- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Nerden bu fotooooo:))Kız çok mu merak ettin konuşmaları bi yorumlayabilir misin bende o arada özelden atarım
De yi da yı ayrı yazıyor. Dünya imla hatası var,özensiz cümleler... Dünya güzeli olsa şansı yok valla bendeyakışıklı biri işte şimdi buraya fotosunu atsam herkesin dibi düşer eminim
Konuşmaları atıyom burdan
Bu mesajlar ne bacım? Türkçeyi unuttum vallahi. İyi olmuş bence bitmesi. Cahil bir adam.yakışıklı biri işte şimdi buraya fotosunu atsam herkesin dibi düşer eminim
Konuşmaları atıyom burdan
Benim aklıma da şöyle bişey geldi :)Valla insanları kendime aşık etme konusunda bir dünya markasiyim ama internetten değil. Hiç bu şekilde biriyle tanışmadim (tanışmak da istemem-romantik/masalsı başlangıçları severim)
Bence sen bir adım atma. Skinnerin fare deneyi gibi adam sana ne yaptırmak istese bu yöntem ise yaradigi icin bunu kullanıp surat asip trip yapacak bence.
İlgisini çekmek için güzel resimler at,ya da o nereden snap atıyorsa sen de oradan at belki ilgisini çeker yeniden sohbet edersiniz. Mesela o tüyapa gittiyse sen de git. Ya da karga barda resim attıysa sen de git aynı masada benzer fotolar çek :) bence şirin olur
Çok kötü kalpli ve tehlikelisin.kurtulmuş sayılmaz ki annem ve babam hep orda ve her gün ablalarım gidip geliyo
Yani bu durumda işlere yardım etmediğim için yengemin iş yükü fazlalaştı
Herşeyi hallettik zaten tek eksik imla kurallarına dikkat eden adam bulmakDe yi da yı ayrı yazıyor. Dünya imla hatası var,özensiz cümleler... Dünya güzeli olsa şansı yok valla bende
Benim aklıma da şöyle bişey geldi :)
O bana bi kitap tavsiye etmişti baktım kitaba cidden güzele benziyo
O kitabı alıp snapini mi atsam o da kesin görür
Nasıl fikir sence işe yarar mı?
Valla benim yeni yeni Türkçe öğrenen bir sevgilim vardı. İnan bana o bile daha anlaşılır yazardı.Herşeyi hallettik zaten tek eksik imla kurallarına dikkat eden adam bulmak
Hangi olay kız o konuyu atlamışım bi özet geçer misinadam mal dünya güzeli olsa nolur. sen dikkat et bence yedeklerden olma. peşindende koşma. geçen gün kuaför olayı vardı burda biz konulurken adam yeni aşka yelken açmıştı. kadınlar kulübü konuşur kader güler
Bravo tam üstüne bastın Ahmet Batman / Gökyüzüne notKitap mı tavsiye etmişti? Adını yazsana çok merak ettim. Böyle iğrenç Türkçesi olan bir insan nasıl bir kitap okur ki? Yeni nesil edebiyattan birşeyler mi tavsiye etti, Ahmet Batman falan?
Valla benim yeni yeni Türkçe öğrenen bir sevgilim vardı. İnan bana o bile daha anlaşılır yazardı.
Ayrıca güzel fikir, yap bunu
Mesaj atma ama onun ilgisini çekecek şeyler dene
atıyom atıyom çatlamaNerden bu fotooooo:))
Dibim dussun diye sabirsizim :))atıyom atıyom çatlama
mesajı attım canımmmmmm dikkat et bayılabilirsinDibim dussun diye sabirsizim :))
Evet bazen imla hatalarını çok yapıyo ve bu adam yüksek lisans yapmış bir hiç okumasaymış düşünemiyorum Türkçeden kopya çekerek geçti heraldeBu mesajlar ne bacım? Türkçeyi unuttum vallahi. İyi olmuş bence bitmesi. Cahil bir adam.
2 hafta değil bacım 2 ay1 ay olsa anlardım ama 2 hafta. Kolay biri olduğunu düşünmezdi ama büyük ihtimalle numarasını vermiyorsa bir sebebi vardır fikri de oluşmuş olabilir.
Gordumde citayi yukselttin:) abartmiyon mu:)) tamam cirkin degil ama dibimiz duscek kadar degil. Diyolar ya guzellik bakanin gozunde diye:))mesajı attım canımmmmmm dikkat et bayılabilirsin
bana göre çok yakışıklı :))Gordumde citayi yukselttin:) abartmiyon mu:)) tamam cirkin degil ama dibimiz duscek kadar degil. Diyolar ya guzellik bakanin gozunde diye:))
he çok komiksin heBence sen morseversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?