diyor.
Cocuk buyuyunce mesafe koyacak, ozaman da cocuk anasına duskun bana degıl diyecek.
Neden acaba?
Bu nedir ya.Çocuğuma; en mutlu olduğum an senin uyuduğun ya da evde olmadığın an diyor.
Yuh bu adam baba olmayı hak etmiyor!!! Bebek kazara mı oldu?Çocuğuma; en mutlu olduğum an senin uyuduğun ya da evde olmadığın an diyor.
Ne kadar ayıp ne kadar yanlış.Çocuğuma; en mutlu olduğum an senin uyuduğun ya da evde olmadığın an diyor.
Yazıklar olsun ona.Malesef öyle diyor yavrum. İçim parçalanıyor.
Seviyor, ilgilendiğide var ama bu lafları işte hepsini alıp götürüyor. Ben demedikçe oyun oynamıyor çocukla. Ben araba şu bu oynuyorum. Sıkılıp hemen önüne tableti veriyor. Kızıyorum eşime bu sefer gene bağrış çağrışKendi çocuğunu sevmiyor mu. Sevdiği ilgilendiği an hiç yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?