Taht Kurmuşsun Kalbime

Ya siz bu kişinin ergen olmadığından emin misiniz? İmla hatalarını geçtim, anlam bütünlüğü dahi göremedim, siz Konya diyorsunuz o anya diyor. Ya bir de artık görüntülü konuşma denen birşey var, messenger'da da, instagramda da, whatsapp'ta da... İlla telefon numarasına gerek yok ki artık. Ya da hiç görmeden yazışarak flörtleşmek diye birşey...

Bu nerden? İstanbuldan mı ? Şimdi sen vermek istemedn diye trip atıyor o, hiç konuyu açma sen, ister yine zaten. O zaman verirsin madem istiyorsun, zaten 2 aydır konuşuyormuşsun, o kadar güven oluşmuştur.

Ün saldım resmen forumda Tanınmak güzel
Benden ahey ahey ahey diyerek şarkıyı sonlandırıyorum
Manasız konu mu?
Tel no mu bir daha isterse veririm
Bu şey değil mi ya önce övdün, sonra gömdün
Övdüm mü sahiden o mesajı yazan ellerimi kesicem

Bence bu çocuğu kaçırma abin ve yengen de biraz rahatlar artık

O ne için göndermişti ki de hele

sempatiklik olsun diye bide çocuğun sevgilisi vardı kızında var sevgilisi ama italyanı çok beğenmişti 2 gün öncemi ne açtı konuyu bence iyi olur gönder gitsin bi italyan erkeği değilsin ama italyanlar kadar etkiledin beni sıradaki parça sana gelsin de ver coşkuyu tavukları pişirmişem hacıyı da camiye göndermişem de bak sana uçar adımlarla gelir

En fazla engellerdin. Madem adamla gorusmek istiyorsun ver numarani yok gorusmek istemiyorsan zaten verme . Sende vermedigine gore demek ki istememissin.

Sosyal medya olayina zaten kafadan karsiyim ama daha simdilerde bu kadar umursamaz davraniyorsa senden pek hoslanmiyor demekki hic ugrasma 2 ay gormedigin adam sevmis olamazsin diye dusunuyorum

sosyal medyadan biriyle olur mu olmaz mı tartışmasına asla girmicem baştan söyleyim. fakat şu var, ister sosyal medyadan olsun ister reelden olsun, 2 aydır sürekli iletişim halindeyseniz ve bırakın adını koymamayı daha cep telefonunu bile veremiyosanız aşık usandırmışsınız. bu kadar naz olur mu bacım. adamı 2 ay umutlandırmışsan ayıp etmişsin, 2 ay görüşüp bi cep telefonunu esirgiyosan ayıp etmişsin. bence bu çok büyük ayıp çok büyük haksızlık. şimdiye sevgili olmadıysan bırak hiç görüşme zaten

Uzak durmam için 1 sebep söyle
Bi adam sana ağırdan satıyorsa ve sen üstüne gidiyorsan o ilişkiden hayır gelmez.Bunu unutma.Kaçan kovalanır üstüne giden bunaltır.Böyle adamların bişeyini kaldırırsan kendin eder kendin bulursun,yüz verme sen de akıllıca yaklaş,senin değerini bilmeyene değerini satamazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…