Taht Kurmuşsun Kalbime

Bravo tam üstüne bastın Ahmet Batman / Gökyüzüne not
O zaman bugün kitabı alayım ve okumaya başlayayım hikayeye de atayım görsün :)
Hahaha yaa kendimi seviyorum
Başka birşey beklemezdim , bu harika Türkçeyi okuduğu muazzam eserlere borçlu olmalı :)
Ayrıca ben sevgilinizi kendi etrafımdakiler gibi bir insan oğlu sanmıştım konuya attığım ilk mesajda. Ama paylaştığıniz şeylerden sonra gözümde belirdi hangi kategoriden insan olduğu. Bu tipteki bir insana iyi ki numaranızı hemen vermemişsiniz çünkü boyleleri bir süre sonra 'atladi hemen,demek ki herkese böyle' diye düşünür.
Çok ciddiyim, ben iyi bir gözlemciyim. Benim de etrafımda Türkçesi bok gibi olan,kurduğu cümleler anlaşılmayan ama kendince aforizmalar kuran, hiç kitap okumayip Ahmet Batman gibi yazarları beğenen arkadaşlarım var. Geneli de yakışıklı çocuklar. Arabaya falan önem verirler, hayırlı cumalar mesaji- ekran fotosunun üstünde anlamlı gibi gözüken cumlelerin yazdığı seyleri atarlar bazen hikayelerine, genelde erkek arkadaşlarla takılırlar,nargile icerler falan,kıza hesap odetmezler ... ilişkilerinde de nazli-zor kızları isterler. Bunlar yüzünden ortalık 'ay ben de istiyorum ama dur naza cekeyim kendimi,hevesli demesin' kızlarından geçilmiyor:)

Konuma en uygun şarkı sözlerinden kesit bu gibime geldi o yüzden bunu yaptım
Bundan sonra nasıl davranayım sence
Davranma bence. Son bi geri vites yap. O nasıl senin nazını çekmedi, sende çekme. Mesaj atma, samimi davranma. Bi daha yanaşırsa tekrar değerlendirirsin

Simdi de o mu istemiyor :)
Birak ya bosver hic ugrasma.
Muhtemelen kendine konusacak yeni birilerini bulmustur.

Verceksen ver tarzı kabaca konuşan bir erkeğe ben pozitif bakamam ne yazık ki.
Ha madem yoklukta değil kestirip atsaydı madem hala soğuk cevaplar vereceğine. Konu sahibini savunmuyorum ama erkek de tutarsız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…