- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Deki aksam yatmadan:) optum minicik burnundan:)) bak ne guzel isve cilve flortlesme:))bana göre çok yakışıklı :))
Tipi iyi değil mi sence yaaDeki aksam yatmadan:) optum minicik burnundan:)) bak ne guzel isve cilve flortlesme:))
Deki aksam yatmadan:) optum minicik burnundan:)) bak ne guzel isve cilve flortlesme:))
Bayılıyorum senin şu iltifatlarınaÇok kötü kalpli ve tehlikelisin.
Ya burnu buyukmus o yuzden oyle dersen sevinir diye dusundum:))Tipi iyi değil mi sence yaa
Kız o kadar da hızlı gitmeyim başka bi tüyo ver
Heee ama yakışıyo ona :) başka ne denir ki yaa nasılYa burnu buyukmus o yuzden oyle dersen sevinir diye dusundum:))
Niye kız gören de her hafta sevili değiştiriyorum zannederMaşaallah bu ne hız =)
Zaten hep boyle diye diye cirkin herifleri bas taci ederiz:)) kirpiklerinin her telini saydim sevdicegim diyebilirsin:))Heee ama yakışıyo ona :) başka ne denir ki yaa nasıl
Konularının çoğu öyleNiye kız gören de her hafta sevili değiştiriyorum zanneder
Hahaha yaa kendimi seviyorumBravo tam üstüne bastın Ahmet Batman / Gökyüzüne not
O zaman bugün kitabı alayım ve okumaya başlayayım hikayeye de atayım görsün :)
Mimik uslup elini kolunu nereye koydugu bile onemli belkide itici gelecek...oncelikle bir kahve icilmesi sana ne yapacagini gosterecektirYani görüşmediğimiz için doğal olaak fotolardan begeniyorum
Değilim sen komiksinhe çok komiksin he
Ooo tel numarası verenler rahat mi oluyor. Belki konuşuyorsun diye rahat sanıyordur buluşmayın da rahat sanmasinYa hayır tel nomu vermeme amacım beni raat bi kız olarak düşünmesin diye
Davranma bence. Son bi geri vites yap. O nasıl senin nazını çekmedi, sende çekme. Mesaj atma, samimi davranma. Bi daha yanaşırsa tekrar değerlendirirsinKonuma en uygun şarkı sözlerinden kesit bu gibime geldi o yüzden bunu yaptım
Bundan sonra nasıl davranayım sence
Hayır numaranı vermeme sebebin ne adam ismini cismini biliyor zaten ne değişecek senin tanıyor zaten onu demek istiyorum.bilse nolacak
Ay hafta yazmışım2 hafta değil bacım 2 ay
evet evliyim 2 senelik hemde çok aşık olarak bana göre dünyanın en iyi adamıyla evliyimÇok iyi biriyse evlenseydin keşke şuan evli misin
Verceksen ver tarzı kabaca konuşan bir erkeğe ben pozitif bakamam ne yazık ki.Bi telefon numarasi icin 3 ay daha ugrasmayi goze alan herif agir yokluktadir. Ortada buyuk bir aşk yok zaten daha birbirini gormemissin etmemissin, tanisma asamasi ve 2 ay sonra numara istemek gayet normal nryin nazini çeksin ki?
Kalkip "dusunmem lazim" demek asil sacmalik, veriyorsan verirsin, vermiyorsan konusma. Bence çooook iyi yapmis cocukcagiz ama sogukta olsa hala konusuyormus gariban ben olsam siler atardim ama ortalik kendini agirdan alma cabalarina giren kadinlardan gecilmiyor zaten napsinlar mecbur işte...
Canim burdan 1 kisiye daha fotosunu yolla .. acaba yakisiklida bana mi ole gelmedi?!?!Tipi iyi değil mi sence yaa
Kız o kadar da hızlı gitmeyim başka bi tüyo ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?