- 2 Eylül 2017
- 3.866
- 8.448
- 158
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Bravo tam üstüne bastın Ahmet Batman / Gökyüzüne not
O zaman bugün kitabı alayım ve okumaya başlayayım hikayeye de atayım görsün :)
Bu nerden? İstanbuldan mı ? Şimdi sen vermek istemedn diye trip atıyor o, hiç konuyu açma sen, ister yine zaten. O zaman verirsin madem istiyorsun, zaten 2 aydır konuşuyormuşsun, o kadar güven oluşmuştur.Canımcım yorumunu görmek ne güzel mutlu oldum şuan :)
Tokatlıyla senin bildiğinin dışında bi gelişme olması bende üstünde pek durmadım
Whatsabp durumunda bi tarih eklemiş o da yeni bi ilişkiye başladı sanırım tahmınımce
Bende şimdiki konuştuğumla tanıştım işte ondan sonra
sempatik biri olduğum doğrudurDeğilim sen komiksin
Kız daha arada bişey yok öyle denir mi ayolZaten hep boyle diye diye cirkin herifleri bas taci ederiz:)) kirpiklerinin her telini saydim sevdicegim diyebilirsin:))
Övdüm mü sahiden o mesajı yazan ellerimi kesicemÜn saldım resmen forumdaTanınmak güzel
Benden ahey ahey ahey diyerek şarkıyı sonlandırıyorum
Manasız konu mu?
Tel no mu bir daha isterse veririm
Bu şey değil mi ya önce övdün, sonra gömdün
O ne için göndermişti ki de heledilberaydan tavukları pişirmişem parçasını gönder burda biiri İtalyan birine göndermişti işe yarayabilir
O ne için göndermişti ki de hele
Hayır değildirsempatik biri olduğum doğrudur
Zeki biri olduğum doğruçok zeki birisin vermemekle iyi etmişsin:)
Uzak durmam için 1 sebep söyleUZAK dur boşver
Selamlar
Forumun cin fikirli kadınları
Derdimi açacak olursam
Sosyal medyadan biriyle tanıştım 2 aydır konuşuyoruz hiç görüşmedik ama beğeniyorum baya
Geçen gün tel numaramı istedi bende bi düşüneyim ben kararsızım dedim. O da bozuldu yeter bu kadar düşündüğün dedi. Bende telimi vermedim
Ondan sonra ben artık çabalamak istemiyorum gibisinden sözler etti
Sonra aradan iki gün geçti bende tel no mu vereceğimi söyledim o da bu konuyu kapadık dedi morardım resmen
Şimdi biraz tavırlı konuşuyor benimle
Ben nasıl gönlünü alabilirim
Nasıl yakınlık kurabilirim
Fikirlerinizi paylaşır mısınız
Çünkü asıl problemi karşı tarafa soğuk davranıp uzaklaştırıyorum kendimden gibime geliyor her seferinde
Bunda da aynı durum olmasın istiyorum
Bi adam sana ağırdan satıyorsa ve sen üstüne gidiyorsan o ilişkiden hayır gelmez.Bunu unutma.Kaçan kovalanır üstüne giden bunaltır.Böyle adamların bişeyini kaldırırsan kendin eder kendin bulursun,yüz verme sen de akıllıca yaklaş,senin değerini bilmeyene değerini satamazsınUzak durmam için 1 sebep söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?