tahammülum yok

fafama

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
331
135
103
Ankara
Ailemden ayrı yaşıyorum malum geçen haftaki olaylardan korktum bu hafta gelin yanımda kalın destek olun bana azcık dedim.geldiler daha önce de konu acmistim babam sürekli yatıyor depresyon dayım diyor kimseyle konuşmuyor annem de sürekli baban neden böyle çok üzülüyorum falan diyor ama ben okadar korktum ve bunaldim ki artık anneme dedim yal varırim bana sorun anlatma bak zaten doluydum tükendim artık biraz destek ol nolursun sorunla gelmeyin dedim neyse bu konu bitti ülke gündemini sürekli açtı bakamıyorum haberlere nolur kapat dedikçe merak ediyorum dedi en son bugün boş gunumdu hadi şuraya gidelim dedim yok oraya değil yakın bir yere gidelim dedi nolur dedim çok bunaldim biraz destek olun diye cagirdim 1 haftadır tukettiniz dedim ...ya sorun şu gerçekten hiç bi olumsuz şey duymak istemiyorum dipteyim sadece destek istiyorum ya gezelim toz alım kızım haklısın güzel şeyler de olcak sıkma canını falan resmen tükendim ve anlasilmiyorum...

baban sürekli yatıyor ve annende buna mı kızıyor sana ne diyorlar ya kusura bakma ben bişey anlamadım:KK12:

biraz bencil misiniz? babanız depresyondaymış. kim bilir anneniz nasıl zorlanıyor onunla aynı evde kadıncağız ne yapıcağını bilmiyodur.
gel deyince gel. git deyince git.... maaşallah.

kendi kendinizi düzeltn bence. her ne kadar aile olsada bu durumdan sizden başka kimse çıkramaz sizi.

Yakin arkadasin yokmu sana iyi gelcek biri gelsin brz yaninda kalsin..sevdigin guzel seylerle oyala kendini

Bi önceki konunuzu hatırlar gibiyim. Babanız size tavır mı yapıyordu yani bu tutumu sadece size karşı mıydı? Yoksa yanlış mı hatırlıyorum?
Yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın lütfen

Bi önceki konunuzu hatırlar gibiyim. Babanız size tavır mı yapıyordu yani bu tutumu sadece size karşı mıydı? Yoksa yanlış mı hatırlıyorum?
Yanlış hatırlıyorsam kusura bakmayın lütfen
Babamla konuştum böyle olmaz dedim bize de yazık ediyorsun kendine de

biraz bencil misiniz? babanız depresyondaymış. kim bilir anneniz nasıl zorlanıyor onunla aynı evde kadıncağız ne yapıcağını bilmiyodur.
gel deyince gel. git deyince git.... maaşallah.

kendi kendinizi düzeltn bence. her ne kadar aile olsada bu durumdan sizden başka kimse çıkramaz sizi.
Ne saçma yazmışsın ya dipteyim diyorum yardım istiyorum ailemden sen neden bahsediyorsun gel deyince gelmiş ne biliyon öyle olduğunu öyle olsa bile zor duruyorum ayakta yanımda olmaları gerek yorum yazma ya gereksiz laflara tahammülum yok

Ben sizi anladım.
Bazı dönemler bana da oluyor, destek için yanınızda isteğiniz insanlar, sizi hiçe sayıp kendi dertleri ile sizi daha çok boğmasına, bunaltmasına tahammül edemiyorsunuz.

Ne saçma yazmışsın ya dipteyim diyorum yardım istiyorum ailemden sen neden bahsediyorsun gel deyince gelmiş ne biliyon öyle olduğunu öyle olsa bile zor duruyorum ayakta yanımda olmaları gerek yorum yazma ya gereksiz laflara tahammülum yok

tahammülsüz olduğunuz cidden belli.

nerden biliyosun demişsiniz de; anlattıklarınızdan ben bunu çıkardım.

herneyse dipte kalmaya devam. mutluluklar.

Ben sizi anladım.
Bazı dönemler bana da oluyor, destek için yanınızda isteğiniz insanlar, sizi hiçe sayıp kendi dertleri ile sizi daha çok boğmasına, bunaltmasına tahammül edemiyorsunuz.
Vallahi öyle ağlama krizlerine giriyorum artık bunaldim diye kaç defa yok ertesi gün yine aynı

tahammülsüz olduğunuz cidden belli.

nerden biliyosun demişsiniz de; anlattıklarınızdan ben bunu çıkardım.

herneyse dipte kalmaya devam. mutluluklar.
Çok gereksiz VE edepsizsin konuma yazmanı istemiyorum kötü temennilerin seni bulur umarim

Biraz daha toparladı ama ben tamamen daginigim
Sizi çok iyi anlıyorum. Bazen öyle anlar geliyor ki kendinizi tamamen bırakıyorsunuz,hayattan tat almıyorsunuz. Ve yakınlarınızdan destek bekliyorsunuz..
Öncelikle ,biliyorum şu durumda gerçekten zor ama, güçlü durmaya çalışın. Yakın hiç arkadaşınız yok mu? İnanın bir kişi bile yeter.

Yaşanan olaylar sağlıklı insanı bile depresyona sokarken zaten depresyonda olan babanızı ne hale getirmiş olabileceğini düşünün.

Çok gereksiz VE edepsizsin konuma yazmanı istemiyorum kötü temennilerin seni bulur umarim

aaa edepsiz mi. yok artık. yaptığınız cidden ayıp ama. ben kötü bişet söylemedim. o niyetlede asla yazmam.

yazmamı istemiyosanız yazmam benim açımdan sorun değilde bence bi durup ciddi anlamda kendinize dönüp bakın. içiniz kötü hisler ve düşünceler dolu galiba. tepkiniz aşırı geldi.

ben kötü temennide bulunmadım ayrıca. dipteyim diyen sizsiniz bende dipte kalmaya devam dedim çünkü çıkmak için çaba yok gibi geldi bana.

asıl siz bana kötü temenni de bulundunuz. Allah içinizi güzellikle doldursun.

Vallahi öyle ağlama krizlerine giriyorum artık bunaldim diye kaç defa yok ertesi gün yine aynı
Emin olun sizi çok iyi anlıyorum, insan bunalıyor artık, bu bencillik değil.
Sana ihtiyacım var diyorsun( kim olursa olsun)o geliyor seni daha da dibe çekiyor.

Back
X