- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
Gitsin tedavi olsun.Küçücük çocuktan ne istiyorsa bu adam? Lütfen yüz vermeyin.Şart koşun. Gitsin tedavimi olacak, terapimi alacak, ne yaparsa yapsın.Sanki silah zoruyla baba oldun.İstemiyorsan,ikimizinde yüzüne hasret bırakacağım yeter artık deyin. Böyle sevgisiz ve tahammülsüz davranmasının mutlaka bir nedeni olmalı.Lafı duyduğumda koptum zaten. Bana beddulara edio. Çocuk uyuduk sonra yanıma gelmiş af dileniyo: ne o oğlan uyudu mutlusun haliyle af dilemeye mi geliyosun dedim
Anneside tahammülsüz bir kadın ona çekmiş diyorum gördüğü bu olması gerekenin bu olduğunu mu düşünüyor artık bilemiyorum.Gitsin tedavi olsun.Küçücük çocuktan ne istiyorsa bu adam? Lütfen yüz vermeyin.Şart koşun. Gitsin tedavimi olacak, terapimi alacak, ne yaparsa yapsın.Sanki silah zoruyla baba oldun.İstemiyorsan,ikimizinde yüzüne hasret bırakacağım yeter artık deyin. Böyle sevgisiz ve tahammülsüz davranmasının mutlaka bir nedeni olmalı.
Olabilir.Ama, bunun yanlış olduğunu idrak etmesi şart artık.Anneside tahammülsüz bir kadın ona çekmiş diyorum gördüğü bu olması gerekenin bu olduğunu mu düşünüyor artık bilemiyorum.
Hayır ben her dediğini yapmıyorum olay her dediğini yapıp yapmamak değil zaten olay; eşimin çocuğun çocukça davranışlarına aşırı sinirlenmesi. Oğlum yemeğini kendi yiyebiliyor mesele yemek yemeyi.istememesi eşiminde yine bu duruma çok sinirlenmesiBen anlamadim. Bir taraf cocugu kısıtlarken diger taraf cocugun her dedigini yapiyorsa o da yanlis. Ben mi yanlis anladim. Bir de cocugun yemegini hala siz mi yediriyorsunuz? 4 yasindaki cocuk kendi yer. El melekelerinin gelisimi icin catal kasik kullanmayi ogrenmesi lazim.
Esinin sinirlerine hakim olmasi nasil olur belimedim ya. Uzuldum ama. Oglunuza uzuldum. 4 yasindaki cocuk kendini sevilmiyor gibi hissediyordur. Canim ya.Hayır ben her dediğini yapmıyorum olay her dediğini yapıp yapmamak değil zaten olay; eşimin çocuğun çocukça davranışlarına aşırı sinirlenmesi. Oğlum yemeğini kendi yiyebiliyor mesele yemek yemeyi.istememesi eşiminde yine bu duruma çok sinirlenmesi
Ben vermeye çalışıyorum öpüyorum kokluyorum sıksık ama babası sevse sevgisini gösterse bile bu hareketleri hepsini bitiriyorEsinin sinirlerine hakim olmasi nasil olur belimedim ya. Uzuldum ama. Oglunuza uzuldum. 4 yasindaki cocuk kendini sevilmiyor gibi hissediyordur. Canim ya.
Sanirim esinizin tahammulsuzlugu belki de cocuk sevmemesinden. Cunku gulu sevmeyen icin dikenler batar.Ben vermeye çalışıyorum öpüyorum kokluyorum sıksık ama babası sevse sevgisini gösterse bile bu hareketleri hepsini bitiriyor
Doğru diyorsunuz çünkü sinirlendiğinde çocuk işi bana göre değil diyorSanirim esinizin tahammulsuzlugu belki de cocuk sevmemesinden. Cunku gulu sevmeyen icin dikenler batar.
Bi süre ayrı yaşamayı teklif edicem çünkü böyle olmuyor usandım benSanirim esinizin tahammulsuzlugu belki de cocuk sevmemesinden. Cunku gulu sevmeyen icin dikenler batar.
Bilemiuorum ya. Bir uzmandan yardim mi alsaniz?Bi süre ayrı yaşamayı teklif edicem çünkü böyle olmuyor usandım ben
Babaya da psikoloğa gitmeyi teklif etseniz?Pedagogtan yardım alıyorum ben dediklerini uyguluyorum ama baba böyle
Kıçına basın tekmeyi gitsin anasının evinde mutlu olsun. Çocuğunuzun psikolojisini bozar babam beni sevmiyor evde istemiyor der.Çocuğuma; en mutlu olduğum an senin uyuduğun ya da evde olmadığın an diyor.
Çocuğuma; en mutlu olduğum an senin uyuduğun ya da evde olmadığın an diyor.
Bi süre ayrı kalmamız gerektiğini söylüycemBu cocuga psikolojik siddettir net. Sahsen cocuguma böyle davranan adami etrafimda tutmam. Baslarim onun sinirine de
züğürt tesellisi.modunda yaziyorum; herkesin sevgi gosterme bicimi farklidir, bu adamin da sevgi dili bu demek ki..siz cocugunuza sık sık baban seni.cok seviyor, ben seni cok seviyorum, sen bizim kiymetlimizsin gibi cumleler kurun.Çocuk büyütmekten anladığı yemek yesin içsin. Psikolojik anlamda katkı 0
Babasını kesinlikle kötülemiyorum babası malesef çocuğun gözü önünde bağırıp çağırıp sinirlendiği için oğlum baba çok sinirli değil mi anne diyor, ben bolbol sevip, öpüp kokluyorum. Eşime dedim; git sinirleniyosan evden çık dolaş sakinleş öyle gel dedim ama hala çocuğa yansıtıyorzüğürt tesellisi.modunda yaziyorum; herkesin sevgi gosterme bicimi farklidir, bu adamin da sevgi dili bu demek ki..siz cocugunuza sık sık baban seni.cok seviyor, ben seni cok seviyorum, sen bizim kiymetlimizsin gibi cumleler kurun.
bence siz evden gitmeyin de kocanızı gonderin 2 3 günlüğüne, o biraz kafa dinlesin, kendine dönsün, hatalarini düşünsün. belki ayri kalmanin faydasi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?