Tahammülsüzleşmek

Mycroftholmes

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
131
65
13
31
Merhabalar

Sürekli huzursuzluk içinde olan bir ailem var. Çok şükür büyük bir derdimiz yok herkesin sağlığı yerinde. Ama o kadar kavgaya meyilliler ki en ufak bir şeyde huzursuzluk oluyor. Tartışma kavga olmadığı gün yok. Kin tutmuyor kimse artık o kadar rutin ki tartışma hoop unutuluyor tekrar yenisi.

Ve ben o kadar yoruldum ki bu durumdan. Tahammül edemiyorum boş şeyler için kavga çıkarmalarına. Az önce annem aradı mesela konuşurken kardeşim birşey diyor benimle telde konuşurken onunla tartışıyorlar orda kapatıyorum yeter diye bağırıp kapattım.

Dayanamıyorum tepki veriyorum sonra da üzülüyorum. Çünkü bu kadar basit şeylerden huzursuzluk çıkarmaları dışında çok şükür çok iyi bir ailem var. Bana hep destek olan acilarimi paylaşan insanlar. Degistiremiyorum bu durumu sürekli uyarıyorum onları da olmuyor.

Çok üzgünüm...

Maalesef bir musibet bin nasihatten daha faydalı oluyor bu gibi durumlarda.

Dilemem elbette ama ciddi bir sağlık sorunu, bir vefat vb yaşadıktan sonra herkes birbirine daha hoşgörülü ve kıymet bilir şekilde yaklaşacaktır büyük ihtimalle.

Sizin şu an durumu değiştirebileceğinizi pek sanmıyorum. Tavsiyem sizi bu tür tartışmalara çekmelerine fırsat vermeyin en azından.

Öyle bir aileye gelin geldim sürekli bağırış çağırış saçma sapan laf sokmalar dalga geçmeler birbirleriyle kabusa dönüyor hayatım bi kaç saat içinde.
Allahtan kolaylık ve sabır diliyorum . Zira düzeleceklerini sanmıyorum

Sessiz huzurlu kavgasız gürültüsüz bir ortamda yaşayamazlar sıkılırlar çünkü zevk alıyorlar rutinleri olmuş durumda
Yada altta yatan problemleri var çözemiyorlar
Her halükarda sizin telkinleriniz ile yaramıyor gibi
Ne diyebilinirki kolay gelsin

Sessiz huzurlu kavgasız gürültüsüz bir ortamda yaşayamazlar sıkılırlar çünkü zevk alıyorlar rutinleri olmuş durumda
Yada altta yatan problemleri var çözemiyorlar
Her halükarda sizin telkinleriniz ile yaramıyor gibi
Ne diyebilinirki kolay gelsin
Çok iyi insanlar.. kalplerinde hiç kötülük yok.. zararları yine kendilerine.. birbirlerini kırıp duruyorlar..

Çok iyi insanlar.. kalplerinde hiç kötülük yok.. zararları yine kendilerine.. birbirlerini kırıp duruyorlar..
Buna espiri katın yada kaydedin seslerini görüntülerini uygun bir anlarında izletin nasıl göründüklerini bilsinler
Karükatürlerini taklitlerini yapın
Ütopik gelebilir ama kısmen işe yarayacağından eminim

Back
X